Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli halüsinasyon gören var mı?

Yapay zekaya çizdirdim.
Bunu gece görmüştüm.
kzmo1dc.png

Bende atipik psikoz hastasiyim halisinasyonlarim bir ay bile surmedi bu sure zarfinda yatisim oldu ilaclarimi kullanmaya basladim sukur uc yildir hic gormuyorum

ben gözümü kapatınca cinleri görüyorum
o uzaylılar cinler

Son düzenleme:
İnsani bir kaynaktan kaynaklanıyorsa bu tip şeyler.Komik olurdu.Rusyada kar nedeniyle kapanmış köyden adam sana büyü yapıyormuş.Adamın @Ahmet T egregoru güçlü nüfus edemiyorlar.

@Ahmet T, Hocam halen kurtulamadin mi? Hiç mi etkisi yok ilaclarin sende onlarin dilinde konus yürü git lan filan de ve fazla kendini de dinleme yalnız kalma çok.

@trablons, Sende uzaklaş hocam madem öyle diyorlar git onlardan uzaklaş ve çok dinleme kendini başkaları ile zaman gecir hobi edin.

@Ahmet T, Zihin halüsinasyon üretirken geçmiş anılardancocukluk donemindeki travmalardan korkulardan veya tanıdık seslerden beslenirmis.İsiitilen ses annenize cocukluk arkadaşınıza geçmişte sizi korkutmuş birine aitmiş gibi gelebilirmis beyino kişinin ses tonunu ve konuşma tarzını taklit edermis cocukken sizi derinden etkileyen veya korkutan figürler zihnin savunmasız olduğu psikoz dönemlerinde birer halüsinasyon figürü olarak geri donebilirmis

@osmangazi, hastaneyr yatis yapmadan once cok halisunasyon gorurdum ayni anlattiginiz gibi beni cok korkutsan bir kisi vardi onu cok gordum onun sesi, emirleri,hakaretleri,alaylari vr goruntulerini gorurdum. Sukur simdi hicbir sikayetim kalmadi.

halüsinasyon görüpte ünlülerle konuşan var mı ? hergün bazı ünlüler evime geliyor

ünlü olarak göründüğü oluyordu ilk başlarda.zamanla görüntüler azalacak ve susmayan sesli halisinasyonlar göreceksin. (en azından benim açımdan böyle)

Halusünasyon görmeyen şizofrenim ama bu nasıl bir şeydir ? Hep merak etmişimdir.

@Ahmet T, aynen devam ediyor Ama tolore edebiliyorum. Gündelik hayatımı fazla etkilemiyor.

Sendeki psikoz biraz ağır ama farkındalığın yüksek gibi algıladım

@Ahmet T, sesler bana ibnelik yapıyorlar akrabalarımın çıplak görüntülerini zihnime iletiyorlar daha sonra küfür ettiriyorlar zorla. sana da oluyor mu öyle?

@Descartes, düşünce yayınlanması (thought broadcasting) mı yaşıyorsunuz?
@Ahmet T, hastalık ilk başladığında da bu tür ağır halüsinasyonlar görüyor muydunuz yoksa yıllar içinde mi ağırlaştı?

@Pickle ilk zamanlar tv kanalllarına çıkardım sonra insanların bana büyü yaptığı hülüsinasyonu nu görürdüm sonrasın da kendimi cin zannetmiştim mehdi deccal şeytan zannederdim doktor yeni bi iğne yazdı bu belirtiler gitti bende

@Descartes, görsel halüsinasyon bir anda oluyor ve olması sanki çok normalmiş gibi gerçek sanıyorsun.
Modiwake sizde halüsinasyon yapmadıysa hiçbir şey demiyorum :D

@Pickle, Aynen öyle. "Düşünce yayınlanması" yaşıyorum (y) Bunun tıbbi terimsel adını da senden öğrenmiş oldum; sağolasın
:p Ahaha evet ; modiwake bende halusünasyon yapmadı. Tam tersine zihnim açıldı. Sabah kolayca ayılıp işime gidiyorum.

acaba bende çalışabilir miyim ?
3 ya da 4 ay sonra bi deniyecem iğne çok iyi geldi

@Ahmet T, çalışırsın yeterki kendine güven.iradeli ol

Bu arada iğnenin adı nedir?

Üst Alt