Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temel ihtiyaç desteği kredisine başvuran var mı?

herokobra SANA GELEN LİNKTEN ŞUBEYE GİTMEDEN HESAP AÇIP MOBİL BANKA ŞİFRESİ İLE BERABER PARAYI HESABINA YATIRIYORLAR.SEN HİÇ BİR YERE GİTMİYORSUN

SANA GELEN LİNKTEN HESAP AÇIP,MOBİL BANKACILIKDAN İŞLEMİ YAPABİLİRSİN HERŞEY EVDEN YAPILIYOR.

ERCAN2874
tamam internet bancalığıaçtım ve basvuru yaptım kabul de edildi hesabına yattı dendi bende diyorum ki; kartım yok nerden çekicem parayı şubeye gitmeden gcen ATM ye gittim; kartsiz işlem için ama orada da göremedim nasıl çekicez

fkrtce
parayı şubeden mi gidip aldınız

herokobra

Onaylandı diye mesaj geldimi ?
O mesaj da internet bankacılığı linki de gelecek
İnternet bankacılığı şifresi ile giriş yaptığında
Sözleşmeleri onaylayacaksın sonra para hesabına geçecek
Kullandığın banka hangisiyse oraya eft yapıp atmden çekebilirsin.

herokobra hesabıma tanımlayıp atm den çektim çekmeden önce internet bankacılığından evin tüm faturalarını yatırdım
Umit Bey sen aldınmı bu kredi yi

fkrtce

Evet kullandım ben de kredi.
demirresul

Hayır , Engelli aylığı veya başka bir yardım Kredi kullanınca kesilmez.
Kredi gelirden sayılmaz.

hocaoglu21
Benim de sicilim bozuk takipte icram var 3 ay sonra bitecek Vakıfbank'tan başvurdum onaylanır mı hala bekliyorum

Boşuna uğraşmayın

4 ,5 miyon kişi başvurmuş

bunlardan sadce 250 bin'ine üçer beşer on ar binlira vermişler

sizin temel ihtiyaçlarınızı takan var mı sanıyorsunuz :)

Karadüzen bir dünyada yaşıyoruz

SCALA80
Maalesef çıkmaz .

Kredi çıkması için kkb puanının yüksek

banka risk oranının ise düşük olması gerekiyor .

hocaoglu21
İcralık birine hiç bir şekilde kredi çıkmaz .

SERAFİM

Yanlış bilgi veriyosun İnsanlara.
Evet normal şartlarda - icralık olanlara puanı düşük olanlara kredi / kredi kartı verilmiyor.

Ama bu temel destek kredisini ,
Puanı düşük olan da icralık dosyası olanda alacak.

Yakın çevrem de icralık olan kullandı , puanı düşük olan kullandı.
Youtube de - binlerce kişiyi görebilirsin kullanmış olarak.

Ama şöyle yapıyolar genel de 10 bine başvuruyosun banka sana 3 bin veriyor.
Bu tamamen bankaya kalmış.

4 nisanda başvurdum olumlu veya olumsuz dönüş olmadı 15 yıldır kredi kartı ödemelerimi 1 gün bile geçirmedim bu ilk kredi başvurumdu

bestray

Çok fazla başvuru var.
Beklemede kalmalısınız ,
Bu hafta çoğu başvuru sonuçlanabilir.

maaşımı oradan aldığım için Ziraat Bankasının "ekonomik istikrar kalkanı" tedbirleri uyarınca başvuranlara vereceği bireysel temel ihtiyaç destek kredisini ve şartlarını inceledim, süper bir uygulama diyebilirim...

10 bin liraya kadar, 3 bin, 5 bin ve 7500 liralık paketler olarak bu krediyi alabiliyorsunuz... 36 ay vadeli ve ilk 6 ay ödemesiz, böylece aslında sadece 30 ay taksitle ödenmiş olacak...

şimdi, diyelim 5000 lira kredi aldım ve bu 5000 lira ile yine Ziraat'in kurundan (7,15) dolar alalım... 699 dolar ediyor, yuvarlayalım 700 dolar olsun...

bundan 3 ay önce, yani 19 ocakta dolar 5,90 - 6,10 arasındaydı... bundan 3 ay, hadi 1 ay da cepten ekleyeyim 19 ağustos gelmeden doların 8 lira olabilme ihtimali (bence) çok büyük... böylece bugün kredim onaylanıp 5000 lirayla 700 dolar alsam, 20 ağustosta elimde o doların karşılığı 5600 lira olacak...

amaaa, asıl vurucu kısım şimdi geliyor... o 5000 liralık krediyi 6 ay ötelemeli, 30 ay boyunca, 188 liralık taksitlerle ödeyeceğim!

