Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temel ihtiyaç desteği kredisine başvuran var mı?

Bende bekliyorum ne verecek acep bu emekli maaslari 1500 olmadi

Ziraat bankasii temel ihtiyac kredisine basvurdum ziraat bankasi hesap kartim var kredim onaylanirsa hesap kartimami yatacak bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

Hesap kartına değil,kredi için ayrı hesap açılıyor

5 dakka once mesaj.geldi vakiftan onaylanmis 10 binlira...hesaba yatiyor...

Atm kartinami yatiyor yani var olan hesap kartinami yatiyor

Vay arkadaş milletin hepsi cevap geldi, benim 12 oldu cevap gelmedi

3 bankadan tek birisinemi başvurmak gerekiyor.diyelimki 2 sine basvuru yapıldı.bankaların birbirinden haberi varmı acaba?birde diyelimki hiçbir hesap kartınız yok çıktı nsl olacak nereye yatırılır bu durumda?

sadece tek bankaya başvuru yapacaksınız,iki bankaya birden başvuru yapılmıyor.,yapsanız bile sistemde gözüyor,biri onaylasa digeri onaylamaz,hesabınız yoksa zaten kredi için hesap açarlar,o hesaba yatar,parayı banka şubesinden alırsınız,sonra size hesap kartı yollarlar.

Simdi benim hesap kartim var onaylanirsa var olan hesap kartimami yatar

Konuyla ilgilenen arkadaşlar öncelikle merhaba ben başvurdum kredinin onaylandığı mesajı geldi bugün. 10.000 TL kredi için başvuru yapmıştım 3000 TL onaylanmış onaylayıp işleme devam ettiğimde kendi banka hesabı mı orada görüntüledi o hesaba yatacak para büyük ihtimalle ben işlemin sonuna kadar gittim . Son onayı vermedim işlem hala devam ediyor bu arada Ziraat bankası'na başvuru yapmıştım. Gelir olarak da evde bakım artı engelli aylığı yani 1260 TL gibi bir meblağ yazmıştım

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

azad21

Onaylanırsa hesap kartına yatmaz yeni hesap açılıyor,bu durumdan eski hesabını unut ve iki seçeneğin var,1- ya şubeye gidip parayı geçersin 2- yada var dediğin kartinla mobil bankacılığa girip kredini istediğin hesabına havale yapıp sendeki karta aktarabilirsiniz.

Kredisi onaylanan arkadaslar var olan hesap kartinami yattiyor

Basvuru onaylaninca varsa mobil subeye giriyon bazi onay islemlerini yapiyon para hesabinda...veya musteri hizmetlerini ariyorsun onlar yonlendiriyor ayni hesaba paran yatiyor...baska bi hesap acilmiyor vakifbankta boyle

Ziraat mobil suben varsa ordan islemleri yaparsin...

Bana bu sabah mesaj geldi onayladılar. Bende gerekli işlemleri yaptım. Direkt hesabıma yatırdılar..

Banada bugün mesaj geldi,mobilden hesaba aktardım,hesabınız varsa,ek bir hesaba gerek yok,bendeki durum böyle,sorunsuz,kendi hesabıma geçti para, ayrı bir hesap acmadim

kredisi onaylanan arkadaşlar hesaba kendiliğinden yatmıyor. internet bankacılığı üzerinden sözleşmeleri okuıdum kabul etdim sayfaları işaretliyosun. bir kaç aşamadan sonra hesabına tanımlıyosun. sonra aktifleşiyor.

Arkadaşlar benim başvurum 'olumlu' sonuçlanmış ama 10 bin lira istedim 3 bin lira uygun görmüş. Bu sefer 3 bin lira krediyi kullanamıyorum. Sürekli "işleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" yazıyor.
Ne iştir arkadaş...

fkrtce kardesim internet bankaciligim hesabim yok mobil bankaciliktan oluyormu hesaba krediyi aktarmak bilgisi olan arkadaslar soruma cevab yazarsa sevinirim bu islemler

azad21 mobilden anlamıyorum ben masa üstü bilgisayardan gerçekleştirdim. artı kullandığın bankanın internet sitesine gir. istenilen bilgileri eksiksiz gir bankaya kayıtlı ceo no na şifre geliyor. internet bankacılığına giriş yapa biliyosun.

azad21

Kardeşim mobil bankacılık hesabı oluyor ama şu anda aşırı yoğunluk var sanırım. Onaylanmış Kredi işlemlerini yapmak istiyorum ama sürekli"işleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" yazıyor.
Mobil bankacılık programı ya da Google'dan Ziraat bankası Web sitesinde
1: Başvurular
2: Başvuru Takip
3: Ürün tercihleri
Bunları seçince başvurduğun 'ihtiyaç desteği kredisine' ulaşırsın.
Ondan sonrasını halledersin artık.
Ama dediğim gibi aşırı yoğunluk var.

7.500 başvurdum,5.000 bu sabah onaylandı kullandım

Enes75 2022denmi maas aliyon yani engelli maasimi aliyorsun

azad21

Ben engelli maaşı alamıyorum, malulen emekliyim bağkur dan

Kredim onaylanmis ziraat mobil bankaciktan hangi seceneklerden parayi hesaba aktariyorsun ben beceremedim bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim

Daha önce başka bankadan Kredi kullanmış, kredi ödemesi devam edenlere veriliyor mu bu kredi

onaylanan arkadaşlardan hiç varmı böyle acaba

Ziraat mobil bankaciliktan parayi hangi seceneklerden hesaba aktariyorsun

azad21 kardeş internet şubesine girdikten sonra gelen menüde başvurular kısmına gir orda zaten sana onaylanan krediyi göreceksin onu seç sonrasında 4 adımda sözleşmeler gelecek onları onayla en son adımda da ilk taksiti ne zaman ödeyeceğini seç sonrasında da paranın hangi hesaba aktarılacağını seçersin.İşlem bu kadar

sungate_ verilmiyor nasıl bir sistem oluşturdularsa. 10.000 başvuran a onaylıyor. hesabına 3000 aktarıyor. 7500 başvurana 5000 hesabına aktarıyor. onaylanan kişiler farklı cevaplar veriyor. benimde onaylandı. 7500. hesaba 3000 geçti aradım. şubeye gitmeniz gerek dediler yarın gidicem..

Üst Alt