Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

Maaştan belirleyici unsur yıl ve prim yukarıdaki gibi yüksek düzeyde geliriniz varsa emeklilik güzel asgari ücret yattıysa sürekli bin TL olur isterse 25 yıl prim ödensin gurhan22, sgk sitesi %10 civarı düşük gösterir genelde

Eserin79 teşekkür ederim bugün ek ödemem belli oldu 147.25 tl
hayırlısı bütün emekçi kardeşlerime sevgi saygılarımı sunarım en sonunda
muradıma erdim raporlar tetkikler tam 1 yıl sürdü darısı bekleyen arkadaşlara

Arkadaşlar 210 gün sonra yani 2019 12 ci ayında 3 üncü derece vergi indirimi ile emekli olucam inşallah 19 yıl sigortalılık süresi ve 4300 gün pirim ile tahmini nekadar maaş bağlanır aranızda yeni emekli olan var mı

volkan_aslan
SGK ve emekli maas sitesinden hesaplatın. 3 aşağı 5 yukarı alacağınız maaşı bulursunuz.daha 210 gününüz var şimdiki hesaplamaya göre primlerinizin oranına göre alacağınız maaş da değişir

Malulen emeklilik maaşı

Merhaba;
2005 Nisa ayı SSK girişliyim toplam gün sayım 2800 gündür şuna özel bir şirkette 5000 tl net maaş ile çalışmaktayım hastalığımdan dolayı yüzde 70 oranında rapor alabileceğimi doktorlar söylemektedir bu durumda malulen emekli olabileceğimi öğrendim ancak bu durumda ne kadar maaş alabileceğimi kimse bilmemektedir sizlerden ricam konuyla ilgili bir bilgi verebilirmisiniz teşekkürler.

Ramazan2121

malulen emeklilikte tek hastalikta %60 araniyor.eger bunu doktorlariniz soylediyse bu sekilde basvurun.malulen emeklilige basvurmak icin sgk ya basvuracaksiniz o sizi hastaneye sevk edecek. Malulen emekli olan tekrar sigortali olarak calisamaz.ama engelli emeklilik te tekrar calisamanizda sakinca yok iyi dusunun ona gore basvurunuzu yapin.eger vergi indirimli engelli emekli olabilmen icin,%70oran aldiginizi dusunursek bu sizi2.dereceye sokar 've sigorta girisinizi 2005 nisan olarak kabul edersek18yil 4000gun isteniyor size.

Ufukalp

Ankilozan spondilit 3.derece vergi indirimim var.
21.02.2020 de sgk dan (son 1261) tamamlayacagım ve emekli olacagım inş.
(istesem bagkurdan bugün emekli olabiliyorum)
Ekteki maaş tutarı dogrulugu ne kadardır sizce, birde 2020 de bu rakam ne kadar degişe bilir, halen asgari ücretle çalışıyorum. Teşekkürler.

Comodor
Çok fazla bir sapma olmaz, sonuçlar doğruya çok yakın oluyor.
Primlerinizin büyük çoğunluğu 2008 öncesi, hatta 2000 öncesinde de bir miktar priminiz var. Bu dönemler aylık bağlama oranı yününden avantajlı dönemler.
Bu yüzden emekli olana kadar 2008 spnrası çalışacağınız her ay emekli aylığınızda bir miktar düşüşe yol açacaktır. Çünkü aylık bağlama oranı en düşük dönem 2008 sonrasıdır. Gününüz dolar dolmaz emekli olmaya bakın.

Comodor

Emekliliğinize az kalmış şimdiden hayırlı olsun. Primleriniz hep asgariden mi ödendi? Ve rapor oranınız % kaç idi? Vergi indiriminiz var ise maaşınız ekrandaki ABO oranlarına bakar isek bir miktar daha fazla olacağını düşünüyorum... Ufuk Alp abide düşüncemi doğrular sanırım.. Bilgileri verebilir misiniz? Teşekkür ediyorum.

mehmet abi

Teşekkür ederim saglun,
Hepsi asgari ücret (2000-2008 bagkur basamak olayı var anlamıyorum muhtemelen dönemin asgari ücret kasardır heralde)
Hastane den aldıgım 5 (yıllık rapor 42 idi, vergi dairesi sevk etti 44 olarak onayladı (1,5 yıl oldu) süresis

Comodor

Teşekkür ediyorum. inşallah daha fazla maaş alırsınız . Emekli olduğunuz da bizleride bilgilendirirseniz seviniriz.

@Comodor
merhaba
hastalığının vücudundaki etkisi ne kadar .
yani her (AS) hastası aynı oranı alabiliyormu.
bilgi verirseniz memnun olurum.

Merhaba,

Bugün emeklilik bilgilerim E-devlet'te göründü. Maaşım ek ödeme dahil 1.950 TL görünüyor. Sigortam SSK, Bağkur karışık ama son dört yıldır Bağkur olduğu için Bağkur'dan emekli oldum... Toplam 7500 gün prim ödenmiş, 5000'i Bağkur.

Kendim hesaplamaya çalıştığımda Bağkur maaş hesaplama sayfası Bağkur prim günüm 5400 günden az olduğu için hesaplamıyordu. SSK ise Bağkur hizmetlerini de görerek 7500 gün üzerinden hesaplayıp 2.150 TL gösteriyordu. EmekliMaasi.com sitesi de SSK'lı gibi bilgileri girdiğimde 2.250 TL hesaplıyordu.

SSK'dan değil de Bağkur'dan emekli olduğum için olan bu fark normal mi, yoksa itiraz mı etmeliyim? Sonuçta prim gün ve miktarı aynı...

atak1973
Herkezde 0farklıdır
Eklem hareket kısıtlılıgına göre degişilik gösterir oranlar
Benim boyun ve kalça agırlıklı biraz kamburluk ve , buna baglı nefes darlıgı.

