Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Survivor__ 2012

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam akşam eve gidince ekleyeyim şimdi işteyim video yasak :)

En son yayınlanan bi müzik vardı. TVde denize falan girerkenki müzik. Onu bilen var mı?

Bu arada Hasan'ın This is Survivor videosunu bulamadım. Fragmanında görmüşüm demek ki :D

Nihat, her yönden kaliteli ve bir o kadarda efendi bir adam ..
Alp Kırşan' da dahil..
Lakin bir gönüllüler taraftarı olarak, :) Nihat' ın elenmemesine üzüldüm.
Serhat' ı da çok onaylamıyorum.
Kalsaydı, idare edilebilirdi.. Arkadaşlarını da alıştırdı kendine zaten.
Fakat dediğim gibi, Nihat ünlü, ve grubunda güçlü bir yarışmacı ..:)

Neyseki grup diye bişii kalmadı artık.
Herkes kendi için tekil yarışıyor.
Gönüllülerde kim alırsa alsın bu yarışmayı.
Çünkü biri, diğerinden kötü değil .. Hepsi birbirinden kaliteli yarışmacı.
Bakalım önümüzdeki günlerde neler olucak, neler değişicek.

Tarık Uzel;

Parça slow muydu?
Aradığın parçayı bulabilirsem eklerim birazdan ..:)

Angela Dimitriou - Magapay ..

Thomas Bergersan & Nick Phonix - Heart Of Courage ..

Puff Daddy/Faith Evans/112 - I'll Be Missing You ..

Ya İsmail bana Hasan'ı sevmek için beş neden söyle ben sevemiyorum o adamı ya :S:D

tarıkuzel ;
ben ilk başta ünlülerin yanında gönülllüleri masum buluyorum :)
hasan derken;
tam bir zor yaşam adamı..yani doğa olarak..
kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyor..
lider konumda..grubu ayakta tutabiliyor..
güçlü ve yarışa göre stratejiler geliştirebiliyor..
nihatın şişirilmiş ünlülüğüne karşın gönüllüğü ile fazlasıyla rakip olabiliyor :)

(lan hasan bu cümleleri duysa ihya olurdu haa :D

Survivor dan bir kaç parça daha ..

Elvis Presley - Jailhouse Rock ..

Nick Phoenix & Thomas Bergersen - After The Fall ..

Jason Wade - You Be Long To Me ..

golden_heart ;

Söylediklerine katılıyorum.

Tarık Uzel ;

Bu arada aradığın parçayı videolar arasında bulabildin mi ?

Birinci sayfadan itibaren, yani yarışmanın başladığı günden bu yana,
Sürekli olarak paylaştım fon müziklerini.
İstersen bir göz at diğer sayfalarada.

Capricorn ;

Akın sen bulabildin mi aradığın parçayı ablişim ..?:rolleyes:

Sedat'ın elenmesi isabet oldu. Laf taşıyan, dedikodu yapan adamı sevmem. Aynısını Gülen'e yaptı, Gülen'in dediği bir şeyi abartarak, biraz da değiştirerek diğer kızlara söylemişti ve kızların arsında kavga çıkmıştı. Eleme olacağı gündü. Yine bir eleme günü ve bu sefer Alp'in dediği bir şeyi, gidip Nihat'a yetiştirdi, zaten araları limoni olan Alp ve Nihat iyice koptu. Nihat'a da iki çift lafım olacak, ilk haftalar da gayet düzgün bir adam imajı veriyordu ama yavaş yavaş çizgisinden kayıyor, bir an önce kafasını toplaması lazım yoksa gözümden düşecek. Valla Mustafa Topaloğlu büyük adam ha, insanları hemen çözüyor sanırım. Nihat'a neden kızdığını anlayamıyordum başlarda ama şimdi anlamaya başlıyorum. Yine de bu yarış Nihat ve Hasan arasında geçecek, diğerlerinin nefesi yetmeyecek gibime geliyor.

Barbie, güzel ablam malesef bulamadım, o bölümü bir daha baştan açıp izlmeyede üşendim valla. :)

Nick Phoenix & Thomas Bergersen - After The Fall .. işte bu şarkıya bayılıyorum ben :D Yine çok teşekkür ederim Barbie

aman yarabbim bende hemen hasan gibi olmalıyım :) iş var o görünüşte :) :p

ayyüzlü;
amin...iyi ,boş boş otururken bi işe yaradım,sizi güldürdüm :) ne mutlu bana

Cevher ve Mustafa oylamaya kaldı. Acaba kim elenecek merak ettim :D

bence cevher gider..mustafa'nın kendine has konuşmalarından dolayı onu yollamazlar..ilgi çekiyor ya hani..

