Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Survivor__ 2012

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış hatırlıyon Erci. :D

Hasan Cevher ve Anıl ilk önce durdular, Hasan kazandı.
Nihat Hayim ve Begüm durdular, Begüm kazandı.

Sonra Hasanla Begün tabak çanak koyma yarışında Hasan kazandı :D

Mikser gibisin Tarık yaa..:) he valla öyle olduydu:)

tarık nasıl oluyor anlatayım:)

erci hasana yüklendi biraz bende bilmediğimden sustum.şimdi durumu öğrenince ben erciye yükleneceğim. işte bu olaya mikser deniyor:)

Karıştırıcı :) ortalığı karıştırdın..:)

İlk kez o gün izledim naapıyım..:rolleyes:

Anıl fazla kalmaz zaten o hayım dan daha zayıf halka..:) yok yok halka değil o fil..:):)

bundan sonra giden begüm olacak anıl sms te gönderir begümü zaten sakatlandı da begüm kesin gider finalin adı belli nihat hasan süpriz olarak anıl ama asla begüm olamaz diyorum.

begüm'ü sevmeye başladım..ama hala favorim hasan..o değilde gönüllüler baya dişli çıktı , gönüllü bir ünlü kaldı..helal olsun..begüm de dizinden sakatlndı..bir daha k elemede o gider..

hadi be bilmiodum aslında o tarz spor sevmem yazık ediyolar ona buna kendilerini dövdürerek:)

Aynen ben de sevmem ne gerek var :D

Hasan smackdown yaz çıkıyo :D

En zayıf halka Anıl kazandı büyük ödülü..:)

Neyse anlaşıldıki şampiyon belli ikinci kim..:) 26 Haziranda Hasan alır götürür..:)

Bence de :D

Nihatla Begüm ikisinin oylamaya kalması çok can sıkıcı :D

aaa nihat begüm mü oylamaya kaldı:eek:yazık begüm gider :(

gönlüm nihatın gitmesinde:rolleyes:

Belli olmaz orası : ) Ben Begümün kalmasını daha çok istiyorum : )

Begüm gitti daha izlenmez o survivor..:mad:

Bitti yarışma zaten. Hem Begüm kalsa yarışmalarda yarışamayacağını söyledi. Ben de Begümün kalma taraftarıydım ama yarışamayacaksa gitmesi doğru oldu. En azından kapışma göreceğiz üçü arasında..

Kapışma mı görcez :) Nihat sadece kalıp içi boş fıs..:) Anıl zaten en zayıf halka..:) sms ler etkilermi bilmiyorum ama Hasan 'ı kazandı görüyorum ben:)

sms belirleyecek geçen yarışmada deryanın ne başarısı vardıda kazandı yarışmayı bile nihat kazandı ama smste derya kazanmadımı yarışmalar boş iş smslere yüklenmek lazım.

ozaman yine gönülüler ünlüler oylaması yapılacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt