Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

Nihat bey çok sağolun yardımcı olduğunuz için..

Bir bankacı kardeşim teşekkür ediyorum yorumun için çok sağolun..

Atkadaslar bana da bi el atın.
2008 yılından gunumuze 3380 gunum var aralıksz. Prime esans kazans en son ki ay 2700 görünmüş.
Ben emekli olursam ne alırım

Bir de bi sorumda memurluk düşünüyorum. Gecmem emeklilik için avantaj sağlarmı. Yoksa özelden mi devam edeyim.

Arkadaşlar Rabbim izin verirse ayın 13 ünden sonra dilekcemi vercem emeklilik için bı sorun yaşar mıyım vergi indirimi ve sürekli engelli raporun var ve bana onerebileceginiz tavsiyeler varmı

Engelli emeklisi

50 raporum var emeklilik kağıtlarını gönderdim emekli maaşı nasıl orenirim link atarmisinz

maaş hakkında yardım

arkadaşlar cümleten ıyı günler %83 raporum var çalışıyorum engelli indiriminden emekli olursam ne kadar maaş alabilirim yardımcı olursanız bilgilerim aşağıda ssk ya gittim bilemeyiz dedi yolladı. 3 aşağı 5 yukarı bi karar vermem lazım birde merak

ettiğim ssk uygulamasına baktığım zaman 1430 tl ek dahil civarı çıkıyor bu maaş geçerlimi farklı etkenler olacakmı

doğum tarihi 11,06,1977 ilk işe giriş:19,08,1993 prim 5593

2000 öncesi:267 abo 62
2000/2008 :2304 abo 45
2008/2010 :3022 abo 33,94

ssk uygulamasında kazanç 209.808,34
emekli maaş uygulamasında 980 günüm bağkur gözükmeden 4625 gün üzerinden 294,316 kazanç yazıyor

kafam iyice akarıştı kusura bakmayın biraz karışık ve uzun oldu ama rahatsızlığım icabı pek çalışmak istemiyorumda ama malum ekonomik nedenler kararsız kaldım emekli olup olmamak arasında

SSK uygulamalarindan baktığımı yazdım zaten diğer yazdıklarım kafamı karıştırıyor

TARİHİ İTİBARİYLE HESAPLANAN AYLIK : ve
Ek Ödeme :
ek
ödeme sadece ilk maaşta mı yoksa her ay ödenecekmi?

engellsizz

Günaydın,
Hesapla diyorum. Ama aynısı çıkıyor. Hesaplamıyor.

Kazanç kısmında;
1400
+_____
250.000 TL

Maaş yoksa 1400 TL mi ?

Birisiman

Sistemlerinde geçici hata olabilir. Ara ara deneyin.
Çünkü TC ve SGK sicil numaranızı yazıp hesapla dedikten sonra kabak gibi "bugün itibariyle hesaplanan aylık tutar: xxxxx TL" diye rakamı yazıyor normalde

merhaba arkadaşlar benim 01.01.2005 den bu yana sigortam aralıksız var. 01.11.2009 da bankada çalışmaya başladım buradada sgk yoktur kurumun kendi sandığı var oraya yatıyor primler göremiyoruz. Ben nasıl hesaplayabilirim acaba ? %50 vergi indirim var

koseharun27

Neticede maaş bordronuz sizin yasal hakkınız isteyin her ay vermek zorundalar, göremiyoruz ne demek öyle şey olmaz. Ayrıca sandığa da yatsa edevletten görürsünüz birikmiş prim ödeme tutarınızı.

engellsizz

maaş bordrosunda sıkıntı yok her ay çıkıyor görünüyor. Özel sandık olduğundan e devlet te çıkmıyor sgk emekli maaı hsaplama var ben nasıl hesaplıyabilirim.

