Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sinir bastığında ne yapabilirim?

@çılgın bipolar Ama bu yaptığın sorunu düzetmez, aksini bastırıp daha kötü olmasına yol açar. Eğer sorunun kendisinden kurtulabilirsen bunlara gerek kalmaz. Özel hayatını bilmiyorum ama öncelikle hayatındaki problemleri çözmeye çalış. Çözemiyorsan etkisini azalt, etkisini de azaltamıyorsan bu durumu kabullen. Bunun dışında kendine bir hayat amacı bulabilirsin. Bu amaç sayesinde hayata tutunabilirsin ve yaşadığın bütün acılar ve dertler bu amaca hizmet etmiş olur. En son olarak alkol bağımlılığın için AMATEM'e başvurmayı denemiş miydin?

Kedi sev ! Köpek sev! Tavşan sev! Yürüyüş e git.

@berke26, doktorum amatemi önermiyor,ordaki insanların beni daha çok itecegini söylüyor.sorunlarimi çözemiyorum.yasadigim uzuntulerden kurtulamıyorum.bu sorunların çoğu geçmiş.gururuma onuruma yediremiyorum.unutamiyorum, içtiğim alkol ve ..... Acımı hafifletiyor, anneciğimi düşünüyorum çok uzulecegini ve annemin benim yüzümden ölmesini istemiyorum,beni i*tihardan sadece annemin sevgisi uzak tutuyor.ince bir ip uzerinde yürüyorum.lanet olsun bu hayata

Kendine dertleşebileceğin birini bulursan sorunun zamanla çözülür.

Bazı tepkiler için geçtir bazen, insan kendisinden ödün vermiştir, geri alamaz.

Geçmişi silmek mümkün değil elbette ama daha fazla zarar görmemek için artık geçmişi düşünmemek gerektiğini insan kabul etmeli.

Giden şeyin arkasından gidilmez. Bıraktığı mutluluk veya hüzün de geçmişte kalmıştır. Gelecek bundan etkilenmemeli.

@Gokayy, keşke olsa,kimseye güvenip de anlatamıyorum.zaten kimsem de yok

@Tenê, evet haklısın kesinlikle,ama ben uygulayamiyorum.cok çabaladım unutmak için neler yaptım.sadece içtiğim zaman unutuyorum.keske sihirli değnek olsa😪

Alnında yazmıyor ama kimsesiz biri gibi görünmüyorsun. Bu zamanda birine güvenmek kolay değil ama zamanla birine güvenilir ve güveni kazanılabilir.

@çılgın bipolar Çünkü büyük ödün vermişsin kendinden. Büyük haksızlığa uğramışsın. Hasta edecek kadar sorunlarla boğuşmuşsun... Haklısın elbette unutmamakla, düşünmekle ama bu konuda haklı olman doğru yaptığın anlamına da gelmiyor işte. Milyarlarca insan var, milyarlarca dert var. Giden şey geri gelmez, bir defa geldiğin şu hayatta geçmişe takılıp kalma. Bir defa geldiğin şu hayatta yaşadığın müddetçe yaşamaya bak. Artık kendinden ödün vermeden, kendine değer vererek sürdürebilirsin. Ne kadar mümkün olsa o kadar iyi. Geçmişe takılmak yanlış/zarar sadece.

İstanbulda olaydım sizinle arkadaş olurdum sohbet etmek için. Umarım güvenip seveceğiniz biri olur hayatınızda. Depresyondayken ilaç gibi geldi arkadaş bana. Tabi güvenmek lazım, aynı kafadan olmak lazım vs.

@Gokayy, fotoğrafima aldanma, derdime ortak kimsem yok.annem üzülür hastalığı ilerler diye ödüm kopuyor,babam beni hiçbir zaman anlamadı onunla paylaşmam.kiz kardeşim benden ve sorunlarımdan bıkmış hayata birkere geliyormuş benimle ilgilenemezmis öyle dedi onla da gorusmuyorum.birtek eşim var oda hayatını yaşıyor.anlayacagin evet kimsem yok.

@Tenê, teşekkür ederim bana yardımcı olduğun için,zaten beni birtek bu sitedeki dostlar dinliyor.eksik olmayın iyi ki varsınız

@çılgın bipolar, Başka bir arkadaşın da söylediği boks/kum torbası işini düşünün bence.

Şizoafektif bozukluk hastası oğlumdada zaman zaman böyle öfke patlamaları oluyor boks torbası aldım barfiks çubuğu kullanarak oda kapısına astım sıkıntı eğer evde iken olursa onu yumrukluyor faydası oluyor.

Açık hava yürüyüşü hafif antidepresan etkisi gösteriyor. Ben sizin yerinizde olsam kickboks a başlarım. İnanılmaz yorucu, enerji sarf edici ve sakinleştirici. Antrenmn esnasında tüm hıncınızı karşı kişiden alabilirsiniz.

Bir tek eşim var o da hayatını yaşıyor derken? Evli misin?

Üst Alt