Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu an en ucuz engelli telefon oparatör tarife hangisidir?
flora19 herkesin abisi oldum burda bi Emrah bacım dedi bugune kadar o kadar bayanım dedim profil dede beceremedim cinsiyet i öyle kaldı gittiydi TahaAY abi degil abla teyzen oğlu kim ?
Bnm bu siteye girişimde arızalı bi haftadır anlamadım ki niye her adımda giriş şifre istiyor benim profilde askıda maskıda yazıyor mu buraya her girişimde şifre giriyorum kayıtlı olmama rağmen yenileniyor giriş istiyor yorum yapıyorum giriş istiyor sinir oldum iyice flora19
Avea konusunda da pazarlığı iyi tutarsan alırsın ablam. acı gerçek abla giriş konusunda da mail gönderiyor mu hatırlamıyorum ama maile üyeliği tamamlaman için mail göndermen lazımdır. Adminlerin birisi ile görüşürüp durumu kısa yoldan da halledebilir flora19 konu ellerinden öper
Sanırım siz İstanbul dışına 5 yıldır çok fazla çıkmıyorsunuz.Biz şirket hatlarımızı yaklaşık 15 kişi olarak Türk telekoma taşıdık.En fazla 6ay kalabildik.Daha önce Turkcell kullanıyorduk.15 kişi de toplu olarak Türk Telekomdan memnun kalmadığımızı yönetime ilettik.
Şöyle ki,Karadeniz bölgesinde Şehir merkezleri hariç hiç 4G göremedik,çoğu yerde 3 G dahi göremedik. Gaziantep,Kastamonu,Konya gibi iler de dahil kullanan hiç kimse memnun kalmadı.
Dediğim gibi kullanılan yerlere göre durum değişiklik gösterse de emin olunuz Türkiye nin en kötü operatörü Türk Telekom dur.
Sugaremro Samsun Atakum a gittim. Orda Amasya Merzifon a gittim. Yani benim gittiklerimde bir sorun olmadı sen daha çok gezdiğin için dediğin doğrudur. Peki Turkcell e diyelim geçtik avantajlı tarife var mı ?
7gb internet 1000 dak konusma 1000 sms dergilik muhabbetı var 5gb -lifebox25 gb -turcell tv ya varda var yoruldum yamaktan hee @Love Master içiyon mu ne yapıyon 7gb yetmesin
Gülo34
evet oyledır ama en kafa rahat operator bence
Love Master Bende 10Gb var telefonun şarzı yetmiyor ama o yetiyor. Özellikle nete felan girer yada film izlersen. şarzı filme yetmiyor ki. 10Gb 'ta yetecek.
Ben de bu tarifeyi kullanıyorum. Dün aradılar, sözleşmenizin süresi doluyor, 65 TL'ye yenileyelim dediler. Ben şimdi kaç para ödüyorum diye sordum (unutmuşum ne ödediğimi ), 60 TL dedi teldeki müşteri temsilcisi. Aslında sözleşmem Mayıs!da doluyormuş, uyanıklar Ocak ayında bağlıyacaklar beni. Ben düşünmek istediğimi söyledim
7 GB internet olan bir paket için fazla gelmedi aslında bana... gökhanc
bende 11 yıldır turkcell kullanıyorum daha 1 tl fazla para ödemedim ve çok memnunum kimse kimseden durduk yere fazla para almaz,
türk telekom avea vodafon kullanan yakınlarım var memlekete köye giderim ya telefonu çekmez yada interneti çekmez trkcell de böyle bişey yok bilginize..
honest arkadaş ben turkcell kötü demedim pahalı dedim paket turkcell de 60 tl iken Türk Telekom da 35 tl fark bu [emoji818]
Ve ben memlekette dahi çekmediğini görmedim burada önemli olan operatörün oraya verici koymasıdır çekmeyen yerlerde olabilir verici olduğu sürece her yerde telde nette çeker[emoji818]
SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi