Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni ile yaşamak Adlı youtube kanalım

@Ben_Claudius, Video çok güzel olmuş çok isabetli tespitler ve çözüm önerileri yapmışsın tebrikler.
Videoyada uzun bir yorum yazdım zaten.

@kara duman, geri dönüşün için çok teşekkür ederim abi. beğeni ve yorumlarınız bana motivasyon veriyor 🥰🥰
edit:videoma baktım yorumunuzu görmedim abi
edit2:studioda gördüm yorumunuzu spam sayılmış sanırım umarım düzelir. Bu arada çok doğru demişsiniz ağzınıza sağlık
Seri k@Ben_Claudius, sen bülent sevinci dinledinmi ruh sinir hastanesinde orta çagi yaşiyoruz inşallah Suriye gibi oluruz bu pisliği savaş temizler🤣 orda ne pislikler dönüyor
sanırım psikiyatri hastası olupta o adamın videosuna denk gelmeyen yoktur. 2019 da baya sarmıştım o adama. bende de akıl yok demekki uydum ve klonzapin ilacımı bir anda kestim(800 mg) yanında diğer envai çeşit ilaçlarıda tabiki. sonra şimdi naneyi yemedin mi durumuna düştüm. ve apar topar yaka paça bağlanarak yatışım yapıldı.
adamın değişik bir aurası var. ama artık o tuzağa düşmem. düşen insanlarda hep ilaçların yan etkilerinden şikayet eden ve farkındalığı olmayan hastalar maalesef

Son düzenleme:
@Ben_Claudius, Bende gözüküyor yorum kendi yorumum diyemi acaba niye spam olmuş ki kurallara aykırı bir şey yazmadım ama.
Esas ben teşekkür ederim senin yaptıkların zor günlerde benim ümitlerimi diri tutuyor.

@(Gölge) Bu Bülent sevinç denilen adam bence çok ağır hasta EKT ile ilgili bir videosunu seyrettim videonun başına sahte bir korkunç bir ekt sahnesi koymuş anlatırkende EKT odasından yanık et kokusu geliyor diyor bunun gibi bir sürü abartı saçmalık kendisi bakırköy 33 nolu bölümde yatmış sanırım öğrendiğim kadarıyla orası adli psiyatri bölümü.

Kimse psikiyatri servislerinin özellikle bakırköy mazhar osmanın şartları çok iyi demiyor ama denildiği kadar değil linkte
Türkiye eşitlik ve insan hakları kurumunun 2023 yılında hastahaneye yaptığı ziyarettin ayrıntılı raporu var herşey yazılmış eksiklikler genelde tesisin eski ve yetersiz olmasıyla alakalı hastahanede eksikleri kabul etmiş zaten.

Ama bu kişi eksik ve yanlışları yapıcı bir şekilde söylemiyor büyük ihtimalle kendisi gerçeklikten koptuğu için tedaviyi red etmekle alakalı şeyler söylüyor ve korkunç bir zarar veriyor ben devletin yerinde olsam zorla kaldırttırım o videoları.
Sonra psikoz hastası saldırdı öldürdü ne olacaktı ilacı içmeyip tedavi olmayınca gerçeklikten kopunca.

Böyle çok insan var bol keseden sorumsuzca konuşuyor o kadar sinirleniyorum ki o kişilere bir gün tedavi görmemiş ve ağırlaşmış bir hasta boğazlarına çökerse görürler gevşek gevşek konuşmayı.

Son düzenleme:
@Descartes, Şartların ağır olduğuna eminim onda herkes hemfikir zaten.

Babam 15 gün yattı Bakırköyde ve
Oğlumun kaç sefer tedavi gördüğü Bakırköye yatırmalık durumu oldu sırf şartlar yüzünden yatış yaptırmadım hatta doktor bile dedi buraya Türkiyenin her yerinden çok ağır hastalar var oğlunuz kırılgan,naif bir çocuk daha kötü olabilir.
Yani şartları sizin kadar olmasa bile biraz biliyorum.

Ama önce ki yorumumda dediğim gibi Bülent Sevinç sadece şartları eleştirmiyor öyle olsa hiç bir şey demem ama ilaç karşıtlığı ve tedaviyi red probagandası yapıyor ve çok sorumsuz konuşuyor tam kahve muhabbeti ciddiyetinde konuşuyor

Son düzenleme:
@kara duman, ağabey , oğlunuzu Bakırköy'e yatırmamakla çok yerinde davranmışsınız.

