Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofrenim. Ne mutlu çalışabiliyorum diyene!

@Descartes

Siz 65 yaşına kadar çalışacak mısınız ? Siz artık yaş haddinden emekli olursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM,

Seni iyileşmeden tımarhaneden salıyorlar sonra sende ben akıllıyım havasına girip herkesi deli zannediyorsun Allah bilir kaç kez o tımarhaneye tıkıldın. Çok şükür ben kapısından bile geçmedim . Şimdi söyle kim deli kim akıllı😉

@Üzümlükekim, arkadaşın hastaneye yatmasını konu ederek mi atışıyorsun? Hastaneye yatmamış olmak bir üstünlük kriteri mi cidden?? Söyledikleri hoşuna gitmemiş olabilir ama böyle bir konudan vurmaya çalışmak?

@Üzümlükekim, hastalığı kastederek dememiş ki onu. Verdiğin cevaba demiş. Sen hastalıktan vurmaya çalışmışsın.

Tamam verdiğim cevaba karşılık bana deli demiş . Herşey belli ortada senin niyetin ne? Besbelli ruhsal hastalıkları olanlarla dalga geçmiş bundan anlaşılmayacak ne var.
@Pickle,

Son düzenleme:
@AlperKalaycı,

Kendimce bir karar aldım Artık , bundan sonra kaç sene çalışacağımla alakalı hiçbir yorum yapmayacağım

Elimden geldiğince insanları çalışmaya teşvik edecek şeyler yazmaya çalışıyorum ama bendeki rahatlık "bazılarına" batıyor

Üst Alt