Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Survivor__ 2012

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elemeye elemeye Mustafa Topaloğlu'nu şampiyon yapacaklarını düşünmeye başlamıştımm:))

o yıldırım şimşeği nasıl korkusuz izlediler bide suya girdiler hayretlerle izledim.izlerken korktum ben ya...

Mustafanın elenmesine çok şaşırdım ya hiç beklemiyordum. Kendimi cevherin gitmesine öyle odaklanmışım ki şok geçirdim sanki :D Ama iyi oldu. Üzülmedi, gençlere yol vermek isterim falan dedi. Ama Alp çok kötü oldu ya :S

Ey koca çınarda elendi, Hayırlısı oldu onun için. Yalnız ben de beklemiyordum, hatta Cevher bile beklemiyordu o da çok şaşırdı gibi. :D

şimdi topaloğlu'nun karısından çekeceği var..

laaaannnnn mıstafaaaaaaa o saçları neddinnnnnn laaaaannn..gözü kör olmuyasıya :)

Bu hafta farklı bir survivor bekliyor bence :D Hala ünlüler gönüllüler diye ayırım yapmasalar ya oyunlarda :D

Bak bi de sevimsiz demiş!:eek:

tamam tebessüm ettiği senki de azcık elle tutulur yanı var ama bak bu sevimsiz.sanki burnundan soluyo...bu adam lafı edilse benim hep aklıma bu halleri gelio:eek:

kenan_imirzalioglu_resimleri_fotograflari_avatar_03_1_.jpg

bende nihat kazanmasında kim kazanırsa kazansın diyorum :) ama favori hasan..

Almeda kazansın haha:D

Yalnız bu haftaki fragmanı izlediniz mi? Neydi öyle ya :D Herkes ağlıyor yarışmada düşüyorlar falan :D

Kişisel dokunulmazlık oyununda Alple hasan kaldı. Hasan ses çıkardığı için Alpin konsantrasonu bozuldu ve yarışmayı bırakarak hasan kazandı. Sonra yarışma sonrası tartıştılar işte Alp beni yazın dedi.

Ada konseyinde de Anılla Alpin ismi çıktı. Ve bu isimleri yazanın hepsinin gerçek yüzü ortaya çıktı. En yakın iki arkadaşı oylamaya çıkarmak yapılacak en büyük kazık.

Alpin ismi çıkmasını bekliyorduk da Anıl ne alaka ama Alple yakın olduğu için yazmış olabilirler. Tahminim Alp gidecek. :( Hasanın da gerçek yüzü ortaya çıktı bu arada.. Zaten hiç sevmemiştim. :cool:

Bu yarışmayı hakkeden Begümle Anıl.. Belki Nihat da olabilir.

Bir de şu var oylamaya ikisinden biri kesin finalde çünkü dokunulmazlıklarını biri diğerine verecek. Şu anda ikisin de ikişer dokunumazlığı var.

Hasan'ın gercek yüzü nasıl ortaya çıktı anlıyamadım :confused:

evet alp gerekeni söyledi zaten en samimi 2 arkadaşı sms e gönderek zaten yüzlerini gösterdiler alp i bekliyordum ama anıla haksızlık yapıldı hasan ın gerçek yüzünü herkes yakında görecek tamamen şuan oynuyor almeyda yada kızıyorum tam piyon durumunda şuan bende begüm anıl ve nihat ın kazanmasını istiyorum.

Hasan ve gurubu Anıl'a ayıp ettiler valla. Alp yarışmadan çekildiğinde hepiniz beni yazın ben artık adada kalmak istemiyorum bu şartlar altında dedi, ben de beni sms de eleyebilecek güçlü birini yazacam ve gidecem dedi. Alp Nihat'ı yazdı çünkü dokunulmazlığı olmayanlardan sms de Alp'i eleyecek tek isim Nihat'tı. Ama gerçek anlamda Anıl'a bi kazık çaktılar durup dururken. Sırf riske girmemek adına resmen planlayıp Anıl'ı yazdılar. İkisindn biri gitsin de kim giderse gitsin hesabı. Çok ayıp ettiler çok Anıl'a. Sms de Anıl elenirse haftaya olay var valla. Hasan delikanlılığı elinden çamura düşürmüştür benim gözümde, Nihat da öyle. Anıl ya da Alp hangisi kalırsa, artık tek favorim onlardır adada.. Belki biraz da Begüm..

Alp oylamada beni yazın dedi. O da kendini eleyebilecek birini yazacaktı.

Oyunda Alple Hasan kaldı. Hasan nefes alışverişini abartarak Alpin konsantrasyonunu bozdu ve bu yüzden tartıştılar. Eğer Anıl elenirse gerçekten büyük tartışma çıkacak. Hasanın yaptığı gerçekten Anıla ayıp oldu.

