Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temel ihtiyaç desteği kredisine başvuran var mı?

emin olmak için sordum ne biliyim belki bu yasakta banka
sistemi duruyor diye düşündüm teşekkür ederim sağolun

20 nisanda onaylandı 23 nisanda hesaba geçti

samedo99
Takip vs varmıydı sizde

mehmet-41
Takıp vs varmıydı sanırım olumsuz olanlara donus yapılmıyor olumsuz olarak donus yapılan varmi acaba

binlerce üyesi olan ve ayni kaderi paylaşan bir platformda kimse kimseye düzgün bilgi vermiyor.

samedo99

2 nisanda başvuru yaptım ya olumsuz kimseye dönüş yapılmamış sanırım olumlu olanlara dönüş yapiliyor gibi

arkadaşlar , belki de defalarca soranlar oldu ama pek dikkate alıpta cevaplayan olmadı yada ben görmedim. tekrar bende sorayım dedim. bu kredi sanırım sadece bankalarla sorunu olmayanlara veriliyor yani kara listede olmayanlara. halihazırda kredisi yada kredi kartı olupta gecikme yaşayanlarda sıkıntı yok. dediğim gibi daha önce kredi yada kredi kartı kullanıpta ödeyemeyip kara listeye girmiş ve üzerinden birkaç yıl geçmiş olanlara verilmiyor. çünkü bende 2 nisanda ziraat bankasından başvurdum ama hala değerlendiriliyor diyor. aradan 23 gün geçmiş neyin değerlendirmesi bu. 1 hafta 10 gün içinde sonuçlananlar var. kısacası banka bize olumsuz olan şeyi bilgilendirmede bile tenezzül etmiyor. napalım hayırlısı yapacak bişey yok. sonuçta onlar verecek. onca zaman ümitle boşuna bekledim . hayırlısı artık.

efe1234

Hayırlı olsun.
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara.
seyhansonay

Sizin sorunuza defalarca cevap verdim.
Belki gözden kaçırdınız , Tekrar Kontrol edebilirsin.
Kısaca yine cevaplamaya çalışayım
Sizin durumunuz da olan çoğu kişiye verildi kredi , verilmeyenler de oldu.
Önemli olan , Kurallara uygun olmanız.
1.Hane geliri (5 bin altı olması gerek )
2. Hanede bu krediyi alan başka biri var mı ?
3. Tek Banka üzerinden başvuru.
Eğer bu kurallar size uygunsa , krediniz büyük ihtimal onaylanır.

Umit Bey
bu kuralların hepsine uygun pozisyondayım. sizce 23 gün geçmesine karşın hala olumlu olumsuz cvp gelmemesi normal mi. süreç daha ne kadar uzayabilir ki

bende vakıfbanktan destek kredisine başvurdum 1 nisandan beri
bekliyorum 25 gün oldu hani derler ya kara haber tez duyulur diye
olumsuz olsa hemen cevap gelirdi diye düşünüyorum bankayı aradım
hala değerlendirmede olduğunu söylediler yapacak birşey yok bekleyecez

seyhansonay

Evet , Normal yoğunluk çok fazla var.
Ve şunu söyleyebilirim durumu sizden kötü olan bi çok kişiye verildi kredi ( Açık takibi olan , siz borcu ödemişsiniz )
Dediğim gibi yüksek ihtimalle kredinize onay vereceklerdir.
Bankalar işlemleri hızlandırdıklarını açıkladılar Tahminim Şöyle ; " Nisan ayı bitmeden başvuruda bulunan tüm müşterine cevap vereceklerdir ".

Benim gecikmede kredim vardı takibte bu kredi ciksa onu kapaticam salgından önce isten çıkardılar işsizlik maaşı da yetmiyor maalesef

arkadaşlar destek kredisine başvuralı 25 gün oldu hala cevap yok
benim gibi hala bekleyenler varmı ?

hakan73

Benim de bekleme aşamasında 7 Nisan'da başvuru tamamlanmıştır VakıfBank hala cevap bekliyorum

biraz daha bekleyelim bakalım kredisi sonuçlananlar
burda yazalım haberleşelim

kimin kaç günde sonuçlandıysa onu yazarsa herkes biraz bilgilenmiş olur.

aynen öyle yapalım kredi sonucunu alanlar burda yazsın
birbirimize bilgi verelim

vala bana bugun yirmiyedigün oldu hala tıkyok müsteri hiz arıyorum degerli müşterimiz diyor sekreter ama negelen var nesoran
anlıcanız

2 nisanda başvurdum . sonuç yok. artık ben ümidimi kestim. çevremde 3 gün önce başvurup sonuç alan ve krediyi kullananlar var. en uzun sürenin 10 gün. ama benim 25 gün oldu. daha da bişey beklemiyorum. ayrıca bu ihtiyaç destek kredisi ama bakıyorum çevreye yada haberlere ihtiyacı olmayan insanlara veriliyor. ihtiyacı olmayanlarda sırf faizi düşük diye parayı başka bir yerde kullanmak için alıyor. işte halimiz bu.

bu krediyi ihtiyacı olan degil,şansı olan alıyor:D,bankaların uyglulamaları farkli,ama başvurdugun bankadan maaş alıyorsan hemen onaylanıyor,ben takipte olan kimseye kredi çıktıgını duymadım,çıkan varsada 3000 den fazla vermiyor,onun için sicili bozuk arkadaşlar çok umutlanmasın,zaten 25 gün onayda kredi beklemez,mantık dışı bir uygulama.

hakan06 kesinlikle haklısın. eğer işimiz şansa kaldıysa zaten oda bende yok. dediğim gibi artık umutlanmıyorum.

Benim 6 gunde 10000 bin onaylandi cektim....

Ben vakiftan cektim ama ziraatin kendi sitesinden basvuru durumunuz belli oluyor bazilar ina msj gelmiyor ziraaten anneme basvuru yaptik cevap gelmedi 8 gun sonra ziraatin intrrnet subesine girip baktik onaylanmis onay verdik galiba yarin hesaba yatar 5000 tl

mandreyam

Öncelikle hayırlı olsun.
Bir şey sormak isterim , size ve annenize kredi onaylandığını yazmışsınız.
Annenizle aynı hanede mi yaşıyosunuz ? Evlimisiniz bekar mı ?

Ben bekarim ayri evde annem ayri evde ben alt katta o ust katta oturuyor...adres farkli

arkadaşlar kara listede olan arkadaşlar bu krediden umutlanmasın. az önce bana msj geldi olumsuz olarak. yani şuan hangi bankaya gitse az çok kredi çekebilecek durumda olanlara veriliyor. borcu olupta ödemeyen ve üzerinden zaman geçmiş olanlara yok bu kredi.

Üst Alt