10 yıl önce zayıflama ilacı içtim hastanelik oldum ilaçta kaçakmış tam zehir halüsinasyon gördüm bir hatfta uykusuz yemedim içmedim haliiyle bir şeyleri görünce bu travması oluyor,yukarda yazmışsın bende köpeklerden çok korktum ama kendime gelince geçti,sonrasında mahallenin köpekleri 2 3 sene çok ilginç peşime takılmaya başladı,sabah işe gidiyorum durağın üstünde garaj (tepelik yer) evle 10 dk mesafe oranın köpeği bizim evin 50 mt kadar aşağısında her sabah beni bekler peşime takılır durağa kadar beni takip ederdi akşamda dönünce evin yakınına kadar takip ederdi ablam çok denk geldi bana diyordu bu sana şık olmuş dalga geçiyordu,önümde oturup diz çöken 2 ayrı köpek ağladı gözyaşlarını gördüm ablam ben şaşardık,başka köpekler peşime düşüyordu bir zaman köpeklerle başım beladaydı korktummu yok sadece şaşkınlık,köpeklerden neden korku biliyorum her şey bilimin içinde değil, 3 Tekbir getirmeye başladım git dedim gitti şimdi yok bıraktılar peşime, bir kaç ay önce 20 yaşlarında bir kızın peşine takılmış gidiyordu karşılaştık nasıl çığlık çığlığa evden çıktığımdan beri peşimde ilginç bu köpekler,
Ben çok sıkıntı çektim tecrübeliyim yani,bu kafada olsaydım o ilacı içtiğimde bu kadar korkarmıydım hayır
belki başkası olsa yaşadıklarımı yaşasa çok farklı olabilirdi kolay değildi,seslerden korkma umursama
Ben Peygamberim gibi derin vesvese içindesin doktora git ama sen biraz dualarıda oku ruhen faydasını görürsün,seni o düşüncelerden uzaklaştıran bir şeylerle meşgul olmaya çalış, çok kalabalık yerlerde yürü 1 2 saat
İnsanın bedeninde bir enerji olduğuna inanırım malum ay bile gel git yaşıyor bizde yaşayabiliriz, geriye tepebiliriz mücadele ederiz sonra toparlarız, bilinaltı çok ilginç bilim dünyası bilinçaltının zerre noktasını maalesef çözmüş değil,
bir tavsiye gece tırnak kesme buna hurafe diyorlar bende derdim ama hiç öyle değil,
o tırnağı keserken bile bir enerji dalgası var buda benim bir tecrübem nedeni bana kalsın
sen şizofren değilsin şeytanın korkutmalarına gelme
vesselam