Almeda neden Anıl yazdı onu çözebilmiş değilim. Hasanın dolduruşuna geldi büyük ihtimal.

ben netten baktım hasanlık bişey yoktu. susarmısın dediğinde hasan hemen susmuş .yaaa kaybedeceğini anlayınca yenilme hırsla alp saçmalamış. bana o tavrı yapmış olsaydı o cüsseyle hasanın yerinde dalardım pek beyfendi hasan :)Anıl olayına gelince strateji heryerde var ve orası yarışma olacak tabi iyi de olmuş :)

ama sms ten sonra kalan kişi nin final yeri garanti olacak öbür yarışmacılarda birbirini yiyecek ozaman bribirlerine nasıl düşüyorlar görün bu planlamayı yapanlar. pişman olacak ama iş işten geçeçcek.

ben netten baktım hasanlık bişey yoktu. susarmısın dediğinde hasan hemen susmuş .yaaa kaybedeceğini anlayınca yenilme hırsla alp saçmalamış. bana o tavrı yapmış olsaydı o cüsseyle hasanın yerinde dalardım pek beyfendi hasan :)Anıl olayına gelince strateji heryerde var ve orası yarışma olacak tabi iyi de olmuş :)

Valla Alp abartılı bi tepki verdi gibi gözükse de Alp davasında ve protestosunda haklı. Hasa bunu rakibin konsantrasyonunu bozacak sesleri hep çıkarıyor. Bir keresinde de halter yarışmasında öküz gibi böğürmüştü. Onu geçtim yalan söyledi en önemlisi, bütün yarışma boyunca çıkardım o sesi dedi ama sadece son turda yaptı onu sadece. Alp de ona kızdı zaten. Bu tartışmayı da geçtim, Anıl ki onu zamanında ödül oyununu kazandığında ailesini görme fırsatını Hasanla paylaşmıştı. Böyle bir uyanıklığı Anıl'a yapmamalıydı. Bu bi yarış diye herşey mübah olmamalı. Bana da önceden beyfendi bir yarışmacı gibi geliyordu hatta şöyle yazmıştım bir keresinde..

Hasan'ın kişiliğini daha çok sevmeye başladım bu ada şartlarında nasıl bu kadar efendi kalabiliyor anlamıyorum, bu yüzden arada trübünlere oynadığını düşünmüyor da değilim ama sanmam.

Valla artık kesin eminim, trübünlere oynuyor bu arkadaş. :D

tamam da akın alp rahatsız olduğunda uyarmış hasan da durmuş.daha ne saçmalıyor alp:confused: Alp kaybedeceğini anlayınca mazerete sığındı kanımca :)en kıl olduğun insan tipi :)

Valla Alp onu oyun içinde uyaracak duruma geldiyse zaten konsantrasyonu bozulmuş demektir. Bir de ada şartlarının psikolojik etkisi o tartışmaya neden oldu. Tartışma o kadar önemli değil, olur onlar. Ama Hasan hem yalan söyledi, hem de Anıl'a sağlam bi kazık çaktı, olmaz öyle delikanlı.

Tamam sen Hasan'a vurgunsun da Anıl'ın günahı neydi yaa :D:D:D Objektif olalım

hasan fanıyım :p ona göre yorum yapalım :) anıl da güçlü bir rakip.nihatla azda olsa muhabbet edilmiş ondan elde kalan bir anıl var anılı da alp eleyebilir ondan çok mantıklı yerinde alınmış bir karar :) illa Hasan haklı diyorum farkındayım :eek:

Anıl, Alp'i eleyecek kadar sms de güçlü değil bence, ama inşallah eler ve sonuna kadar gider. Nihat rahatlıkla elerdi ama tabi risk alamadılar. Maça yemedi yani :D Zavallı Anıl'ı attılar öne. Gerçi bu plan Nihattan da çıkmış olabilir. Ama Hasan da uyduysa bi daha yazıklar olsun :D Haftaya büyük olay var. Alp de Anıl da gitti diyelim, o zaman kimi elyecekler çok merak ediyorum :rolleyes:

Gerçi bu hafta ya Anıl ya Alp finali garantiliyorlar. Hangisi elenmezse o finalde. Dokunmazlık sembollerindn dolayı.

anılın kalmasında sana katılıyorum alp gitsin .Alp feci gıcık oluyorum:) azcık kaldılar artık kaçarları yok birbirlerini yazacaklar ama ilk etapta gruplaşmada yılanın başı ezilsin:)

Yılanın başı hasan yau :D

Evet Begüme de Alpin yaptığını yaptı. Olmadı bu yakıştıramadım Hasana :mad:

hadi ordan Tarıküzel:)

nee alıp veremiyonuz şu Hasanla anlamıyom bi türlü:)

Bilmem :D

Bu hafta neler olacak çok merak ettim :D Gerçi Anıl yalnız kaldı :/

Fragmanı izlediniz mi? Anıl yalnız kaldı kızlar elenme korkusuyla başbaşa kaldı ve 4 kişi arasında eleme yapılacak. Valla onları zor günler bekliyor ve asıl survivor şimdi başlıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt