Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şu an en ucuz engelli telefon oparatör tarife hangisidir?

Tabi olur He-man ama açık artırma nereye kadar artar bilemiycem[emoji2][emoji23]

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normal hat almak 25 lira Vodafone'da

30 tl den başlayalım Telekom hattın

Ohooo Erdal naptın ya çık çık

He-man Türk Telekom ile avea aynı [emoji4]

Türkiye'de kaç şebeke var 3 değil mi?
Vodafone Türkcel Türk Telekom. BİMcel de Türk Telekom'a bağlı herhalde Gülo34

He-man Türkiye deki operatörler turkcell Vodafone Türk Telekom bimcell pttcell bide bi mağaza vardı onunda var adı aklıma gelmedi şimdi [emoji23]

acı gerçek canım sen hala araştırıyor musun hangisi daha hesaplı diye☺

Gülo34

Evet ya cok kararsız ve detaycı olunca insan böyle oluyor işte :) :) hem pastam dursun hem karnım doysun misali hem ucuz hem de bol İnternet dk olsun istiyorum :):):):-D

Ben de sana Türk Telekom diyorum canım acı gerçek [emoji6]

acı gerçek BimCell, Avea, Ptt vs vs bunların hepsi zaten Turk Telekom bünyesinde şebeke dağıtımı yapıyor İkamet ettiğiniz muhitte bunlardan herhangi birini kullanan varsa çekim gücünü sorun öğrenin zaten telefon çekiyorsa Net'e felanda iyi bağlanır. Türkiyede şu anda en ucuz Operatör bunlar gider birinden alırsınız ama kampanya takibinde hat taşıma olayı var burada da bayağı indirim ve imkan sağlıyorlar bunu da Turk Telekom'un resmi web sitesinden takip edebilirsiniz.
Avea için tıklayınız.
Türk Telekom için Tıklayınız.

Buradan da Taahhütlü Ayılık Ücret kısmına bakmanızı Öneririm. Numaranızı taşıyarak geçebileceğiniz tarifeler mevcut. Türk Telekom

Tabi kullanımınıza göre Devreden Tarifeler bulunmakta Bende 10 GB internet var ve her ay 6-7Gb silinip yenileniyor. Devreden tarife ile 4 Gb alsanız ve o ay hiç kullanmasanız diğer 8Gb internetiniz olacak yada konuşmanız Sms hakkınız vs. Vodafone'da Devreden tarifeler mevcut diye biliyorum ama diğer Operatörler hakkında bilgi sahibi değilim.

konu hakkında bilgisi olanlar yeni dönem durum nasıl yazabilirse faydalanırdık, iyi olurdu.

(bu arada başlık hatalı olmuş, birileri başlığı düzeltse güzel olurdu)

Tük telekomdayım yıllardır.
1000 dk 10gb.

Fatura 20 tl altı geldigi için iki aylık öderim ben.

tavisula
Teknosacell 24 ay tahutlu 1000 dk-sms ilk yıl 15gb+1wp 2.yıl 10+1 internet engelli indirimi ile 25tl herkese açık

Bende türkcellden hattımı geçen hafta taşıdım, konuyu bende araştırdım, Evet gerçekten en ucuz tarifeler türk telekomda ama benim evimde türk telekom hiç çekmediği için ben türk telekom tercih etmedim. Vodofon tercih ettim onda da durum şöle 750 dk - 7gb - 250 sms devreden tarife kullanılmayan hakların diğer aya devrediyor, faturalı hat aylık 22 tl ama vergiye sanırım 24-25 gelir diye düşünüyorum. bu arada engelliye tahahüt yok istediğin zaman çıkabiliyorsun.

Ben de evimde internet olduğu için turkcell'in 1000 dk + 1000 sms + 1gb engelli tarifesini kullanıyordum. 25 tl vergiyle 28 tl oluyordu. Şimdi tarife zamlanmış vergiyle birlikte 35 tl olmuş, daha uygun bir tarife varsa değiştirmeyi düşünüyorum ben de. turkcell'in engelli tarifelerine de kayıt yokmuş artık bu arada.

Engelli tarifeleri yok artik her tarifeye %25 indirim yapmak zorundalar tabi pahali ve gereksiz yüksek paketli tarifelere sadece indirim yapan iş güzar firmalar da olabiliyor,bi kaç ay öncesinde bütün operatörler içerisinde en mantikli f/p tarifesi yukarida yazdiğim idi daha düşuk kullanim daha ucuz tarifeler olabilir yeni tarifeler de gelebilir eski müşterilere özel indirim de yapabiliyorlar görüşmelerinize bağlı,müşteri hizmetleri ile görüşüp fiyat alin ve geçiş yapin yoksa ekstra suprizler çıkabiliyor faturada ama bir görüşmeniz olursa bunu kanıt gösterebilirsiniz benim başıma geliyor ve bu şekilde çözüyorum sorunu nette detaylar açıkça belirtilmeyebiliyor.

mobil tarifelerde engellilere en uygun hangisi

arkadaşlar mobil hattım için yeni bir tarife arayışı içerisindeyim
eskiden engelli tarifeleri vardı şimdi pek kalmadı
sözde hangi tarifeyi seçersen seç engellilere % 25 indirim uygulanacaktı ama mesela vodafone faturalı mobil tarifelerde engelli indirim yok denildi red 20 geçersen onda var diyorlar
ben şuan FATURALI turk telekom engelli tarifeyi kullanıyorum 4gb internet ,1000dk ,1000sms kullanıyorum 23 TL civarı ama memnun değilim çogu yerden çekmiyor ayrıca talebim olmamasına ragmen hattınıza 5gb internet tanımladık diyerek 15TL artı para istiyorlar
yeni bir tarife varmı engelliler için fiyatı uygun iyi çekim gücü olan en az 4gb interneti olan
teşekürler.

Ben Kasımda Turkcelle geçtim Türk telekomdan man gelmişti. Arayan ulaşamaz internet desen ona keza.. Neyse 1000 dk 750 mi 500 mü sms 14 GB internet + 5 GB Sosyal medya ( instagram+ facebook+ whatsapp + twtter ) 44,90 ama yeni tesis olduğu iin vergilerle 54.90 ödüyorum 1 yıl bitince 44.90 a devam. Genç türkcelli de oldum bi abimin kızının tc si vererek. Şu ana kadar ne interneti sorun yarattı ne de çekmesi. Maşallah internet uçuyor zalım :) eve de superonline aldım 25 Mbps internet ayda vergiler dahil 74 tl buda ve telefon hattınıda engelli insdirime dahl ettiler. normalde fiber internette 69 tl gelcek ama zalım vergiler...

arkadaşlar konu baya eski şuan güncel tarifeler içinde eniyi hangisi acaba

Iyi günler arkadaşlar engelli kartım Türk Telekom ev internetinden faydalanıyor um bu kart ile ayrıca Türk Telekom mobil operatör den de faydala bilir miyim

Üst Alt