Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz 2023 engelli aylığı 2022 ne kadar olur⁉

Kardeslerim.memur zami tekrar belirleniyor.haberlerde duydum gordum.hangi ayin zami acaba

afyonlu_biz3
Kardeşim memur şuanki yapılacak zam oranına göre ocak ayındaki ve temmuzda verilecek memur zammı belirlemesi yapılacak.
Bu belirlemeler,her sene ağustos ayında yapılır.
Şuan tekrar zam var diye birşey söz konusu degil,önümüzdeki yılın zammı belirleniyor

Emeklilere Ekim'de kök ücrete 4 bin civarı kök ücret zammı.

Ekimde meclis açıldığında yapılacak ilk acil işlerden birisi,emeklilere maaş iyileştirmesi olacak..bütün kesimlerin tepkisini çeken yüzde 25 lik zam enflasyonun yumselmwsiyle hiçbir derde deva olmadı..bu nedenle Ekim'de memurlara verilen 8 bin lira seyyanen zam gibi,emeklilerede en az bunun yarısı kadar zam verilecek..
SORU: emeklilere yapılacak bu kök ücret zammı engelli ve bakım maaşlarına yansırmı..yoksa yine engelliler kaderlerine terkmi edilecek üç beş kuruş maaşla..

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bütün Engelli bireyler hakkını arasın arkadaşım bizim hiç mi birey haklarımız yok neden en düşük maaşı biz alıyoruz sosyal destek parası bile 3.600 Lira iken bizim 1-800 bu nasıl ayrımcılık nerde eşitlik nerde adalet şu an da en altta biziz

Memur Toplu Sözleşme Zammı

Memur Toplu Sözleşme Zammından Engelli Maaşlarınada Yansıyormu

yansıyo tabi 2024 engelli maaşları baya yükselme olcak gibi görünüyo bakalım ENGELLİ MAAŞI 2024'TE NE KADAR OLACAK? Yüzde 40-69 arası engelli aylığı 1.874 TL, yüzde 70 ve üzeri engelli aylığı 2.811 TL olmuştu. Maaşlara 44,42 artış hesabına göre, yüzde 40-69 arası engelli aylığı 2.706 TL'ye, yüzde 70 ve üzeri engelli aylığı 4.059 TL'ye çıkabilir

Engelli aylığı (%40-69)

eski: 1.875 tl

yeni: 2.708 tl

engelli aylığı (%70 ve üstü)

eski: 2.812 tl

yeni: 4.061 tl

afyonlu_biz03 afyonlu harbi afyon kafası yaşıyoeun. eski dediğiin yeni maaşlar. yani dediğini sadece afyonlular alıyor gibi...

kafan sallamadım hespt yapmadım yapılanlar habercilerin memur katsayısına göre hesap yapıldı bazıları cekemediginden milletin maaşını ipini koparan buraya gelip ahkam kesiyo yönetici arkadşalar alırkene foruma biraz dikkatli olsunlar

Son düzenleme:
Afyonlunun dedikleri dogru cnn türk te izledim şimdi memur maaş katsayısına göre hesapladılar

Üst Alt