Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

Ufukalp

Evet çıktı ek ödeme 51.68 tl
Emekli maaşımı sormak için 170 aradım sadece bana brüt maaş bilgisi verildi 1924 TL brüt maaşınız ve kesintiler ek ödeme eklenmemiş

Shaky34
Bahsedeceğim konuyu anlayabilmeniz için öncelikle şu bilgiyi vermem gerekiyor:
Emekli maaşlarında şu andaki rakamlarla 1.224 liranın altındaki maaşlara %5, bu rakamın üstündeki maaşlara %4 ek ödeme uygulanmaktadır.
Sizin ek ödemeniz iki kategoriye de uygun arada bir rakam.
Bu yüzden maaşınız için iki ihtimal mevcut.
Ya %5 ek ödeme dahil 1.085 TL.
Ya da %4 ek ödeme dahil 1.344 TL.

Arkadaşlar merhaba bir şeyi çözemedim emeklilik dilekçesi haziran,da mı yoksa temmuzda mı vermek daha avantajlı temmuzda kat sayı artıyor mu ben 2020 .5 haziran da emekliliğim doluyor Allah,tan bir aksilik çıkmazsa sizce hangi ayda vermeliyiz dilekçeyi

Gösterge:---- ,ortalama yıllık kazanç: 12,438.00 , ortalama aylık kazanç:5791.80

aylık bağlanma oranı:---- , aylık bağlanma oranı 2: 51,00 , Aylık bağlanma oranı 3: 38,58
toplam çalışma günü:6533
bugün itibariyle hesaplanan aylık: 2170.38
Ek ödeme: 86.82

Sgk dışı başka bir site 2390 + 92 olarak hesaplamıştı.

Arkadaşlar yakın vakte kadar SGK dan hesapladığım emekli maaşı ile SGK SSK 4A Emekli Maaşı Hesaplama. Ne kadar emekli maaşı alırım | Ücretsiz SGK SSK 2016 4A Emekli Aylığı Hesabı sitesinden hesapladığım emekli maaşı hemen hemen aynı gibiydi. Bu ay SGK SSK 4A Emekli Maaşı Hesaplama. Ne kadar emekli maaşı alırım | Ücretsiz SGK SSK 2016 4A Emekli Aylığı Hesabı sitesinde gözüken rakam 500-600 TL fazla gibi. Sebebi ne olabilir? Hangisine itibar etmek gerekir?

Teşekkürler

Evet bende farkettim 5 6ay önceye göre suan 700 800tl fazla görünüyor ama bence düzeltme yaptılar. Çünkü gerçekten çok düşük ve tutarsızdı hesaplamalar.

Düzeltmeyi "www.emekli-maasi.com" sitesi mi yapmış?

Bu sitenin gösterdiği rakam doğru mudur? İtibar edilebilir mi?

Merhaba Ufuk Abi, Emekli-maaşı.com sitesi doğru mu hesaplıyor ???? SSK nın kendi sitesi arasında ne kadar fark çıkıyor ?? Ufukalp

kelkitli, sanırım 750 tl gibi bir aylık bağlanacaktır (hiç bağkurunuz olmadığını vrsayarak yazdım)

@ OturanBoğa

Yakın vakte kadar SGK dan hesapladığım emekli maaşı ile SGK SSK 4A Emekli Maaşı Hesaplama. Ne kadar emekli maaşı alırım | Ücretsiz SGK SSK 2016 4A Emekli Aylığı Hesabı sitesinden hesapladığım emekli maaşı hemen hemen aynı gibiydi. Bu ay SGK SSK 4A Emekli Maaşı Hesaplama. Ne kadar emekli maaşı alırım | Ücretsiz SGK SSK 2016 4A Emekli Aylığı Hesabı sitesinde gözüken rakam 500-600 TL fazla gibi. Sebebi ne olabilir? Hangisine itibar etmek gerekir?

Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar geçen aralık aynında emekli-maasi.com'da aşağı yukarı ne kadar emekli maaşı alırım diye hesaplattım ek ödeme dahil 1250 yazdı.Bugün hesaplattım 1580 TL çıktı neden bu kadar fak çıktı ???? emekli-maasi.com yanlış mı hesaplıyor????

ben de bugün fartk ettim, sgk'nın kendi sitesi ile emeklimaasi.com sitesi daha önce neredeyse birebir aynı rakamı veriyordu. Bugün emekli-maasi.com sitesi ciddi yüksek hesaplıyor.

Ben acaba temmuz ayında zam var, onu mu hesaplıyor diye düşündüm ama...

VALLA BEN BAKTIM EMEKLİ-MAAŞ.COM SİSTEMİNE - 2019 Ocak zammı %10.20 olarak hesaplamalara dahil edilmiştir.
- 2018 TÜFE oranı %20.30 olarak alınmış, 2018 Büyüme Oranı ise %2,6 olarak hesaplamalara eklenmiştir.BU BİLGİ VARDI.

EMEKLİ-MAAŞ.COM ÇOK YÜKSEK HESAPLIYOR

Hangisi doğru? Bu arada sgk sitesi özür oranını dikkate alıyormu. Yani engelli erken emeklilik

emekli -maaş.com bugün hesapladım çok yüksek bir maaş çıkardı. EMEKLİ-MAAŞ.COM DOĞRU HESAPLAMIYOR

Belirttiğiniz fark Temmuz zammı olamaz, çünkü Temmuz zammı ancak %5-6 larda olacak, dile getirdiğiniz fark ise çok yüksek.

