Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

ercan 34 teşekkür ederim ama bu benim dilekçe vermeden önce sgk sitesinden hesaplattığım tutar ile aynı.
Abo 2 oranı o zaman %53 idi şimdi 60 gözüküyor
Abo 3 oranı aynı 42,66
Şi

devrimci

selam dostum her ayın 17 de Emekli maaşları verilmeye başlayacağından en geç 17 haziranda gözükür güncellenir iki üç gün sabret,))
Deliyurek23

sizi vergi indirimi ile emeklilikte abo2 60 olacak bi nebze de olsa maaşı etkilemesi lazımdı ama etkilememiş o zaman yapacak bir şey yok
örnek benim Abo2 45 idi maaşıma 215 tl etki etti demek ki herkesi etkilemiyor

saygılar

bende 30 mayısda dilekçe vermiştim. edevlet de tahsis numarası çıkmış ama ödeme belli değil. Tahsis numarasının sonu 5

De-Kont ercan 34 Teşekkür ederim.
E devlet te rakamsal bölümler halen gözükmüyor. Ama
Dün eve sgk dan maaş yazısı geldi ercan 34 hesapladığınız gibi.
25/07/2022 ödeme tarihi diyor, birde ziraat bankası Adana/Yüreğir şubesinden hesap açmamı istiyor.
13/05/2024 tarihinde kontrol muayenesi yazıyor.
Bu ay o zaman maaş alamayacağım galiba 25/07/2022 tarih verdiğine göre.
Kusuruma bakmazsanız
Bir sorum daha olacak Banka promosyonu için 25/07/2022 tarihini mi? bekleyeceğim taşıma işlemi için.
Akbank a taşımayı düşünüyorum. 3500 tl veriyoruz dediler.

30 mayıs da dilekçe vermiştim. 2940 tl 19 haziranda çekmiştim. tahsis numarası sonu 5. tahmini maaş ne olur acaba :)

ozi-82

sizin 19 hazirana kadar birikmiş bir tutar ve 19 da normal maaşınızı almanız gerekirdi

e devlette emekli günlük ödeme kısmında rakam ne gözüküyor ?

e devletde sadece 2940 tl görünüyor. 19 haziran ödeme günü başka bir ödeme görünmüyor.

e devletde sadece 2940 tl görünüyor. 19 haziran ödeme günü başka bir ödeme görünmüyor.

2940 tl eğer 1-19 haziran arası birkmiş tutar ise
2940 bölü 18 = 163.33.- tl günlük maaşınız
163.33 x 30 = 4900 tl aylık maaşınız çıkar

Bizde verdik bakalım bugün emeklilik dilekçemi zi tahsis no sonu 8 :)

Marabah

arkadaşınız olumlu bir sonuç elde etti mi? benim bildiğim tavandan yukarısı hesap edilmiyor eğer ediliyorsa ben de mahkemeye verecceğim.

Doğum Tarihi 1985
Aylık Başlangıç Tarihi 01.09.2022
Dönem AĞUSTOS/2022
Durum Kodu
2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 - 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 60.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 33.24
İntibak Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 öncesi Gün 0
2000 - 2008/10 arası Gün 1598
2008/10 sonrası Gün 3386
Toplam Gün 4984
Göstergesi 0
Hisse Oranı 1/1
Sigortalının En Son Çalıştığı Sektör Özel
Banka
Banka Şube
Aylık Tutarı
Birikmiş Aylık Tutarı 0
Ek Ödeme Tutarı
Kesinti Tutarı 0.00

Ne kadar emekli maaşı bağlanır bilgisi olan var mı ?

emeklilik için başvurduğumda son ay sistemde gözükmediği için 7494 gün ile emekli oldum. şimdi ise 7523 gün gözüküyor bu durumu sgk düzeltir mi? bana bir fayfası olur mu? cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

emeklilik için başvurduğumda son ay sistemde gözükmediği için 7494 gün ile emekli oldum. şimdi ise 7523 gün gözüküyor bu durumu sgk düzeltir mi? bana bir fayfası olur mu? cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

siz e devlette göremezsiniz fakat sgk son primi görür sistemde ve buna göre maaşı bağlar

ykp1903

Son priminiz asgari ücretin 3 katı yatmadıysa hiç bir zararınız yok,ayrıca 1 aydan çok bir şey farketmez toplam maaş hesabında

bilgilendirme amaçlı vergi indirimi ile emekli oldum
sgk heasplamada 7050 tl çıkıyordu bağlanan 7366 tl

17.168 tl olarak yatmış son sgk..

hayırlı olsun güzel günlerde harcayın.

benimde elime verdikleri kağıtta sgk gün sayım azdı son ayı düşününce ancak emekli olduktan sonra tam eksiksiz hesap ediliğini gördüm diğer sandıklar dahil. içiniz rahat olsun

vilanjik

buradan hesapla diyorum
Daha Önceden Tarafınıza Yaşlılık Aylığı Bağlandığı için Yeniden Aylık Hesaplanmamaktadır
diyor

Abo2 oranı Sgk nın sitesinde normal gözükmekte. Oysa engelli emekliliğinde Abo2 oranı %60 dır. Dolayısıyla engelli emekliliğinde Sgk nın hesaplama sitesi bence eksik hesaplıyor.

Üst Alt