Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şu an en ucuz engelli telefon oparatör tarife hangisidir?

engelli tarifeleri normal tarifelerden daha pahalıya gelir.
çünkü indirimsiz tarifeden indirim yaptıklarından hiçbir faydası yok.

Arkadaşlar merhaba ben hat gecişi yapmak istediğim için İnternet asırı yavaş olduğu için araştırma yaparken bunları gördüm sizce iyimi bu tarifede olanlar var mı memnun musunuz?
Erişilebilir Cep 4 GB Tarifesi > Engelliler > Türk Telekom

Engelli vatandaşlarımıza koşulsuz, şartsız ve cezasız %43 indirim!Akıl Küpü Ekstra>Vodafone

İnterneti ve SMS i cok fiyatıda 25-30 TL arasında uygun paket varsa bunlar haricinde paylasırmısınız

@ozgurmeric74

Sitelerinde daha farklı yorumlar var abi yalan mı yani

Ben araştırmıştım biraz.Aslında ozgurmeric74 söylediğinde haklılık payı var.Tarifeler genelde ücrette indirim değil de tarifede bolluk olarak göze çarpıyor.Mesela 35 liralık bir pakette engelliye 6 GB internet ve 1000 dakika konuşma varken normal aboneye bu tarife yine 35 TL ama 3 GB internet ve 750 dakika gibi oluyor.

Ayrıca bulunduğunuz bölgeye göre değişkenlik gösterebilir fakat kapsama alanı,internette yavaşlık konularında en kötü operatör kesinlikle Türk Telekom.Özellikle internet İstanbul da dahil bir çok ilde 3G olarak var. 4.5G sadece şehir merkezlerinde var.

Turkcell bu anlamda en iyi seçim ollacaktır(kötülerin iyisi diyelim artık)

Bunlar benim gözlemlerim,tam tersini yaşayanlarda vardır elbet.

Yıllardır Türk Telekom (avea) abonesiyim her yöne 1000 dk 500 SMS 16 GB internet sabit hat ve şebeke içi bedava 35 lira ödüyorum çekmemesi gibi bir durumda yaşamadım nette yavaşlama söz konusu olmadı kısacası ben memnunum operatörümden

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hat üzerinden taahhüt ise bahsettiğin maalesef bir bilgim yok acı gerçek

acı gerçek Cep telefonu tarifesi için puan varmış abi. Ödeme durumuna göre kullanım yılı vs. puanın artıyormuş o puana göre telefon alabiliyormuşsun. Ben engelli tarifesi kullanırken normal kullanıcılar benden ucuz kullanıyordu. bu GSM şirketlerine bir anlam veremiyorum ama kazıklandığımız kesin. %100. Vodafone Red10 paketi kullanıyorum normal yani engelli vs. değil. 2 tane hat aldım. Vodafone içi sabır hatlar sınırsız. yurt içi ve dışı 2000 dk heryone 1000 sms yurt dışı 100km yurt içi 10 Gb internet var 40 lira ödüyorum 2 hat 80 lira.

engelli tarifesi değil sanırım bu kullandığınız tarife

türk telekom : ........erişebirlik tarifesi ....... 4 GB 1000 DK 1000 SMS 22 TL

ARTI YANINDA YILLARIN HEDİYESİ VAR EK OLARAK 2 GB

Bncede normal tarifeler daha ucuz

Vadafonda esnek tarife var
HOŞCAKAL sizinkide iyimiş faturalımı

ben turkcell kullanıyorum engelsiz tarife 1000 dk 1000 sms 5 gb internet 45 tl gayet iyi geliyor bana

honest

Ömer bey merhaba, engelli tarifeye geçebilmek için ne yapmak gerekiyor? Bir Türkcell şubesine gidip raporu ibraz etmek mi lazım?

Teşekkürler

Evet Erdoğan Bey,

Rapor belgesini herhangi bir Turkcell mağazasına götürmeniz yeterli. Onlar durumunuzu sisteme giriyorlar.

Arkadaşlar normal hat daha avantajlı hiç uğraşmayın engelli tarife alıcam diye birde turkcell en kazık operatör 1 sene bile kullanamadım sonra Türk Telekom a geçtim tabi turkcell anında geçirdi faturaya[emoji23] en iyi operatör Türk Telekom tek geçerim 5 yıldırda kullanıyorum fatura 1 kuruş bile geçmedi istisnalar hariç tabii [emoji4]

16 GB internetti ilk defa duydum .
Kaç TL Türk Telekom hat almak?
Faturalimi
İlk Abone lere böyle Avântâj olmuyor mu
Engelli tarifesini?

35 lira Erdal ama ben 5 yıllık aboneyim yılların getirdiği bi avantaj He-man

Eşimin hattıda benim üstüme aynı tarifeyi yapalım dedik o size özel bi tarife eşinizin kullandığı hatta olmaz dedi müşteri hizmetleri

Gülo34
Aygül hanım, Turk Telekomun (AVEA) her yerde çekmediğini ve mobil internetinin çok yavaş olduğunu ben de çok duymuşumdur.

Siz gerçekten bu iki hususta hiç sorun yaşamıyor musunuz?

Geçen sene kurban bayramında memlekete gittim babamların köyü ormanlık dağlık bir alanda turkcell bile zor çekerken ben eşimle rahat rahat konuştum Erdogan er

Bana yetiyor He-man ayrıca öyle bir kampanya olduğunu sanmıyorum Türk Telekom evde internet te çekmiyor sorun oluyor sürekli cepte kullanmak daha iyi

Çorumluyum gari Erdogan Er [emoji23]

Valla bende 1000 dakika 1000 sms 10 gb internet için taahhütlü 54 tl ye anlaştım bana uygun geldi. Özgür abim haklı. Engelli tarifesini daha önce sorduğumda daha pahalıya gelmişti. Bende çekmeme gibi durum yaşamıyorum. Bana uygun geldi bu tarife. [FONT=CentraleSansBook]İnterneti Bol 10GB Tarf.Taah.12Ay. Türk Telekom Avea hattımda.[/FONT]

Üst Alt