Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Survivor__ 2012

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nihat Hasanı korumaya aldı. İyi bi seçim, zoru seviyor Nihat. :D

cevherden yana olsamda hayim kalmasına sevindim :)hayim samimi geliyor:)

Tahminin tuttu valla :D İyi oldu çok bile durdu yani. :D

hayim efendiliğiyle hak etti bunu cevherde efendi olabilir ama hayim gerçekten hiçbir tarafta olmayarak sadece kendi karakterinden ödün vermediği için şuan hala orda zaten. eminim en çok begüm sevindi hayimin kalmasına:)

cevherden yana olsamda hayim kalmasına sevindim :)hayim samimi geliyor:)

Evet bana da Hayim daha samimi geliyor. Ayrıca oyunlarda daha başarılı Cevherden.. :D

hayim efendiliğiyle hak etti bunu cevherde efendi olabilir ama hayim gerçekten hiçbir tarafta olmayarak sadece kendi karakterinden ödün vermediği için şuan hala orda zaten. eminim en çok begüm sevindi hayimin kalmasına:)

Evet aynen katılıyorum :D Begümle iyi anlaşıyorlardı. Tabi Anıl da sevinmiştir. :D

bu survivorda finale güçlü olanlar kalacak, tam bi final olacak yani.yalnız yarışmalar güç dengeleri gözetilerek ayarlanmıyor sanki.

Anıl kendinden utanmalısın:) topu deliğe sokmada Begüm fark attı sana:)

Dün akşamki bölümde de begüm son noktayı koydu valla. Helal olsun. Hayim'le Begüm oylamaya kaldı. Begüm giderse yazık olur..

hadi yaa.trt de maçtan dolayı izleyemedim:) ben hayimi çok mazlum görüyorum inşallah o kalır:)

hayim gerçekten efendi insan ama begüm okadar agladıki belki puan olarak geri gelir kendisine benim asıl merak etiğim ne olduda bukadar agladın hem haksızsın hem aglıyorsun üzüleceni ve aglacanı biliyorsan kararını dogru verecektin kusura bakma begüm seni tam sevip destekliyordumki ama hayim e yaptıgın haksızlıktan ötürü hayim kalır inşallah hemde üzülüyorum adam birtürlü ödüle gidemedi hala.

O yarışmada birinciliği hakeden biri varsa kesinlikle Begüm.. Yok öyle mazlum ayağına birinci olmak ..yarışıyorsan yarışı kazanan birinci olacak..

Öyle vücut geliştirmeklede birinci olunmuyo:) geçen haftaki yarışmada hayımla hasan armut gibi düşerken Begüm kazandığı halde daha bar'a tırmanıyodu:)

Aynen:) Hayım'ı al Anıl'a vur Anılı'ı al Hayım'a vur..:)

bu yarışmayı kazanacak ve hakeden sadece nihat var gerisi yalan vede zaten o kazanacak o olmasa anıl çünkü sms de bitecek herşey ençok sevilen kişi sms de birinci olur tahminim.

Öyle vücut geliştirmeklede birinci olunmuyo:) geçen haftaki yarışmada hayımla hasan armut gibi düşerken Begüm kazandığı halde daha bar'a tırmanıyodu:)

oynu hatırlıyamadım zaten öyle bölümleri tam izlemem ama hasanın kazanmasında gönlüm:) feminist yönüm ise begüm kalsın o alsın diyor:)

Hasan'ın kazanamadığı bölümleri hatırlamaman normal:) izlememiş miş :) Begüm alsın millet bi nasıl yarışılır öğrensin..:)

Ben de bu yarışı Begümün alması taraftarıyım. O alamazsa nihat almalı ki bu ikisi hakediyor bence.

C.tesi günü yeni bölüm başlamadan evvel verdiler..:)

bilemedim valla ben hiç bir bölümü tam izlemiyorum :) dün bile biraz izledim sonrasında babam maçı açtı. dün bir ödül kazanmışlar hasan begül nihatın gittiği.onu görmedim sadece ballandıra ballandıra anlattıklarında gördüm:)neydi o:confused:

Dün bende izlemedim..:) pandaların ağaçtan tutunuşunu düşün :) altta su bunlar yatay kütüğe panda gibi sarıldılar..:)en son kalan kazanacak önce Hasan sonra Hayım düştü Begüm kaldı:)

ee cüsse ağır yer cekimini de düşününce olcak okadar:):)

Aman yerçekimini buldun ilk suya o düştü sayesinde su'nun kaldırma kuvvetini de bulda Newton la Arshimed utansınlar hasan sayesinde..:)

onuda sen bul herşeyi benden bekleme erci bey:)

Çok aramaya gerek yokki :) hasan la hayım kütük olduğu için rahatça sunun üstünde durabildiler..:):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt