Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temel ihtiyaç desteği kredisine başvuran var mı?

Ümito

Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
6
Kamu Bankaları - Destek Kredisi - Temel ihtiyaç Desteği
Vereceğini açıkladı
Ziraat Bankası Halk Bankası Vakıf Bank

Başvuran , Kullanan varmı ?

mehtapsolmaz

Aynen , Benim de 1 Nisanda Başvuru Yaptım
Başvurunuz değerlendirme de yazıyor ne zaman sonuçlanır acaba ?

Yoğunluk var sanırım anlamadım ben de hâlâ bekliyoruz hangi bankalardan yaptınız

Cevap vermedikleri acaba olumsuzmu anlamadım ki onaylanan var mı arkadaşlar

Olumlu yada olumsuz yönde cevap gelen alan varmı

enes75

Halkbank gelir belgesiyle şubeye çağırdı.Ben dışarı cikacaksam kredinin ne anlamı var.Hem evde kal hem şubeye gel,klasik Türkiye

darkblade106

Maaş aldığınız banka halkbank mı
Maaş aldığınız bankaya mı başvurdunuz?

Ne zaman başvurdunuz kaç gün sonra çağırdılar

bende 1 nisan da başvuru yaptım hala cevap gelmedi bu kadar uzaması normal mi normalde 1 gün içinde cevap verirlerdi ama bilemedim cevap alan varsa memnun olurum neden cevap verilmiyor

kgf destekli oldugu için kgf den onay bekleniyor araştıryormuş hane gelirini falan bankayla alakası yok diyorlar onay geldigi gibi hesaba aktaracaklarmış

Sanırım Önce talep toplanıyor daha sonra değerlendirme aşamasına geçecekler.
Olumsuz olan kişiler de bankaların diğer ihtiyaç kredilerine başvurmuş olabilirler.

bende 2 gün önce başvurdum ama ne sms ne de başka bir bilgi geldi. maaşımı halk bankasından da almıyorum..

Olumlu yada olumsuz bir cevap alan oldu mu

Bende ziirat bas vurdum cevap hala gelmedi engelliyede verecekler dimi

Arkadaslar banka calisani bi tanidigim ziraata calisiyo cumaya kadar surer en gec onumuzdeki hafta diyo verilmeye baslanir diyo yalniz kisinin geri odeme durumuna bakiliyomus geri odeme durumu olanlar ra verilecekmis yani daha cok maasli olanlar diyo yani her muracaat edene verilmeyecekmis tv soylendigi gibi degil diyo bilginiz olsun

Ayın birinde başvurdum bekliyorum

Henüz hiç cevap gelmedi

Aytektek

Bu hafta sonuçlanması gerekir insanlar da para yok çok zor durum da .
Herkese verilmesi gerekli bu kredinin ( sicili bozuk olanlar
Geliri olmayan vs ) sicili temiz olanlar , Geliri olanlar zaten anında kredi kullanıyor

3,7 milyon kişi başvurmuş şimdiye kadar Ödemeler bu hafta balıyacakmış bilginiz olsun.

3.7 milyon kişi başvurmuş ve bu hafta ödeme yapılacak diyor damat bey, ama daha başvuru yapanlara olumlu olumsuz yönde cevap gelmemiş ki önce başvuru sonucu gelsin

Ben Vakıfbank'tan başvurdum bugün onaylandı diye cevap geldi maaşımı da bu bankadan alıyorum ancak ben 10.000 TL istedim bana 5.000 TL uygun görmüş banka müşteri hizmetlerini aradım 60 dk sonra bağlandım ancak çalışan kişi sisteme baktı size o kadar uygun görmüş banka dedi ihtiyacım yok ama sırf banka kâr edemeyecek diye çektim

Üst Alt