Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şu an en ucuz engelli telefon oparatör tarife hangisidir?

Adı çıkmış bir kere Love Master avea çekmiyor diye[emoji23][emoji23]

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maalesef öyle Aygül bende zorluk yaşamıyorum. Bu paraya göre de bu bana cazip hayatımız net çünkü :) Gülo34

Aynen öyle emrah [emoji4]

Bana engelli tarifesi daha uygun geldi nedendir bilmem normal de hep yuksek paralar ödedim turk Telekom erişebilirlik faturası guzel 6gb yada 4 GB olanı ama hızlı mı yavaş mı orası düşündürücü.. Vodafone un da %43 indirimli engelli tarifesi varmış 25 TL bişeydi karar veremedim faturalıyım turkcell den bıktım turk Telekom PTTcell e geçmiştim 2014 de onunda İnternet cok yavaş videoları acmıyo herkesin jet hızıyla çalışıyor benimki tosbik gibi bari uygunsa engelli tarifesine geçeyim dedim

Net icat oldu mertlik bozuldu. Hem iyi hem kötü. Nettekiler le reelden daha çok görüşüyoruz. O hale geldik. Hepimiz bende dahil aynı durumdayız.
acı gerçek benim tarifem yukarıda yazdım faturalı 54 tl. Bütçen müsaitse kaçırma. Çok uygun.

acı gerçek dediğim gibi nette yavaşlama söz konusu olmadı bu güne kadar dediğin gibi de turkcell çok kazık ve son olarak Vodafone nasıl bilemem hiç kullanmadım çünkü

TahaAY

40 TL fazla bana ya bnm için 20-30 arasında olmasını istiyorum özellikle fazla ödeyemem cünkü

Gülo34 Vodafone daha kötü kullandım. Avea en cazip geliyor bana. acı gerçek sana yeterse 2 gb internete 1000 dakika ve 1000 sms avea da 34 tl kardeşim. Ondan uygunu faturalı yok avea da.

Gülo34

Turkcell e 3 ayda verdiğim paraya o zamanlar 3 - 5 tane ceyrek alırdım herhalde @LoveMaster bütçemi aşar abi 20 30 arasında olanı bnm için uygun olur

GB fazla olacak bana 2 yetmez 3 kullanıyorum suanda bn yavaş video acmıyo fotoğraf acmıyo PTTcell böyle bıktım yavaş olmasından işimi göremiyorum düzgün turk Telekom luyum faturalıyım ama işte PTTcell olunca öyle oluyor tosbik gibi 40 saatte iniyor bişey indircegm zaman uygulama falan

Vodafone nasıl ki emrah Love Master

Gülo34 doğru dürüst çekmiyor. Pahalıya geliyor. Ben hiç memnun kalmadım. Turkcell de belki çok iyi ama pahalı.

Avea nın yeni gelenler için kampanyaları oluyor bi bak derim acı gerçek

22 tl esnek tarife 2gb artı 2gb daha 1000dakka 1000sms

Aygül zaten kampanyalı 1000 dakika 1000 sms 2 gb da 34 4 gb da 39 6 gb da 44 8 gb da 49 10 gb da 54 tl 1 yıl Taahhütlü. Ayrıca istersen 2 gb daha alabilirsin 7 tl ye geliyor oda Gülo34

Eskiden 1 2 GB yetiyordu şimdi komik geliyor o kadarcık internet nasıl yetiyormuş hayret doğrusu [emoji2]

O zaman whatsapp yoktu :) En çok o yiyor. Facebook,Instagram diğer sosyal siteler you tube dan video seyret ıvır zıvır derken uçuyor :)

Bide Nisa yutuyor [emoji23]

Cengiz de öyle ninja kaplumbağalar videoları oyunlar derken gidiyor. 2gb ekstrasını da aldım 61 tl oldu. 12 gb son gün bakıyorum. 250 mb ya var yok. Buraya da gidiyor baya. Ama zaman geçiyor avantajımız o :) soğukta ne yapacaksın başka.

Sınırsız wifi et

Emrah

Ttnetin

Son gün bende bakıyorum 1 GB altına düşmüş[emoji16]

Zaten şimdi zor. Yazın gezmekten telefona baktığımız yok :)

Ben tele hiç yüklemiyom:D devlet kesiyo kç kere sanki kontur var:D

Cevap verdim He-man [emoji1]

Şimdi telekom indirim reklamı verdi tvde acıgerçek

20tlmişl

@acı gerçek abi avea`yı arayacaksın çünkü en ucuzu onlar. Müşteri hizmetlerini bir arkadaşından ara başla pazarlığa. pazarlık sünnet zaten ayıbıda olmaz. müşteri hizmetleri sana satabilmek için herşeyi yapar.

ne bileyim 2 yıl söz verirsin Taahhüt yani. 1000 dk der olmaz dersin sende 750 yap 5 lira kır dersin. bundan önce bende Avea vardı 2 hattı yine 22,5 lira veriyordum toplamda 45 lira vergiler dahil. içerik olarak Avea ve sabit hatlar sınırsız heryöne 1000 dk 1000 sms 4Gb internet vardı hatta 2 hattı kapatacağım zaman müşteri hizmetleri benimle 45 dk pazarlık yaptı 13 lira ver vergiler dahil hattı kapatmayalım internetide 6Gb yapalım dediler. hem evimde hem iş yerimde çekmediği için kapatıp başka hatta geçtim.

Üst Alt