Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temel ihtiyaç desteği kredisine başvuran var mı?

4 nisanda 10.000 tl başvurdum bu gün sms geldi 5.000 tl onaylandı diye para yarın hesabınıza yatırılacak sms ile bilgilendirileceksiniz diye

hocaoglu21

bu ilk kredi başvurum 15 yıldır kredi kartımı 1 gün dahi geciktirmemiş biriyim ama ziraatle hiç çalışmadığımı da söyleyeyim

rakip2132

7 Nisan'da başvuru tamamlandı 10.000 TL üzerinden VakıfBank hâlâ cevap gelmedi sicilim kırmızı yedim kredim onaylanır mı gelirim 5000 TL den az

Umit Bey

Evliyim esimdende yaptım ziraat degerlendirmede diyor halkbank ise netten baktigimda onaylanan krediniz yok diyor eşim için

Ben 1 nisanda basvuru yaptım ziraatten hala cevap gelmedi ziraatten alan varmi internet şubesinden başvuru numaram 14043626 başvuru numarası olupda cevap gelen varmi

salih2956.
Bankalar , bu hafta işlemleri hızlandırdıklarını açıkladılar.
Cumaya kadar çok kişiye cevap gidecektir

ben bu gün aldım 5000 onaylı kredi 4942 tl olarak yatmış ziraat bankasından

S.a 10000 TL olarak ziraat onaylamış tüm adimlari işaretleyip gönderdim yarın sabah hesabınıza geçecek dedi ama bankada hesabım yok nasıl çekeceğim parayı tesekkurlee cevaplariniz için

samedo99 bankamatikten kartsız işlemlerden destek kredisini çekebilirsiniz
bende vakıfbanktan başvurdum muhtaç maaşı aldığım banka 1 nisandan beri
hala değerlendirmede sonuçlanmadı benim gibi hala bekleyenler varmı ?

birde ben kara listedeyim hacizli olup kredisi onaylanan varmı ?

ben hacizli degilim ama performans ve yapilandirmam var. çıkmayacağını düşünüyorum.

derbeder47
ATM verir mi 10 bin ki ?bankada hesabımda yok ama

Sabah hesabinza geçecek diye bilgi vermişti ekran ama hala birşey yok netten kullan diyorum.daha önceden talebiniz alındı diyor bekleyecek miyim ?

bankalar atm ye destek kredisi butonu eklediler bankamatikten kartsız bir şekilde
destek kredisini çekebilirsiniz

bestray

10 bin vermez ki ATM ?

Dostum bana sms gelmdi ama sadece sabah hesabiniza geçer dedi ekranda onun hariicnde sms falan yok bankada hesabımda yok

@samedo99 hesabına yatan parayı şubeden çek yada gece 23:50 de 5000 çek sonra 00:00 dan sonra 5000 çek. günlük çekim limiti 5000 oldu veya başka bankada hesabın varsa oraya transfer et aynı gün ikisini çek (bankalar arası pandemi nedeniyle transfer ücreti alınmıyor)
[FONT=arial]

Her yıl güncellenen günlük para çekim limitleri bu yıl Vakıfbank'ta 5000 TL olarak belirlenmiştir. Siz de herhangi bir Vakıfbank ATM'sinden günlük olarak 5000 TL'ye kadar para çekebilirsiniz. Her karta özel olarak tanımlanan bu üst limiti 2 atm'de farklı şekilde ve daha yüksek tutar çekmek için kullanamazsınız.26 Mar 2020

[/FONT]

SphiNX

Hesabim yokki zirattee nasıl EFT yapayim ATM ye gitsem verir mi acaba sms falan gelmedi sadece sabah hesabınızda olur ekran da gördüm okadar

samedo99

2. mesajı bekleyin size hesap açıp oraya yatıracaklar yapacağınız işlemlerde sms ile tarif edilecek dün 5000 tl vermiyordu yoğunluktan dolayı atm ler ben 4000 çektim sonra 2. işlemle kalanı çektim

bestray

Beklemeyeyim ozamam hiç ATM de mesaj gelsmsi gerekiyor yani illa yarin sabah hesabizda olur demisti neden öyle dediyse artık

samedo99 şubeden gidip çekmen lazım ama bugün garantiden mesaj geldi yarın 31 ildeki (Büyükşehirlerden bahsediyor) sokağa çıkma yasağı nedeniyle 23-24 nisan banka kapalı olacak sen şimdi çık git bankaya acil ihtiyaçsa para sana birde müşteri hizmetlerini ara ulaşamazsan şubeyi ara bilgi al şubeye gitmeden nasıl çekebilirim yada telefon ile arayı başka banka hesabına transfer edebilir miyim diye?

kartsız işlemlerden çekilebilir diyor

[FONT=Arial]Kredinizi ATM'lerimizden Bankkartınızla veya Bankkartınız yoksa "Kartsız İşlemler-Diğer İşlemler-İhtiyaç Destek Kredi Ödemesi" seçeneğinden dilediğiniz zaman alabilirsiniz.

milliyet haberde
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi...ziraat-bankasi-kredi-sorgulama-ekrani-6193756

[/FONT]
[FONT=Arial]BAŞVURU AŞAMALARI NASIL SORGULANIR?[/FONT]
[FONT=Arial]Kredi Başvurunuzun güncel durumunu Internet Şube, Ziraat Mobil uygulaması ve https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bi...asvurulari/ihtiyac-destek-kredisi-kullandirim (Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden takip edebiliriniz.

[/FONT]

SphiNX
Yok vallah ATM vermedi sistemde TC yoktur diyor kayitli

samedo99
Basvuru sorgula dediğimde kredi kullandirim talebiniz daha önceden alınmıştır diyor ziraatin sitesinde

SphiNX

Yaptım kredi kullandirim talebiniz daha önceden alınmıştır diyor.

@samedo99 sonuçlanmamış o zaman yattı çekebilir diyorsa diye mesaj geldiyse müşteri hizmetlerini ara o ne diyecek

SphiNX

Olumdu dedi kutucuklari doldurdum onayladım gece 01.00 da yarın sabah hesabınızda olur dedi nasıl onaylanmamış anlamadım

Yattı cekilebilir diye sms gelmedi sadece yarın sabah hesabınızda olur diye ekran mesajı gördüm okadar

[FONT=sans-serif]@[/FONT]samedo99[FONT=sans-serif] sonuçlanmamış o zaman yattı çekebilir diyorsa diye mesaj geldiyse müşteri hizmetlerini ara o ne diyecek[/FONT]

Üst Alt