2017 7.ayda aldıgım rapor sürekliydi heyetten almıştım SGK ya emeklilik dilekcesi verirken ankaradan gelen yazıyı verdiler 2019 7 ayda muayeneye girmen gerekiyor diye 2 yıl maaş aldım rapor bitimine 3 ay kala gel demişlerdi gittim 2019 4. ayda heyete sevk ettiler 7. ayda ankaradan rapor sonucum geldi ilk raporum %55 di ikinci raporda hastalık ilavesi oldugu için %74 çıkarmışlar ve ileri tarihlerde kontrol muayenesi yoktur seklinde yazı verdiler emekli maaşı almaya devam edebilirsin dediler

Hacı maraşlı

Merhaba Hacı maraşlı,

Teşekkür ederim. Bizlere tecrübeni paylaştığınız için.
Bizlerde emekli olacağımız için aşağıdaki soruları cevaplayabilirmisiniz

1- emekli olurken, 5510 göre mi emekli oldunuz ?
2- emekli olurken 2008 sonrası kaç gününüz vardı?
3- emekli maaşı nekadar hesaplandı ?
4- SGK vergi indirimi istedi mi ? Yada aldınız mı ? Süreli miydi?
5- ilk SGK emekli maaşı vurduğunuzda gelen yazıda iki yıl sonra kontrol mü yazıyor du ? Yoksa başvuru yapınca yeni rapor mu istediler.

Selam arkadaşlar. Sgk'nın maaş hesaplama sayfasında askerlik borçlanması hesaba katılmıyor mu acaba? Bağkur günlerim toplam güne eklenmiş, isteğe bağlı 1 ayım var o da toplama eklenmiş. Ama askerlik borçlanmam hesapta yok...
Bu arada hizmet dökümünde 540 gün olarak görünmekte. Yapılan odeme ise 0 olarak görünüyor.

5400 gün ve 15 yıl süre ile ne kadar emekli aylığı alırım?

ben 5400 gun 15 yil ile 2019 9.ayda emekli kamudan %90 raporla emekli oldum.en son aldigim maaş 4000di.ilk emekli maasim sizce nekadar baglanir

Hacı Maraşlı sürekli raporu yenidenmi istendi ozaman biz hapı yuttuk 2001 yılında sürekli 40 rapor aldık şurada kaldı 8 ay bakalım ne olacak

emekli maaşımı hesaplayamıyorum :(

merhaba

sigorta başlangıç tarihi 20.07.2000

2000 ÖNCESİ ÇALIŞMA GÜN SAYISI 0

2000-2008/10 ARASI ÇALIŞMA GÜN SAYISI 1580 GÜN TOPLAM KAZANÇ 36.870 TL
2008/10 SONRASI ÇALIŞMA GÜN SAYISI 3909 TOPLAM KAZANÇ 467.247 TL

TOPLAM 5489 GÜN 504.117 TL ( NET ALDIĞIM MAAŞ)

ENGELLİ ORANIM %42

bu bilgiler doğrultusunda yarın dilekçe versem ne kadar emekli maaşı alabilirim ?

ZEKİGÜNAYDIN

2008 Ekimden sonra yüksek maaşla çalıştığınız belli.
350bin toplam ödeme ile ben 2220tl alıyorum ama 2000 yılı öncesi de 500 günüm vardı.O bir avantaj.
Sizin 2500 tl altı olmaz diye düşünüyorum ama hemen hesaplatın emekli-maasim.com'dan.

SM-A700FD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

17Çanakkale
özel bir bankada çalışıyorum. sistemde sgk lı görünmüyoruz. sandık var bizde. ama maaş bağlanma hesaplanırken SGK mantığı ile hesaplanıyormuş. SGK sisteminde görünsem dediğiniz gibi yapacağım aslında :( bahsettiğiniz site sgk sitesindeki dökümanla işlem yapıyor

ZEKİGÜNAYDIN

özel bankaların bulunduğu vakıf özel sandık oralak geciyor oda 4a sigorta kapsamında idda ettikleri gibi emekli sandiği kapsamında değil ama özel sandık primleri edevletde gözükmediği icin sgk sitesindeki maaş hesaplama link kullanamıyoruz bende aynı sekilde özel bankada calısıyorum 9 ay sonra emekli olacağım ama hic bir şekilde hesaplayamadım maaşı suna eminim skk dan emekli olacağız

Üst Alt