Ayyüzlü sana Hasan hakkında yeni bir bilgi veriyorum sıkı dur!!;)

Bizim Hasan var ya,Kenan'la aynı yarışmaya katılmış..Kenan 1. olmuş ,bu 2.olmuş..İnanamadım ama haber sağlam kaynaktan:p:eek:

Kenan kim diye sorarsan İmirzalioğluuuu!:cool:Yarışma da Best Model falan gibi işte ...Yani anlıycan bizim Hasan da Kenan gibi erkek güzeliymiş:D

hadi be:eek: aslında şaşmamak lazım hatta hakkı yenmiştir kenan kim yaaa ( ben pek beğenmem kenanıda ;)) hasan onu cebinden çıkarır:)

emküm tamam kenana bişey demedim ama azcık kaba sapa bi tip ne öyle kazma :)

Valla ben de Mustafa Topaloğlunun gitmesini istiyorum, kendisini seviyorum yalnız yaşından dolayı katılamıyor her yarışa. Yeter ona o kadar macera ammaaaaa gitmeyecek. Halk seviyor onu. Cevher gider, zaten katıldığı yarışlarda hep yeniliyor öküz. :D Mustafa Topaloğlunun daha çok galibiyeti vardır katıldığı yarışları kıyaslarsak :D:D Almedia yine sattı Mustafa Topaloğlunu. Kaşınıyor bu kız iyice gözümden düştü. Kızlardan ki favorim artık demir leydi Begüm.

Nihat ve Alp birbirini yerken Anıl harcıycak hepsini farkında değiller. İyi gidiyor Anıl. Hasan'ın kişiliğini daha çok sevmeye başladım bu ada şartlarında nasıl bu kadar efendi kalabiliyor anlamıyorum, bu yüzden arada trübünlere oynadığını düşünmüyor da değilim ama sanmam. Asıl olay Mustafa Topaloğlu elenmediğinde kopacak. Almedia kaçacak delik arasın. :D

NOT- barbie ablam, o şarkıyı yine çaldılar buldum şarkıyı, sen eklemişmiydin bilmiyorum gözümen kaçmış olabilir. Ama bu şarkı işte

Sukut - u Vaveyla' cım ..

Hasan, 48 değil, 38 yaşında olduğunu söyledi ..
Bu arada Best Model gibi bir yarışmaya girebilecek nitelikte biri, hiç şaşırmadım..:)

Sms oylaması yanıltıyor çoğu kez..
Bu akşam şu gider diye bir fikir yürütemiyorum.
Zira birisi Türkiyenin Fenomeni haline gelen Mustafa Topaloğlu ..
Bir diğeri ise terbiyesi ve kalitesi ile, Gönüllüler taraftarına,
kendisini sevdirmiş bir isim, Cevher ..:)

Capricorn ;

Evet. Yarışmanın başlarında eklediğim bir parçaydı, gözünden kaçmış ablişim.
Bulduğuna sevindim ..

Bu arada haberlerde izlemiştim,
Acun Ilıcalı, ekibinin ve elenen yarışmacıların
Kaldığı otelde büyük bir yangın çıkmıştı geçen hafta ..

Şükür ki kazasız belasız atlatmışlar.
Gelmiş geçmiş olsun ..

BARBiEBARBiE;

Evet o yüzden de Mustafa gitmeli. En azından Cevher'e şans verilmeli. Ama işte bizim milletimiz maalesef Mustafaya oy verecek. Yarışmalarda hangi takıma kalırsa o takım kaybedecek. Ama Cevher kalırsa en azından dengeler eşit olacak. Mustafa kalırsa sıkıysa oynamıyorum desin. :D

Capricorn;

Bence Almeda doğru seçim yaptı. Çünkü Mustafanın hiç bir katkısı yok. Gitmesi gereken en mantıklı kişi o. O yüzden yazması en mantıklısıydı yazdı da zaten.

Ben şeyi anlamadım Nihat neden Alp'ı yazdı?

Hımm gördüm sağolasın. Bak ingilizce Model yarışmasında bile ne kadar önemliymiş. İngilizce yüzünden ikinci olmuş. Ama benim anlamadığım nasıl 2. olmuş Model olacak bi tip de yok gerçi. :D Aslında siz kızlar daha iyi bilirsiniz ya neyse :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt