Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Netten bilgilendirme metnini okuyup kredi için onay verenler daha sonra mesaj gelmesi falan gerekiyor mu bankada hesabımız yok bu şekilde kredi kullanabilen oldu mu bankaya gitmeden bilgilenrirseniz sevinirim
Evet demiştim ama bana onaylanmadı eşime onay aldı ne zaman mesaj gelecek acaba yaşayan var mı bu durumu ben dün gece 01 sıralarında onayladım netten ama mesaj falan gelmemişti hiç sadece ben kontrol ettim aydinlattigin için tşk
ümit bey ben 1 nisanda başvurdum maaş aldığım vakıfbanka başvurdum
20 günü geçti hala sonuçlanmadı müşteri hizmetlerini ariyorum bekleyin diyor
cevap gelecek diye benim gibi hala bekleyenler varmı ?
Haneden tek kişi alabilecek krediyi , Dediğim gibi yoğunluktan dolayı geç geliyor mesajlar ama endişe etmeyin onaylanmış krediniz. derbeder47
Açıkcası vakıfbank diğer kamu bankalarına göre daha yavaş ilerliyor.
Ama sizin gibi sonuçlanmamış başvurular çok fazla sayıda var - bu hafta açıklama yaptı bankalar işlemleri hızlandırdıklarını açıkladılar.
Tam eminolmadan paylaşmak istemedim ama belki içinizi rahatlatır.
1 - 5 Nisan da başvuru yapanların sonuçları bu hafta netleşecek diye paylaşımlar oluyor bilginiz olsun. Sonuçlandığında bizlere de bilgi verirseniz sevinirim.
şüpheniz olmasın ben zaten genelde maaşı çekincede 1000 lira yardım
alıncada herzaman haber edenlerdenim diğer arkadaşlarda haber etsin
burda herkes merakla bekliyor birbirimize yardımcı olalım
Hayirli olsun.bana hiç mesaj gelmesi başvuru sonucu kontrol ettiğimde onaylandigini gördüm.kutucuklari işaretleyip onayladım talep ilettim dün gece yarısı ama hiç sms gelmedi bana ne olacak şimdi kullan dediğimde kredi kullandirim talebiniz alınmıştır diyor kontrol ettiğimde teşekkürler
Telefon numaranız güncellenmiştir diye sms gelmişti dün başvuru sonucunu kontrol etmeden önce oylelikle baktım kontrol ettiğimde olumlu diye gördüm tüm adımları takip edip işlem yaptim ancak başka sms falan gelmedi yarın sabah hesabıniza aktarilacak diye ekran mesajını gördüm ancak sms gelmedi başka 10 günü geçmiştir basvurali
1 nisanda vakıfbanktan krediye başvurdum hala cevap gelmedi
benim gibi hala bekleyenler varmı ? birde malum sokağa çıkma yasağı var
bankalardan bu 4 günlük yasakta bankalar çalışıyormu bu dönemde
mesaj alan varmı ?