Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temel ihtiyaç desteği kredisine başvuran var mı?

sungate_ verilmiyor nasıl bir sistem oluşturdularsa. 10.000 başvuran a onaylıyor. hesabına 3000 aktarıyor. 7500 başvurana 5000 hesabına aktarıyor. onaylanan kişiler farklı cevaplar veriyor. benimde onaylandı. 7500. hesaba 3000 geçti aradım. şubeye gitmeniz gerek dediler yarın gidicem..
Vakıfbank'tan maaş müşterisi 10.000 TL kredi başvurusunda bulundum sicilim bozuk cevap gelmedi ne zaman dönerler olumlu olur mu

SCALA80 ben 4 nisan da başvuru yaptım 11 nisan da onaylandı. baş vurular 1 nisanda başladı. 1 nisanda başvuru yapan bir çok kişi ye cevap gelmemiş. herkez farklı konuşuyor. tavsiyem baş vur olumlu olumsuz en azından kendin görürsün.

Peki arkadaşlar,bilgisi olan varsa söylerse sevinirim,kredimiz onaylandı,paramız hesabımıza, geçti,sonrasında,aldığımız engelli maaşlarına engel olurmu acaba,kesilme falan yani,bilgisi olan varmi

arkadaşlar benım kredi kartım yada bankamatik kartım yok, kredi 3000 tl çıktı ama nasıl alıcam intenet bankacılığı da yok

Bende başvurdum sicilde bozuk ama bi ihtimal denedim 10 gün olacak neredeyse cevap gelmedi.. Bekleyelim bakalım.

Az önce halkbankasına başvurum için müşteri hizmetlerini aradım başvurum hala değerlendirme aşamasındaymış sizde başvurduğunuz banka müşteri hizmetlerini arayarak takip edebilirsiniz.

bakanlık yazı yollamış üç kamu bankasına kimse heveslenmesin limit 3000 artısı yok. sadece maaşı yatan müşterisine istediği limiti veriyor. üç bankada liste var o listede bende varım yeni bankadan geldim. çıkıp açıklama yapan göz boyuyor. bu korona devam ederse. zenginler elini ceebine atmazsa. millet kasasında para yok belli oldu. hükümet halen siyaset yapsın yazık..

HakanEs26 10 gün içinde baş vurun cevaplanmazsa liste dışısın. herkeze vermiyorlar bu 1000 tl gibi düşün..

fkrtce
Ben vakıfbank dan maaş alıyorum sicilim de düzgün 10,000 tl ye baş vurdum ama 5,000 tl onaylandı diye mesaj geldi mobil bankacılık yada web den deniyorum paso hata veriyor yada krediniz onaylanmadı ya başvurunuz degerlendirmede yada bankamız risk politikaları gereyti talebiniz olumsuz olarak degerlendirilmiştir diyor işleminizi bu kanaldan gerçekleştiremiyoruz şubeye gidin diyor la maaşımı vakıftan alıyorum kredi borcum yok kredi kartı borcum yok hatta hiç gecikmem yok ve banka benimle eyleniyor bu şekilde.
müşteri hizmetlerine ise hiç bir şekilde ulaşılamıyor günlerdir arıyorum.
yani bu vakıfbankın Allah belasını versin krediyi geçtim dalga geçmesine sinir oldum. yıllardır kredi çekmiyordum salak bir işletme mantığı olduğu için gene vaz geçecem krediden o olacak....
not: vakıfbank pişmanlıktır.

Arkadaşlar bu krediyi herkes kullanabilecek , Bankaya borcu olan da puanı düşük olan da kara listede olan da .

Umit Bey doğru söylüyor findeks kredi notu berbat olan arkadaşıma halkbank krediyi onaylamış

Neye dayanarak bu bilgiyi veriyorsun hocam nerden duydun

1. Haber kanalları zaten bu bilgileri söyledi
2. Banka Genel müdürleri açıkca açıklama Yaptı
3. Çevrem de Etrafımda kara listede hatta icralık dosyası olan kişiler kullandı.
Önemli olan şey Aynı haneden bir kişi kullanabiliyor yani sen kullandıysan eşin kullanamıyor.

İhtiyaç destek kredisi ile ilgili

Bankadan msj geldi olumlu diye ama hesaba geciremioz bankaya gittim yorgunluktan diyip bilgi alamadık böle bişey başına gelen var mi

Olumlu sonuçlandı ama krediyi kullan diyor kullana bastığında şuanda işlem gerceklestirelemiyor diyip sistemden atiyo

salih2956.

Bu konu da rahat olabilirsiniz başvuran herkez krediyi kullanacak.
Ama bazen 10 bin başvurana 3 bin onaylıyo bankalar bu durum da - Bankaların değerlendirmesine göre netleşiyor

arkadaşlar ben 3000 lira çekebiliyormuşum, internetten basvuru yaptım ama belli bir yerden sonra ilerlemiyor, vakıfbanktan basvuran varmı

arkadaşlar borcu olan avukatlık olanlar dikkat etsin iycene araştırmadan baş vuru yapmasınlar. verdikleri 3000 tl onada kredi onaylanınca hesaba bloke konuyor yani borca ke siyorlarmış bir çok sayfada bu tip yorumlar paylaşımlar okudum aman dikkat. zaten kötü günlerden geçiyoruz. birde bankaya borçlanmayın. kuru kuruya.

Bende 1 nisanda başvurdum 13 nisanda 3000 tl onaylandı vakıfbanktan çektim.

ERCAN2874

hocam nasıl çektin acaba, bende vakıfbanktan basvurdum bana da 3000 lira çıktı, bende internetten basvurdum nerden alıyoruz şubeye mı gidiyoruz

herokobra

7 Nisan'da başvurum tamamlandı hâlâ cevap gelmedi normal bir şey mı bu Vakıfbank'tan başvurdum olumlu olumsuz bir cevap bekliyorum

SCALA80

Yoğunluk olduğu için cevaplar geç geliyor.
Beklemeye devam edeceksiniz.

Ben ayin 2dr ziraatten başvuru yaptım hala değerlendiriliyor yazıyor ziraatten başvuru yapıp sonuçlanan varmi başvuru numaranız neydi sırayla mı bakıyorlar anlamadım

Umit Bey
Suan ne kadar verirseler artık işimizi görsünde

salih2956. benim vadesiz hesabım var ziraat de 4 nisan başvuru 11 nisan onaylandı.. internet bankacıllığından bir kaç adımdan hesabıma tanımladım kullandım. kerkeze vermiyorlar bunu bu ay bitsin mayıs ayında başvuranlar net leşip yorumları görüşleri ortaya çıkıcak. 3000 bilseydim baş vurmazdım ben..

Arkadaşlar evet süre uzadı 17 gün bekleyenler var haklısınız.
Keşke daha hızlı sonuçlansa
Ama unutmayın ki , kredi puanı düşük olana bile bankalar kredi asla vermez
Şuan icralık olana , kara listede olana veriyolar
Azıcık daha sabır

Üst Alt