Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende 1 nisan da başvuru yaptım hala cevap gelmedi bu kadar uzaması normal mi normalde 1 gün içinde cevap verirlerdi ama bilemedim cevap alan varsa memnun olurum neden cevap verilmiyor
kgf destekli oldugu için kgf den onay bekleniyor araştıryormuş hane gelirini falan bankayla alakası yok diyorlar onay geldigi gibi hesaba aktaracaklarmış
Sanırım Önce talep toplanıyor daha sonra değerlendirme aşamasına geçecekler.
Olumsuz olan kişiler de bankaların diğer ihtiyaç kredilerine başvurmuş olabilirler.
Arkadaslar banka calisani bi tanidigim ziraata calisiyo cumaya kadar surer en gec onumuzdeki hafta diyo verilmeye baslanir diyo yalniz kisinin geri odeme durumuna bakiliyomus geri odeme durumu olanlar ra verilecekmis yani daha cok maasli olanlar diyo yani her muracaat edene verilmeyecekmis tv soylendigi gibi degil diyo bilginiz olsun
Bu hafta sonuçlanması gerekir insanlar da para yok çok zor durum da .
Herkese verilmesi gerekli bu kredinin ( sicili bozuk olanlar
Geliri olmayan vs ) sicili temiz olanlar , Geliri olanlar zaten anında kredi kullanıyor
3.7 milyon kişi başvurmuş ve bu hafta ödeme yapılacak diyor damat bey, ama daha başvuru yapanlara olumlu olumsuz yönde cevap gelmemiş ki önce başvuru sonucu gelsin
Ben Vakıfbank'tan başvurdum bugün onaylandı diye cevap geldi maaşımı da bu bankadan alıyorum ancak ben 10.000 TL istedim bana 5.000 TL uygun görmüş banka müşteri hizmetlerini aradım 60 dk sonra bağlandım ancak çalışan kişi sisteme baktı size o kadar uygun görmüş banka dedi ihtiyacım yok ama sırf banka kâr edemeyecek diye çektim