6 ay ötelemeli ve 30 ay sonra, yani 3 yıl sonra, 5000 liralık kredi için geriye 5640 lira ödemiş olacağım, ama dolar alıp 4 ay sabredebilirsem kredinin tüm faizini sırf o 4 aylık beklemeyle ödemiş olacağım!!! bir başka deyişle, daha taksit ödemeleri başlamadan toplam faiz ödenmiş olacak!

valla, yan gelip yatarak para kazanmak böyle oluyormuş demek :D

Ben de başvurdum 9 gün oldu değerlendiriliyor diyor.

Umit Bey

hocam bana aynen şu mesaj geldi; "değerli müşterimiz 3000 lira tutarındaki ihtiyaç krediniz ...... tarihinde ....... hesabına yatırılmıştır. Kredinize ilişkin evrak e-posta adresinize gönderilecektir." yazıyor, yani heralde para yatmış lakin ATM ye gittim ihtiyaç kredisi çekme ileilgili sekme bulamadım

Umit bey otamatikmanmi hesabiniza tanimlandi

Pardon hero kobra otamatikmanmi hesabiniza tanimlandi krediniz

arkadaşlar bende kara listedeyim vakıfbanktan destek kredisine başvurdum tek gelirim
muhtaç maaşı alıyorum banada çıkarmı

herokobra

Sanırım vakıfbanktan başvuru yaptınız ,
Vakıfbankın atm sinde evet seçenek yoktu.
Ama banka açıklama yaptı bu hafta tüm atmlerine bu seçenek eklenecek.

derbeder47

Önceki yazım da sorun olmaz yazmışım çok kusura bakma yanlış bilgi vermek istemem.
Muhtaç aylığı gelirden sayılmadığı için belki burada takılabilirsiniz. Yinede bankadan bilgi almak en sağlıklısı

azad21

Mesaj gelecek , internet şubesine giriş yapacaksınız sözleşmeleri onaylayacaksınız daha sonra hesabınıza aktarılacak.

Son düzenleme:
SERAFİM
Kardeşim benim 4 kredi kartım borcunu ödemediğim için iptal olmuştu, sonradan avukatlara ödemiştim borcumu. Şu anda ASKİ'den icralığım, bankalarla aram kötü.
Ve bana 3.000 lira çıktı, çektim kullandım. Bu kredi normal kredi değil, bu kredi' temel ihtiyaç kredisi'! Bu nedenle puana vs bakılmıyor, devlet kefil oluyor zira..

Umit Bey

yani bankaya gitmeye gerek yok dimi bu haftadan itibaren vakıfbank atm lerinden kartsız çekebiliyoruz dimi iban numaramız ile heralde dimi

Hayırlı olsun Vakıfbank olumsuz sonuçlanmış.kandirmayin insanları herkese çıkmıyor hacizim var ayrıca

samedo99

Değerli arkadaşım ,
Niye insanları kandıralım - sana çıkmamış diye burada youtube de hatta yakın çevrem de icralık olan kara listede olanlar bu krediyi aldı.
Binlerce insan yalan mı konuşuyor?
Sana tavsiyem
1.Hanede bu krediyi alan var mı ?(Eşin bekar isen annen baban vs ) - Haneden 1 kişi alabiliyor
2. Üç kamu bankasına başvuru yaptıysan ikisi zaten red gelir tek bankadan alabiliyosun
3.hane gelirin 5bin TL altımı
4. En önemlisi , Temel destek kredisine başvurdun değil mi ? Bankaların diğer bireysel kredisine başvurmuş olabilir misin?
Eğer bunlara dikkat ettiğin halde , Kredin Olumsuzsa inan üzüldüm.
Çunkü senin durumun da olan çoğu insan kredi kullandı.
herokobra

Seni yanlış yönlendirmek istemem.
Vakıfbankın açıklamasını paylaştım , umarım çekebilirsin.

fbamasya

Eğer evli değilseniz , Ve Babanızla aynı hanede yaşıyosanız babanız aldığı için size onay vermezler.

Ya başka hesabın varsa eft yapacaksın,yada mobil bankaya girip bankomat kartı başvurusu yapacaksın.ben eft yapıp başka hesbımın kartı ile çektim.

Benim başvurum 1 ayıo bulacak neredeyse az önce halkbankı aradım değerlendirmede dedi.. Benimde icralarım var ama icrası olan 2 arkadaşıma çıktı. Gelirim 5000 tl altı ve yalnız yaşıyorum.

Üst Alt