20 yıl önce Ankara'ya memurluk sınavı için geldim bu süreçte ne kadar sınav mülakat kura aklınıza ne gelirse hepsine girdim memurluk nasip olmadı.buzaman sürecinde ne iş bulduysam çalıştım.
5100 SSK prim ile emeklilik dilekçesini
23/05/2019 bugün SSK ya verdim.
son 5 yilim ssk primi asgari ücretin %50 fazlası ile yatırıldı.
Enson burut maaşım 3600 TL
%52 vergi indirimi mevcut.
SSK sitesi bin TL nin altında maaş çıkardı
.emekli maaş sitesi 1046 çıkardı.
Darısı bekleyenlere inşallah.
Bayram ikramiyesi ve
Bağlanacak maaş yorumlarınızı bekliyorum.
SSK girişi 01/05/2000

Ben defalarca yazdım ama bir cevap alamadım şimdi tekrar soruyorum cevaplayan olur ümidiyle 2001 sgk giriş 6400 gün 410 000tl prim ödeme ile 1775 ek ödeme 71 1836 yapıyor sgk böyle hesaplıyor ama 2001 2008 arası abo 49 neden 60 değilde 49 3.derece vergi indirimi var bu hesap doğrumu birde ülkeyi sözde yönetenlere sizde hiç Allah korkusu yokmu bu emekli maaşları ne böyle birde dinden imandan bahsediyorsunuz yazıklar olsun size bu mesajı aynen yayınlayınız.....

Maaş hesabı için bişey diyemem, ama diğer soruna cevap vereyim :) ülkenin başındakilerden zerre kadar Allah korkusu ve inancı olmadığına eminim. Hepsi din tüccarı
kamil55

kamil55 Emekliliğiniz hayırlı olsun SGK başlangıç tarihi ve 2008 öncesi sonrası Prim günlerinizi yazabilirmisiniz? Ve son bürüt ücretiniz geçmiş yıllarda da hep yüksekmiydi maaşınız teşekkür ederim.

osman_çavuş
Emekliliğiniz hayırlı olsun. Allah güle güle yemek nasip etsin. birkaç sorum olacak.2008 öncesi ve sonrası kaç gün prim sayınız var dı? Geçen yıllarda da primleriniz asgari ücretin % 50 fazlası mı yattı sadece 5 yıl mı ? toplam pirim gün sayınız kaç idi ?

Mehmet bey.
Teşekkürler.
2000/2008 arası 1400
2008/sonrası 3700

2014 den sonrası asgari ücretin %50 fazlası
Yani son 1600 günüm.

Toplam 5100 gün tam

Emeklilik

Giriş 2001 sgk hep askeri ücretin iki katı son bürüt ücret 4600 tabi mesai ve ek ödemelerle yıllık 60 70 bin arası bürüt olur bu yıl geçen yıl 56 bin di yıllık

Son düzenleme:
kamil55 senin maaş hesabına göre bana 1050 TL maaş bağlanır gibi.asgari ücretin %50 side bişey ifade etmiyor bu abo oranlarına göre.

kamil55

Kesin bir rakam söylemek imkansız ödenen primlerin yıl yıl güncellenmesi lâzım... Toplam kazancınız kaç tl idi bilse idik iyi olurdu... Tahminim rakamlarınıza bakarak ve genelde asgari ücretin iki katı ise primleriniz ek ödeme dahil yaklaşık 2100 lira maaş bağlanacağını düşünüyorum tamamen tahmini inşallah daha fazla maaş alırsınız... Maaşınız netleştiğinde bizleride bilgilendirirseniz seviniriz.. İlgili ne kadar maaş alırım forum bölümüne yazar iseniz çok faydalı olur... Teşekkür ediyorum.

abo oranları yüzde 63 lerden yüzde 32 lere düştü ve 2008 sonrası ne kadar çalışırsanız primlerinizde çok çok tavan dan yatmamışsa düşük maaş alırız maalesef...ben 30 sene çalıştım 5661 gün le erken emekli oldum şu an 1437 tl alıyorum maalesef...bundan sonraki nesili zaten düşünemiyorum bile üst düzey okumazlarsa allah yardımcıları olsun!...bu hükümet konusunda da evet yukarıda dendiği gibi onlar için din sadece seçmenlerini kendilerine çekebilmek için bir araç ...ne allah korkusundan bahsediyorsunuz allah aşkına!!!

Ne kadar emekli maaşı alırım?

%90 raporla birinci derece vergi indirimi aldım.
Şu an çalışmıyorum. 2000 yılından önceki sgk primim 3200 gün.
2008 yılından sonra 418 gün.
Asgari ücret ten çalıştım. Özel sektör
Bu bilgiler ışığında ne kadar emekli maaşı alırım

Sgk sitesinden hesaplatınız hemen hemen doğru çıkar fazla prim yok taban bin civarı gibi sanki

Olurmu 2000 yılı öncesi sgk primim fazla benim. Hangi siteden hesaplıyoruz

ackurt19
Emekliliğiniz hayırlı olsun. Allah güle güle yemek nasip etsin... Şayet vergi indirim belgeniz var ise; 2000 yılı öncesi 3200 prim gün sayınız var ise; asgari ücretten bile olsa 418 gün de 2000 sonrası gün var ise; toplamda 3618 gün ile asgariden; ek ödeme ile birlikte 2000 tl ile 2400 tl arasında olacağını tahmin ediyorum... Tamamen tahminidir inşallah daha fazla maaş alırsınız... Maaşınız netleştiğinde bizleride bilgilendirirseniz seviniriz... Teşekkürler abim.

Üst Alt