Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Survivor__ 2012

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuşun elenmesine sevindim ;) Favorim Nihat. Hasana uyuz oluyorum ben ya :S

Sizce bu akşam kim elenir. Bence Mustafa gider gibime geliyor.

keşke mustafa topaloğlu gitse...merve aleni ortalığı karıştıran olduğundan oylar biraz kişiliğe verildiğinden merve gider gibime geliyor.

İşte Merve ortalığı karıştırdığı için kalmalı bence. Adalar birleşince çok daha eğlenceli olucak :D

bence de:) hatta ünlüler birbirine girsin :)

Merveee......
Sen kimsin be hatun!!!!:mad::mad::mad:
Saygısız,terbiyesiz üstüne üstlük birde mikser...
Mervenin sıfatı ne???
Karşında kaç yaşında bir adam var sen nasıl "ŞİMDİ BİRŞEY DERDİM AMA DERSİN"
Sıkıyosa deseydi???
Seni türk halkı zaten tanımıyor gelmiş işte adam olmaya oraya...
Bugüne bugün Mustafa Topaloğlunun SATIŞ REKORU'NU kırılmış değildir Türkiyede...
Senin gücün yeter mi SMS'e...
Üzülmüştür Mustafa abiyle SMS'e çıktığına.. Birde beklemiyomuş Naıl beklemiyodu bende ona şaşırdım anlaşmamı yapmış???
Seçemedim zaten mıymıy birde elinden bişi gelmiyor kendine baksın başkalarını eleştirirken önce bi...

Anıl çok efendi asil bi çocuk bence ama talihsiz bir açıklama yaptı orda...
Ama Nihat'ında paylaşma duygusu yok...
Bi dengesizlik oldu aralarında sanırım...

Alp'e bayılıyorum bu kadar saygılı efendi birde yakışıklı :D:D:D
Sakalları ona çok çok yakıştı :):):)

Aman Fox'un güzellik yarışmasında birinci oldu işte...
Eve girdiler ya...

Merve- Mustafa abi senden bunu beklemezdim, hiç yakıştıramadım.

Doğuş geçen hafta- Çok şaşırdım hiç beklemiyordum sırtımdan vuruldum (Merveyi kast ederek)

Şimdi anlamıştır Doğuşu Merve :cool: kaldı ki Mustafa Topaloğlu'nun Alp'in ve Anıl'ın onu yazacağı zaten gün gibi ortadaydı. Neyi beklemiyordu. :confused: Bildiğin salak bu kız, açlık beyin hücrelerini öldürmüş sanırım. Bir de demiyor mu büyüklük bende kalsın, tam bir saygısız, tam bir egoist. Defolsun gitsin. Geçen hafta nasıl elenmedi ona şaştım ben. Plancı bir insan olduğu, içten pazarlıklı olduğu şu cümlesinden anlaşılıyor. "Almeida ile parti de ne giyeceğimizi kararlaştırıyoruz" Önce bi Mustafa Topaloğlu'nu sms de geç de sen, sonra karar ver.

Vuuu Burada AntiMerveci dolu. :D Ama smsde ne yazık ki Mustafa gidecek. :/

Güzel bir eleme akşamı oldu ..
Mustafa Topaloğlu' nun kalması çok yerinde bir karar oldu.:)

Toto - Africa ..

Black - Wonderfull Life ..

HASAN tek favorim :)

gönüllüler,ünlüler birleşmesinde nihat ve hasanın kavga etmesinden endişeleniyorum. nihat lider olma eğilimde biri, hasan ise lider vasıf var biri. adam (bu adam gibi adam hasan oluyor:))ne dese herkes onun ağzına bakıyor bundan nihatın okları hasana cevrilcek gibime geliyor umarım yanılırım... hasanı üzmesinler:)

hasan tam adada yaşayacak adam..hiç bi şeyden şikayeti yok..sürekli üstüne düşen görevi yapmakla vakit geçiriyor..lafı yok sözü yok..hemde takım adamı..diğerleri fasa fiso..nihat şişirilmiş bir insan misal.. topaloğlu da olgunluğunu fazlasıyla yansıtıyor..ne dediği bazen anlaşılmasa bile :D

Ahah!! o partide ben olacaktım. Ben de Hasan Nihat ilişkisini merak ediyorum kavga mı çıkacak yoksa anlaşabilecekler mi? Çok merak ediyorum. Almeda da Artık Begümle kıyafet hakkında konuşurlar. Acaba Anıl ünlüleri satıp Gönüllülerin yanında mı olacak. Gerçi herkes artık bireysel yarışacak ama olsun. :) Son dörde sizce kimler kalır? :D

Merve elendiğinde yüzündeki şok ifadesi gerçektan görülmeye değerdi. Bi de herkesle vedalaştı şaşırdım. :D

Fragmanını izlediniz mi? Ben izleyemedim daha neler oluyor. :D

aa ikisi mi kaldı:eek: inşallah nihat gider:)

serhat gider....
haksızlık olur nihata ama oda soğuk adam demekki..

bölüştürmelerde en fazlasına kendine alırmış ,bencilmiş şirinim:)

evettt birde arkadaşlarıylada pek samimi değil oturup paylaşma yok tamam çok çok başarılı ama...
birazda sosyal olarak bir paylaşım olması lazım bir güler yüz olması gerek...
ben nihatın elenmesini istemiyorum şahsen hakkı yenilir..

Nihat elenirse birinci belli olur ya Hasan kazanır yani ben şahsen Hasanın kazanmasını istemiyorum bu yaışmayı.

evet çok bi kendine güveniyo oda abuk sabuk hareketleri var ama olgun biri yinede...

ben alpi çok şirin ve iyi buluyorum favorim şahsen o

Evet Alp benim de favorim.
:D
Eğer bundan sonraki yarışmalar güç olursa adaletsizlik olur. Biraz daha farklı oyunlar olmalı.:)

Nihat hem simgeyi aldı hem de oylamada kazandı Yeah!!:D

ulan nihat gitmedi yine ...o kadar gitsin dedim ama olmadı :)

serhat durup saçmalasa ondan iyiydi :)

hadi bee serhat mı gitti:( şu nihata ısınamadım gitti yineliyorum tek favorim HASAN:)

Hasan mı??? :D acunun sitesinde var ben gördüydüm. Hasanın sayfasında olacaktı. :D

normalde programı düzenli tamamını izleyemiom ama dediğin sahneyi izledim çok şirindi. hasanın gülüşü çocuk afacanlığında bayılıyom:) teşekkürler Ayşegül jestin için şuan göremiyom eve geçeyim izliycem:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt