Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sıvı diyeti ile kilo vermek istiyorum..?

42 yaşındayım 25 senedir antipsikotik kullanıyorum Sadece 70 kilo civarındayım

Ben canım ne isterse yiyorum öyle diyet falanda yapamam, zaten bi yaştan sonra kolestrol tansiyon derken hiçbir şeyi yiyemicez

Yiyemeyeceğiz, çünkü yemememiz gerekiyor. Israrla yiyen bedelini öder, bence iyi düşünün; iki tür yaşlı var, biri sürekli hastanelerde, diğeri pek uğramaz hastaneye.

Öncelikle şeker, sonra da karbonhidrat çağımızın zehridir.

108,5 kilodan 72 kiloya kadar düşmüştüm. 2 sene civarı korudum bu kiloyu sonra tekrar aldım. Özel bir hastanede her hafta diyetisyene gidiyor, 2 hafta da bir para veriyordum. Bırakınca tekrar kilo aldım.

Sabah kahvaltıda;
2 günde 1 tane kaynamış yumurta ileride bu yağsız omlete çevrildi.
Domates, bol yeşillik.
2 dilim tam buğday ekmeği (Şoktan anadolu veya migrostan iyilik marka olacak, başkası olmuyormuş.)
Kibrit kutusu kadar az yağlı peynir
5-6 tane siyah zeytin.
Saat 10:00 'da 2 tam ceviziçi ya da 10 tane fındık.
Öğle yemeğinde;
1 kase çorba
4 yemek kaşığı az yağlı yoğurt
Bol yeşillik
Sebze veya et yemeği (4 köfte büyüklüğünde)
2 dilim tam buğday ekmeği (Şoktan anadolu veya migrostan iyilik marka olacak, başkası olmuyormuş.)
Saat 15:00'da 1 meyve
Akşam yemeğinde
1 kase çorba
4 yemek kaşığı az yağlı yoğurt
Bol yeşillik
Öğlen sebze yendiyse et (4 köfte büyüklüğünde) yenecek, öğlen et yendiyse sebze yemeği yenecek.
Akşam 20:00'de 1 meyve

Kavun , karpuz, muz, incir, hurma yasak. Çay kahve şekersiz sınırsız, en az 2 litre su içilecek günlük en az.
Haftada bir gün ödül oluyor. Benim Çarşamba akşamıydı. İstediğiniz bir çarşamba akşamı tüketebiliyorsunuz.
Pazar günü sabah tam buğday ekmeği yerine simit açıldı ileride.

Son düzenleme:
@osmangazi,
Yaşarken ölmek bu...
@Tenê,
Valla hocam benim kadar tatlı yiyen pek yoktur, geçen sene iş yeri periyodik muayene yaptırdı şekerim düşük çıktı, organik beslenebilsek hastaneye uğramayız başkası laf ile güzaf

Üst Alt