Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Survivor__ 2012

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence de oyunun ,entrikanın alası şimdi başlıyor :)

hasan garibim ise hırstan yapamayanların oklarına maruz kalacak.kesin hepsi birleşip ilk onu göndermeye çalışacak büyük rakip nede olsa :)

Hasan oylamada kalsa bile elenmez ki :D Finale kalır Hasan bence.

elenebilir ben onu tutuyom :( cünkü genelde ne istesem tersi oluyo da:(

hasanda tam oyuncu çıktı vicdanımın sesini dinleyip kara verecem diyor sen vicdan deyip de ancakı kendini kandırırsın ilk dokunulmazlık cevher 2 inci dokunulmazlık begüm 3 dokunulmazlık hayim beklerken yine cevher hani bunlar çok iyi arkadaşlardı hepimiz biriz diyordu işte hasanın gerçek yüzü adalet vicdan diyorsan hayim seçmen lazımdıki ozaman sana adaletli biri derdim ama sen ve cevher aslında gruplaşmısınız. ama kaybeden sen olacaksın finale kiminle kalırsan kal sms te eleneceksin. kazanamacaksın yarışmaları kazanmak la olmuyor iş sms e geldiginde anıl ve nihat ın senden çok sevildiğini görecen.

Evet asi prens ;)

Begümle Almeda smse kalması çok saçma oldu. Güçlü isim söylemek yerine zayıfları söylüyorlar ne iş anlamadım. Umaım Begüm kalır çünkü elenmeyi haketmiyor.

begümü çok beğenmeme rağmen hırsından hasana tavrını sevmedim ama üzüldüm smse kalmasına.almeda gider de bida smse kalmamak için begümün kendine yani hırsına hakim olması gerekiyor bence.

evet ama güçlü dediğin nihatı seçmeleri lazımdı nihata güle oynaya begümü sms te geride bırakır yani almeda yazma olması en azından kimin kalıp kalmayacagı belli değil. yoksa begüm kesin giderdi nihatla kalsaydı sms te belki buda begüme teselli olmuştur ama bundan sonra görün hayim alacagı tavırları hasan ve cevhere karşı bundan sonra onları yazabilir hayim.haksızlıga ugradı bence.

ben cevheri sevdiğimde hasan onun ismini söyleyince sevindim de hayim ile diyaloglarını bilmiyorum çünkü okadar izlemiyorum:)

Begüm bu hafta smste kazansa bile haftaya yine çıkar gibime geliyor. Nihatla Hayim kalabilir oylamaya ama Begümle de kalması olası.

Ama Nihat dokunulmazlığı alırsa eğer Hasanın oylamaya çıkması muhtemel. Ama oylamayı Hasan kazanır her halükarde ki elenmesi için de Nihatla kalması lazım oylamaya. Ki o da çok zor ya nihat ya da Hasan kazanıyor dokunulmazlığı.

Almedia gider bu hafta. Bir sonraki hafta cümbüş var. Ada karışcak çok pis. Hasan finale kalır bence de ama iş sms'e kalırsa hapı yutar demedi deme ibrahiiiimmmm. O değil de bu yarışmayı Cevher kazanırsa var ya çok gülerim Hasan'a adam güçlü rakibi korumaya alır mı ya. İlla grubundan birini alacaksan al Begüm'ü Hayim'i. Eski survivorlarda hep güçlüyü elemeye çalışırlardı, bunda ise güçsüz kim varsa gönderiyorlar. Bela arıyolar başlarına. :D

Almeda gitti.çok sevindim begümün kalmasına :)

demiştim arkadaşlar begümün almedayla kalması ada da kalması için bir şanstı ve kaldı nihat olsaydı karşısında elenecegi kesindi ama sms te bence geçen haftanın rovanşı alınmış olundu almeda gönderildi gibime geliyor anıl ve alp hayranları sayesinde begüm kalmışta olabilir. geçen haftaki kumpası unutmamış hala izleyiciler.

Nihat finalde !