Bir seferinde oranın acil servisine giriş yaptım. Doktor "buyurun şikayetiniz nedir?" diye sordu "İdrar örneği verip uyuşturucu testi yaptırmak istiyorum" diye cevap verdim. Neden ? diyince de "babam kullandığımdan şüpheleniyor ama işim olmaz. Onun ikna olması için test yaptırmam lazım " şeklinde açıkladım. Doktor birkaç dakika konuşmadan yüzüme baktı. Ondan sonra odaya 2 tane özel güvenlikçi geldi. Koluma girdiler ve rızam dışında & zorla yatırdılar. 3 gün boyunca ailemle haberleşemedim. Sigarasız kaldım. Ondan sonra babam gelip imza atarak beni kurtardı.

Bülent Sevinç hakkında yaptığınız eleştirilere de katılıyorum. Haklısınız...

@(Gölge), öyle bir şey duymadım ama olabilir. @Ben_Claudius, bu son videonuz harika bir performans olmuş. Toplumun ruh sağlığı hastalıklarına bakışı konusunda , tedavi gören kişiler olarak hislerimize tercüman olmuşsunuz. Kendi yaşamınızdan verdiğiniz , anlatım akışına uygun örnekler de konuşmanızın akıcılığına katkıda bulunmuş. Özellikle TRSM gibi kurumların faydalarına değinmeniz de yerinde olmuş. Çalıştığın yerde, diğer personelin küçümseyici yaklaşımlarından dedikodulardan falan da bahsetmişsiniz. 7 senelik öğretmenlik hayatımda bunu çok deneyimledim. Ama çok şükür son 14 senedir çalıştığım kurumda, tedavimden kaynaklı bir dışlanma vs yaşamıyorum. Böyle güzel çalışmalarınızın devamını bekleriz. Elinize, emeğinize sağlık...

@Ben_Claudius, hocam, siz de sağolun (y) Sende bu mental potansiyel varken sırtın yere gelmez. Büyük konuşmuyorum.

😇 Ne mutlu ; yanında seni anlayan bir eşin var. Onun desteği seni ayakta tutar. Bunun için şükretmelisin. Aile saadetiniz daim olsun.

@Descartes, Bu zamana kadar yatırmamak için direndim Allah mecbur bırakacak duruma getirmesin Amin.

Bakırköy Türkiyede ki en ağır hastaların başvurduğu ve yattığı bir hastahane onun için personelin davranışlarıda o derece sert, acımazsız ve toleransız bilmiyorum şartlar mı bu duruma zorluyor fiziksel şartlarda çok yetersiz olunca bir şey yapmak isteyenler idealistler de bir süre sonra pes ediyor oğlumun ilk doktoru böyleydi öğle tatilinden bile fedakarlık eder hasta bakardı.

Bakırköy de polikilinikte şöyle bir durum var uzman doktorlar 1 ay polikiliniğe bakıyor 1 ay yataklı servise geçiyor dönüşümlü ama randevu alırken uzman doktorun adı çıkıyor muayeneye bir gidiyorsun asistan var bu durum ciddi hastalar için sıkıntı çünkü aynı doktorun takibi çok önemli bu doktor oğluma yataklı servise gelin muayeneyi orda yaparım tedavi aksamasın derdi hatta servisteki görevliler şikayet ederdi bunun hastalıklarından bıktık diye ama pes etti sonunda sonra başka hastahaneye tayin istedi doktor tavsiyesi istediğimde yine Bakırköyde ki şu an ki doktoru tavsiye etmişti oda çok tecrübeli ve ilgili bir doktor o servise çağırmıyor ama oraya gidirsek ilgileniyor.

Oğlumu şiddetli yerinde duramama akatazi için (o kadar çok yürümüştü kü yorgunluktan yerde emeklemeye başlamıştı) eşim acile götürdüğünde orada ki güvenlik bunun içini acile geldiniz diye dalga geçmiş o da can derdine düştüğü için bir şey dememiş iyi ki ben yoktum büyük olay çıkardı o can acısıyla.

Yani demem o ki Allah iyilerle karşılaştırsın çok zor yerler ne oralara düşürsün ne de oralarsız bıraksın Amin.

@kara duman, ağabey, Allah kimseyi oraya düşürmesin. Her akşam zorla iğne yapiyorlar. Bu, hasta haklarına aykırı bir durum. Enjeksiyonda ne madde verdiklerini de Allah bilir. Sağlam birisini orada "ilaç vermeden tutsan bile" psikolojisi bozulur. Saldırgan tipleri kontrol altına almak ile kendi derdine düşmüş tedaviye ihtiyacı olanlar farklı koğuşlarda tutulmalı. Siz epey araştırma yapmışsınız. Bu hastanenin tedavi sisteminin işleyişini sizin kadar bilmiyorum.

Üst Alt