Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temel ihtiyaç desteği kredisine başvuran var mı?

seyhansonay

5 nisan'dan beri bekliyorum olumlu olumsuz bir cevap gelmedi sicilim bozuk Kara listedeyim ödemelerin düzenli daha ne kadar bekleyeceğim merak ediyorum VakıfBank bana ne zaman dönecek

Ziraat mobilden başvuru yapıp hala değerlendiriliyor mu yazmakta sizin baya oldu hala sonuçlanmadı

otuzbeşgün oldu hala degerlendiriyorlar ne bitmez degerlendirme

siz ne zaman başvurmuştunuz ben 1 nisandan beri bekliyorum
hala cevap gelmedi

güle güle harcayın

tam tarihini hatırlamıom 10 ile 15 gün arasıydı sanırım kredi notuda önem taşıyor galiba hayatımda hiç kredi cekmedim şimdi bende cekmek zorunda kaldım saolun inşallah sizinde sıkıntınızı giderirler hayırlı günler

Hayırlı olsun.
Darısı bekleyen arkadaşların başına.

1 nisanda başvurdum hala bekliyorum.. Farklı ikametgah ta olan ablamda başvurdu oda bekliyor

Vakıfbank kredi onaylanmoş diye mesaj geldi. Bundan sonraki süreç nasıl işleyecek? Bankada hesap yok. Krediyi nasıl çekecez?

azad21
Azad bey, engelli maaşından başka maaş alıyormusun? Kredinizi nasıl aldınız? Kartsızmı çektiniz yoksa hesap mı açtılar?

muratmk
Kullandıtma evrakları onay kısmını nasıl yaptınız? Bankaya mı gittiniz yoksa kapıya mı geldiler?

herokobra
Engelli maaşından başka geliriniz var mı? Sadece 2022 alanlar da çekebilirmi kredi?

[mentıon=130885]hakanes26[/mentıon] 10 gün içinde baş vurun cevaplanmazsa liste dışısın. Herkeze vermiyorlar bu 1000 tl gibi düşün..

o zaman nedne olumsuz mesajı gelmedi hala değerlendirmede diyor :)

GÜNCEL : AZ ÖNCE BAKTIM ONAYLANMAMIŞ :)

Benimde sicil bozuk abimden hatıra icralık oldum kendi adıma 3 bankaya da başvurdum cvp gelmedi eşim çalışmıyor ev hanımı onun adına 3 banka yaptım halkbank 10 günde sonuç geldi msj olarak 3000 TL aldım bu değerlendiriliyor falan özellikle ziraat vermiyor yani kafasına göre sistem kayınco var bende vakıf 10 bin verdi çay ocağı var bir arkadaşım devlet memuru 3 lira çıktı yani rastgele bir sistem desem yeridir

benimde varlik sirketinden bir yapilandirmam var. bugün vakıfbank bana red verdi.

arkadaşlar vakıfbank int üzeri baş vurdum msj geldi 7500 tl verebileceklerini söylediler bu krediyi alsam 6 ay sonra taksitleri nasıl yatıracam varımız yokumuz yardım aylığı sizce ne yapmalıyız bu krediyi alsak engelliyi aylığını iptal ederlermi

arkadaşlar vakıfbank int üzeri baş vurdum msj geldi 7500 tl verebileceklerini söylediler bu krediyi alsam 6 ay sonra taksitleri nasıl yatıracam varımız yokumuz yardım aylığı sizce ne yapmalıyız bu krediyi alsak engelliyi aylığını iptal ederlermi

Kaçında başvurdunuz ne zaman cevap gelmedi

merhabalar ben babamla beraber yaşıyorum babam bakım parası ve ben engelli aylığı alıyorum. bu krediden yararlanabilir miyiz maaşım kesilir mi bu krediye başvuru yaparsam ? yada babamın bakım maaşı kesilir mi

tam kırk gün oldu hala ses yok sorgulama yapıyorm bakın nediyor banka

Başvurunuz değerlendirilme aşamasında olup tarafınıza olumlu/
olumsuz bilgilendirme yapılacaktır.
Kredi başvurusunun onaylanması durumunda kredi kullanılabilecektir.

Selam arkadaşlar vakıf banktan 6 ay sonra ödenecek kirediye başvurdum hane geliri 4650 TL işaretledim 2022 maaşı alıyorum meslek yerine işsiz olarak işaretledim onaylanirmi sizce banka mesaj atmış işleme alinmistir diye olumlu yada olumsuz olarak dönüş yapılacaktır diye kiredi çeken oldumu arkadaşlar kaç günde belli olur vakıf banktan

Üst Alt