Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 1 nisanda basvuru yaptım ziraatten hala cevap gelmedi ziraatten alan varmi internet şubesinden başvuru numaram 14043626 başvuru numarası olupda cevap gelen varmi
S.a 10000 TL olarak ziraat onaylamış tüm adimlari işaretleyip gönderdim yarın sabah hesabınıza geçecek dedi ama bankada hesabım yok nasıl çekeceğim parayı tesekkurlee cevaplariniz için
@samedo99 hesabına yatan parayı şubeden çek yada gece 23:50 de 5000 çek sonra 00:00 dan sonra 5000 çek. günlük çekim limiti 5000 oldu veya başka bankada hesabın varsa oraya transfer et aynı gün ikisini çek (bankalar arası pandemi nedeniyle transfer ücreti alınmıyor)
[FONT=arial]
Her yıl güncellenen günlük para çekim limitleri bu yıl Vakıfbank'ta 5000 TL olarak belirlenmiştir. Siz de herhangi bir Vakıfbank ATM'sinden günlük olarak 5000 TL'ye kadar para çekebilirsiniz. Her karta özel olarak tanımlanan bu üst limiti 2 atm'de farklı şekilde ve daha yüksek tutar çekmek için kullanamazsınız.26 Mar 2020
samedo99 şubeden gidip çekmen lazım ama bugün garantiden mesaj geldi yarın 31 ildeki (Büyükşehirlerden bahsediyor) sokağa çıkma yasağı nedeniyle 23-24 nisan banka kapalı olacak sen şimdi çık git bankaya acil ihtiyaçsa para sana birde müşteri hizmetlerini ara ulaşamazsan şubeyi ara bilgi al şubeye gitmeden nasıl çekebilirim yada telefon ile arayı başka banka hesabına transfer edebilir miyim diye?
[FONT=sans-serif]@[/FONT]samedo99[FONT=sans-serif] sonuçlanmamış o zaman yattı çekebilir diyorsa diye mesaj geldiyse müşteri hizmetlerini ara o ne diyecek[/FONT]