Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz 2023 engelli aylığı 2022 ne kadar olur⁉

Senin nekadar cahil olduğun belli hesap ortada hala %25 diyorsun . hesap makinesi aç sana öğreteyim nasıl kullanılır.sen benim başka sitelerde neler yazdığımı bı bilsen burda herkes birbirini cahil zannediyor .

Son düzenleme:
e devlete gire çıka perişan oldum bu ay neden güncelleme geciktiki
hayırlısıyla %70 üzeri temmuz farkıyla 3600 civarı olarak güncellenirse
demek olurki %25 zam almış oluruz

pazartesiye kaldik sanirim bugunde baktim guncellenmedi aile bakanlari hepsi son gun yapmasi sinir bozucu once yapsa ne olacak alacagimiz gun belli zaten

%25 engellire verilmedi bakan açıkladı zaten ne diye %25 diye iddia eden bir grup var anlamadım engelli maaşlarına %17.55 zam yapılmıştır

maaslar e devlette belli olur ha %25 ha %17 bizleri yuceltmezler kavgaya kusluge iddiaya gerek yok canim arkadaslar sakin

DEGERLİ ARKADAŞLAR
Buradan engelli ve bakım maaşlari ile ilgili yaptığım paylaşımlarda SED yardiminin yüzde 25 üzerinden ödendiği için,maaşlara yüzde 25 zam olduğunu defalarca paylasmisim .bu konuda yanlış hesaplama icinde olduğumun farkina vardım.SED yardımı yüzde 17 buçuk üzerinden odenmistir...bu konuda yanilip sizlerle yanlış bilgi paylaştığım için ÖZÜR dilerim..bugün eski sed yardımı miktarını öğrenip yuzdelik üzerinden hesapladım ve yanlış yaptığımı anladım..maaslar yüzde 17.bucuk zam ile ödenmiş olmasina rağmen tam olarak yüzde kaç olacağı birazda olsa belirsizdir ...yarın herşey belli olur ..ben SED yardimi almıyorum alanlardan gecen 6 aylık maasi öğrendim ve yeni maaşı hesapladım..evet yüzde 17.5 üzerinden ödenmiş.....padişahım çok yaşa

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyilikte teşekkür etmesinide bilirim,kusurda özür dilemesinide..yanlış hesaplama yaptım özür dilerim...SED yardımı yüzde 17.5 üzerinden odendi

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

%25 değil %100 zamda yapsalar engelli maaşlarına yinede komik rakamda kaldı maaşlar

Engelli maaşları acilen ilgilenmeli yoksa inanılmaz düşük kaldı arkadaşın dediği gibi yüzde yüz bile olsa gerçekten komik kalıyor.

Cimere bide twitter'dan aile bakanı ne paylaşım yaparsa yapsın her paylaşımın altına yazmak gerek tepki göstermeliyiz ki yılbaşında düzgün bir seviyeye getirirler belki

ne kadar cimere yazsak sikayet yazsak cevap çalişin olur inanin cimer birşeye yazmiyor ben nir kac kez yazdim cevap yok

bu arada bir ara bu sayfayi yoneten bayan abla vardi artik birakti mi boyle seyleri arastirirdi aile bakanligini arardi

Aile destek başvurdum bugün? Kaç günde bağlanır? Aile destek ödemeleri hangi ay? Bide kabul edilirse bu aymı almaya baslicam yoksa eylulemi kaldi

umuda92 eylül de alırsın inşa ALLAH onylanır.

1 i ve a ayın 2 si gibi güncellenir.. benim merak ettiğim zam harrici bir aylık fark ödencekmi.. yoksa maaş günleri belli ha bu gün ha son gün güncellenmiş fark etmez...

Evet engelli massların 1 aylık %17.55 oranında zamfarkı ile bırlıkte yatar ağustos ayında

Saraya para yetiştirmekten engelli maaşlarını unuttular herhalde sanki hesaplarımıza 10 bin geçecek

Hayır arkadaşlar kasada para kalmamış vergiler 4adette çıktı bizim maaşlar 1 vergi daha ilave etmeleri lazım biz maaşları alabilmeniz icin

Şimdi ben bi türlü anlayamadım, yüzde bilmem kaç zam verildi tmm onu anladık ama birde yılda 2defa yapılan zam var oda agustosa denk geliyor onuda verecekler mi acaba

Losdy tamam işte ocak birde temmuzda zam geliyor şimdi ağustos
maaşını temmuz zam farkıyla birlikte alacağız

yılda 2 defa zam var ocak birde temmuz zammı başka zam yok

Ayın sekizine (8) kadar güncellenmezse, güncellenmez artık:)

Üst Alt