Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz 2023 engelli aylığı 2022 ne kadar olur⁉

bugün 144 ü aradım maaşlar neden güncellenmedi dedim onlarda
dosyanız aktif beşiyle dokuzu arası maaş alacaksınız dediler onu bende biliyorum
maaşlar neden güncellenmedi dedim yoğunluk var dediler yani doğru düzgün
cevap vermediler acaba gerçekten bizim maaşları işletiyorlar mı ?

e devlete gire çıka perişan oldum hala güncellenmedi
bari maaşları geciktirmeseler gününde verseler

e devlete gire çıka perişan oldum hala güncellenmedi
bari maaşları geciktirmeseler gününde verseler

[FONT=Arial]Kıyıda köşede yedek akçe ayırmamışsan, 2-3 hafta ekmek-soğan ikilisine talim etmen gerekebilir. 17.5'luk kallavi zam artışı Bakanlık bütçesini çok sarsmışa benziyor, planladıkları lüks otomobil ihalesiyle çakışmış, tasarruf tedbirlerine rağmen. Ödenek bekleniyordur. Üç-beş kuruşluk aylığın lüks makam aracından daha mı önemli, Konyalı yurttaş?!. [/FONT]

(İroni içerir)

2811₺ yatmış görünüyor önceki ayın farkı var mı sizde

mirdem siz ilk defamı aylık almaya başladınız eğer ilk aylığınızsa
zam farkı yatmaz diye biliyorum benim temmuz farkıyla 3231 lira yatmış
hadi herkese hayırlı olsun

maalesef %17.55 zam yapmışlar

emrullah93 hayırlı olsun engelli maaş miktarı rapor oranına göre
veriliyor benim rapor yüzde seksen ondan sizden biraz yüksek

mirdem siz ilk defamı aylık almaya başladınız eğer ilk aylığınızsa
zam farkı yatmaz diye biliyorum benim temmuz farkıyla 3231 lira yatmış
hadi herkese hayırlı olsun

maalesef %17.55 zam yapmışlar

Yok hocam gecen ay rapor sürem dolduğu için kesildi ama raporlar uzatilinca hemen bağlandı. O günden bu yana olan da yatması gerekiyor normalde yatmamış maalesef.

Arkadaşlar kurum ödemelerinde gözüküyor ama bunun için de ara fark da var mı yoksa yalnızca maaş mı?

Engelli aylığı geçen ay durdurup bağlanmıştı. Toplu alacaktık bu ay. Yatmamış eksik.

Arkadaşlar Az önce Alo 144'u aradım. Görevlinin söylediğini aynen yazıyorum:

"Hesaplamalar yetişmediği için fark ödemeleri Eylül ayında yapılacak"

mirdem

Sadece zam farkını değil, geçen ayın maaşı ve elektrik desteğini de taktılar şu anda rapor süresi uzatılanlara…
Geçen ay bayram öncesi rapor süresi biitti diye kesilip sonra uzatıldığında biri yazmıştı burada; 144'ü aradım önümüzdeki aya iki aylık beraber yatıracaklarmış dediler diye yazmıştı.
Bende mantıklı çok geç uzatılma kararı çıktı yetiştirememişlerdir diye düşünmüştüm. Birde bayram öncesi erken dağıttılardı. Önümüzdeki aya sarkıtmaları mantıklı gelmişti. Şimdi görünce ne geçen ayınki var ,ne zam farkı var ,ne de geçen ayın elektrik desteği var, hiç beklemiyordum bunu yapacaklarını doğrusu!

Size kaç lira yatmış ki yetişmedi diyorlar ?

Zam farkı olmaksızın %17.5 yükselmiş halini yatırmışlar sadece! Ne zam farkı , ne geçen ay bize ödenmemiş para ,nede geçen ay yatırılmamış elektrik desteği var! Cimer'den yazayım diyorum şimdi oraya daha evvel yazdıklarıma cevap aylar sonra geliyor. O oraya ,o oraya sallıyor 4-5 ay sonra cevap verdikleri oldu daha evveli..
Eylül demişlerse bekleyelim bir ay daha ,hala yoksa yazacağız yine Cimer'e yapacak birşey yok. O da olmazsa hak aramak için dava mı açmak lazım ? Bakarız sonrasına...

engelli maaşı ödeme günüm yedisi idi bu gece saat 3 gibi
sosyal karta geçti ve çektim herkese hayırlı olsun

6 ve 7 sinde alanlar bugün alabilirler

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatma mehmet banada bir kaç defa oldu. ptt den dene yine onay vermezse. yanlış anlama yaşıyomu nedir durumu diye durduruyorlar maaş ı böyle durum da varsa. bulunduğun ildeki merkez ptt şubesi açıyor hesabını bilgine...

3200lira için geçen ayki maaşin odenmeyen zammi diyolar normalde ikibinlerdeymiş

Üst Alt