Anılla Nihat finale kaldılar bu güzel haber. Şimdi kendi içlerinde eleme olacak bakalım ne olacak çok meraktayım artı dokunulmazlığı alan kimseyi koruyamayacak bu da güzel o yüzden cevher her an gidebilir ^_^ Hasanın gerçek kara yüzünü bir kez daha görmüş olduk. :D Begümün kalmasına ben de sevindim..

Nihat yarışmadan ayrılmış arkadaşlar annesi beyin kanaması geçirmiş. Acil şifalar :(

Amin. Ama annesinin durumu iyiymiş. Geri dönmüş yarışmaya.. Annesi iyi olsun da yarışmasa da olur.

annesinin iyi olmasına çok sevindim ama sevmiom o adamı o kazansın istemiyorum ama artık oy verenler bu hassas durumdan sms atarlar:::)

Herşey tahmin ettiğim gibi oluyor ..:)

Nihat' a geçmiş olsun, annesinin iyi olması sevindirici.

Vee müzikler .. Müziklere devam ediyoruz ..

Kanye West - Stronger ..

Madonna - La Isla Bonita ..

Rodolfo Y Su Tipica - La Cologiala ..

Eneeee çok teşekkürler :D

Bu arada tahmin ettiğiniz şey nedir?

Ayyüzlü ben de Hasan'ı sevmiyorum napıcaz :D

ya seveceksin ya seveceksin:)

yaa nesini sevmedin çok sempatik:)

Tarık Uzel ;

Yarışma içerisindeki durumlar, tutumlar,
Benim tahmin ettiğim doğrultuda gidiyor.
Nesini anlamadınız ?:)

Ayyüzlü;

Ben de Hasan'ı efendi buluyorum.
İyimser ve görgülü oluşunun yanı sıra,
Verimli ve çalışkan biri.
Elinden her iş geliyor.:)

Anıl' da cici bir çocuk.
O da sakin ve uysal biri.

İnsan ister istemez, (kendi adıma konuşuyorum,) ilk olarak,
Yarışma esnasında sergiledikleri performanstan çok ,
Kişilik yapılarına, bakıyor, ve ona göre değerlendirme yapıyor.

Hasan sözünü daha bu hafta yedi. bu hafta korumaya cevheri aldıktan sonra gösterdi kendini bir laf attı hayimde sıra diye sonra yanlış yaptı cevheri koruma altına aldı.

Orası bir yarışma ve herkes birilerini yazıp eleyecek.
Kimse kimseyi Survivor' dan bir hatıra olarak saklamiycak neticede ..
Kural bu .. Böyle. Eleme zaruri ..

Hiç kimseyi düşüncesinden ötürü yargılayamayız.
Bu anlamda herkes fikrini söylemekte, serbest.
Herkesin düşüncesine de saygı duymak gerekir..

Evet, Müziklere devam ediyoruz ..

Nino - Amor ..

cevheri koruma altına alması ile çok iyi yaptı .gözlemi çok iyi ve gönüllüleri riske atmadı bundan ne yanlış var .söyledi de hayimi yazanolmaz ama cevher yazılabileceğinden aldım..

peki hayim yazılsaydı ne olacaktı üzülmedi bence çünkü cevhere verdiği degerden dolayı tutu neden açık açık söylemiyor benim için cevheri değeri sizden daha fazla desin yok onu yazacaklarda seni yazmayacaklar hikaye ama o elemede cevher korunmasaydı begümde cevheri yazacaktı kendi agzıyla dedi sen sözünde dur yeter cevher i yazılacakmış gibi bahaneler gösterme.senin begümü sevmediğini bende çok iyi gözlemliyorum.

Ama şöyle bir şey de var tamam söz vermiş olabilir ama bu süre içerisinde cevherle hasan arkadaşlık ilişkilerini daha çok ilerlettiler. Cevher yazılma korkusundan daha çok yakın arkadaşını korumak istedi bence Hasan. Çünkü elenirse yalnız kalacağını biliyor. Ama keşke baştan demeseydi sırayla koruyacağım diye..:eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt