Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

erhannn

ben sordum üstad. benim bankaya giriş tarihim 2006. giriş tarihi 2005 den sonra ise sgk dan emekli olur gibi hesap yapılıyormuş. eğer 2005 öncesi girişliysen Vakıf Senedimizde yazan kurallara göre yapılıyomuş hesaplamalar.

Bu durumda bağlı bulunduğunuz Sgk'ya başvurup yada sandık md'ne yazılı çıktı olarak prim dökümlerinizi isteyebilir hemen her şehirde özellikle sgk il müdürlükleri civarında bulunan,(genelde sgk'dan emekli kişilerin) Danışma ofislerine başvurup birkaçyüz tl karşılığında hesaplamalarını rica edebilirsiniz.Ali tezel ofisleri çok yüksek fiyat istiyor dikkat.

SM-A700FD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

17Çanakkale

prim dökülerim var elimde. tek te bordrolrın ayrntlarını çıkardım yazdım. hesaplama konusunda tecrübesi olan arkadaş varsa paylaşabilirin.
ali tezel ofis 350 istedi :)

Hangi emekli maaş hesaplama sitesi dogru

Arkadaşlar sgk hesaplama sitesimi dogru yoksa emekl maaşı. com mu dogru

tb2nhf

Konunun buraya taşınacağını tahmin ettim net cevap yok geçmiş cevapların hepsini okudum

@besiktaş demekki net Bi cevap yokbir kac yıl önce 2site arasında300tl fark cıkıyodu şimdi100tl emekl maaşı. com fazla cıkarıyo 2sinede güvenmemek lazım demekki

tb2nhf

Aynen ama yakın bilgi şifayen veriyor sgk sitesinin hesapladığı rakamdan aşağı olmuyor kanımca

Maaş baglanan arkadaşlar 2site hesaplamasını göre aldıkları maaşı yazsınlarda anlayalım bari başka care yok

tb2nhf

4.798 günüm var allah nasip ederse 10.03.2020 de emeklilik dilekçemi vereceğim
Bu şekilde sgk sitesinde
Aylık 2.026,01
Ek ödeme 81,04
Toplam sgk sitesi veren rakam 2.107,05

Emekli-maaşı.com sitesi
Aylık 2.115,94
Ek ödeme: 84,64
Emekli maaşı sitesi veren rakam 2.200,57

Vermektedir. Yaklaşık seninde bahsettiğin gibi 100 TL fark var

valla benim abo 40 a güncellenmedi yani ilk bağlandığında bakmakla yükümlü kişi olarak belirtme yaptığım halde 2000-2008 arası abo 37,44 diyor ve öyle maaşım bağlandı ama güncel yükselme diye bir şey varmı nedir onu bilemiyorum bilen biri varsa yazsın lütfen teşekkürler

besiktas

hocam emekli olmadan önce iki siteden de hesaplayıp not alın da bakalım hangisi daha doğru çıkacak ona göre burayada yazarsınız bizde bilgileniriz.
Ben şu an yaptığım hesaplamada arada yaklaşık 300 tl fark oluyor.

ben gecen ayin 13u basvuru yaptim ve bugun mesaj geldi toplam 3487 birikmis maasiniz halkbnka gonderilmistir diye.ayin 26 si odeme olacak galiba.peki ayin 26si kac maas alacam bide bu yazan tutar benim maasimmi yoksa birikmiste varmidir

Sgk sitesiyle emekli maaşı. Com arasında 100tl farkı anladıkta 300tl fark nedir yahu kime inanacaz

Hesplamasitesinin birande ek ödeme49,24 diyerinde 37.90 yazıyor hagisi dogru.

Engelli emekli memur maaşı merak edenler 5510 sayılı kanundan emekli oldum bugün belli oldu maaşım 2422.97 ek ödeme 97 lira toplam 2522 maaş bağlanmış darısı sizlere ınsallah.

HAKAN3379

Hayırlı uğurlu olsun.
Ben de bekliyorum bakalım.
Emekli dilekçesini vereli yaklaşık 3 hafta oldu.
Parayı beklemek falan herhalde en az 1 ay da o sürecek.

Tesk ederim AhmetGS17 ben 17 eylül ayrılış yaptim normalde 2 hafta sürüyor ama evrakta hata yapmışlar benim ödemeden geri dönmüştü şimdi e devlete düştü bugün 2 3 gun içinde para yatar.

Teşekkür ederim mehmet abi hayir 2010 da memur oldum 5510 sayılı kanuna tabiydim ama 6800 primim vardı öncesinden ssk yu hizmet birleştirme yaptirmistim.

HAKAN3379
Anladım o zaman büyük bir ihtimalle 2008 öncesi prim kazançlarınızın yüksek olduğunu düşünüyorum... Ve memuriyette en son bürüt kazancınız ve rapor oranınızı sorabilir miyim? Çok teşekkür ederim.

Memuriyette bürüt maaşımı hatırlamıyorum ama net 3900 alıyordum.sigorta başlangıcın 1997 2008 yılına kadar toplam 3600 civarı primim vardı. mehmet abi

Rapor oranın %50 mehmet abi ben teşekkür ederim.

HAKAN3379
Hayirli olsun
Belkide ilk emekli olan kisisiniz
Bizim icin cok onemli
Sgk sitesi vs kac cikiyordu maas boyle yuksek cikiyor muydu?

HAKAN3379

2008 oncesi maaşınız asgari ücretin baya üstünde olduğunu sanıyorum... Maaşınız 2008 sonrası memurluğa göre baya yüksek ve güzel bir de rapor oranınızı öğrenseydik... :) Allah sağlıklı günlerde yemeyi nasip etsin teşekkürler.

Selamlar,benim emekli olmama 13 ay var.emekli-maasi.com da sgk hizmet dokumunu copy-paste yapyım bu rakam cıktı.Bu rakamlarımı baz alacagız acaba?
EMEKLİ MAAŞINIZ
Emekli Maaşınız 3.005,56 ₺ Ek Ödeme 120,22 ₺
Toplam 3.125,78 ₺

Üst Alt