2000 giriş ve 4329 pirim günüm var. Ne kadar emekli aylığı alırım?

Arkadaşlar merhaba
%40 rapor ve vergi indirimi var
SSK başlangıç; 04/07/2000
Prim gün sayısı;4329
10/08/1983 doğumluyum.SSK
Genellikle askeri ücretten yattı.
Nasip olursa ağustosta dilekçeyi vereceğim ne kadar maaş bağlanır sizce.

Merhaba emeklimaas sitesi yanlış hesaplıyor.En doğrusu SGK'nın hesapladığı 1231 lira olan doğru. Klingbeil

SSK sitesi yanlış hesaplıyor.894 TL çıkardı benim maasi.20 gün oldu ve e devlete düşmedi daha.

Ufukalp
Yanlış yazmışım .894 TL
ekran resmi nasıl ekliniyor buraya.
Yada telefon numarasi yazarsan watsaptan atabilirim

02.06.2019 tarihi itibariyle hesaplanan
Aylık : 894.83
Ek Ödeme : 44.74
Gösterge
Ortalama Yıllık Kazanç 7,592.40
Ortalama Aylık Kazanç 2,346.30
Aylık Bağlama Oranı
Aylık Bağlama Oranı 2 43.00
Aylık Bağlama Oranı 3 34.32

Toplam
2000 Öncesi
2000-2008/10 Arası 1418
2008/10 Sonrası 3670
Toplam 5088

1200 TL civarı alırsın yorgun532

BAZI ARKADAŞLAR SSK'NIN SİSTEMİ ENGELLİLER İÇİN DEĞİL SANKİ NORMAL EMEKLİYMİŞSİN GİBİ HESAPLIYOR BU YÜZDEN DÜŞÜK GÖSTERİYOR DEMİŞLERDİ BELKİ SİZİNKİSİDE ÖYLE OLABİLİR. osman_çavuş BAŞKA SİTEDEN DENEDİNİZ Mİ ??? EMEKLİMAAS.COM YANLIŞ HESAPLIYOR ONUN DIŞINDA BAŞKA SİTEYEDE BAKABİLDİNİZ Mİ ?

jack72 varmı bir fikrin
Tahminen?

2000/2008 arası 1418 gün

2008/2019 arası 3692 gün.
Toplam gün 5110
Toplam ödeme 380 bin TL
Son 5 yıl asgari ücretin %50 fazlası.

SSK 894 TL maaş çıkardı 😂😂

5 yıllik asgari ücretten 1000 TL fazla ödeme bile hiçbir etki saglamiyor..maaşın yükselmesinde

Emekli maaşı sitesi 1045 tl
SSK sitesi 894 TL

gün hesabından birşey söylemek mümkün değil çünkü ssk tarım mı bağkur mu belirtmemişsiniz.bU YÜZDEN YORUM YAPMAK YANLIŞ OLUR AMA SİZ TAHMİMİM DAHA YÜKSEK ALIRSINIZ. EMEKLİ MAAŞ SİTESİ YANLIŞ HESAP YAPIYOR SSK SİTESİ DOĞRU OLANDIR osman_çavuş

jack72 teşekkür ederim inşallah daha düşük olmaz.dilekçeyi tam gününde mi vermek gerekir.05051123602 bilgi verebilir misiniz.

Çalışıyorsanız bulunduğunuz ayın son günü verin.
Evrak olarak
Emekli olur yazısı.
Vergi indirim belgesi
Rapor fotokopileri
işten çıkış bildirgesi.

Ben
23 Mayıs'ta verdim emeklilik gerekli evrakları.hic bir kipirdama yok bekliyorum bakalım.

osman_çavuş

Dostum benimde 1/1,5 ay kadar sürdü. İl il değişiyor emeklilik işlemleri bazısı 3 günde e devlete düşüyor bazısı sen ben gibi 1-1.5 ayı buluyor. Ama bir şekilde sonuç olumlu oluyor.

Evrak Tipi İşlem Tarihi 23/05/2019 TAHSİS TALEP ANKARA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ B-3.EMEKLİLİK SERVİSi
Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış

Bugün bir kipirdama olmuş

osman_çavuş DYS Evrak Takibinden takip etmeni tavsiye etmem ben emekli olalı 3 ay oldu hala evrak beklemede yazıyor :) Sana tavsiyem E-Devlet den 4a Aylık Bilgileri veya 4A Ödeme Bilgilerinden takip etmen genelde oraya daha erken düşüyor..

Teşekkürler
Hepsinede bakıyorum.
Ama çoktan sonuçlanmış olmalıydı.
Gittim yerinde gördüm çalışma düzenini.
Bir odada 6/7 görevli var.
Öncelik li bir iş olmadığı için kimse önemsemiyor .
Yani kalan isi yarın devam ettirim düşüncesi.

osman_çavuş benle aynı gün evrağını veren kişinin emeklilik bilgileri 2 gün sonra evine kağıt 3 gün sonra gitti artık sen düşün :) sabır

Üst Alt