Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz 2026 dönemi 2022 aylıklarının ödenmesi!?

@muntada al ansar, tesekkurler. gordum, bilgileri girdim, islem basarili, ama islemin kendisini nereye kaydetmis belli degil. artik zamanla duzelir. yarin belli olur.

Arkadaşlar müşteri no 12 hane derse sistem sonuna iki sıfır ekleyin kolay gelsin ben hallettim

@muntada al ansar, sonuna 2 sıfır ekledim oldu çok şükür

Saçma sapan amatör bir e-Ailem Portalı. Kayıt yapmaya uğraştım hata verdi. 10 kere denetecekler anlaşılan. Ödemeler nereden yapılıyor hiç belli değil. Hizmet anlayışı yok ki! Biz yaptık oldu!

2022 aylığını 1 temmuzda alacak olanlar bizleri de bilgilendirirse çok seviniriz

@ZuhalYeşiltaş, 1 temmuz değil normal gününde ödeme yapılacak ben ayın 8 de alıyorum planlanan ödeme tarihi 05-07-2026 olarak görünüyor şuan yani bu demek oluyor ki ödeme günlerinde değişiklik yok keşke her ayın 1 ödeme yapılsaydı daha iyi olurdu

@Murat053, ben de her ayın 7'sinde alıyordum 5 temmuz olarak güncellenmiş nato zirvesi yüzünden mi yoksa artık herkesinki ayın beşinde mi bilemedim doğum tarihine göre birinden başlıyordu ödeme tarihleri
Yani neden yedisi değil de beşi 5 temmuz pazara denk geliyor

@ZuhalYeşiltaş, yok hanfendi ödemelerin ayın 5 itibariyle başladıgını göstermektedir 1 kaç gün sonra ayın 7 si olarak yansır sisteme ilk güncelleme bu şekilde oluyor sonra düzeliyor takipte kalın ara ara e devletten kontrol edebilirsiniz iyi akşamlar hanfendi

250 lira elektrik indirimi için 70 lira minibüs parası vereceğiz, zaten bu sıcaklarda tansiyon, şeker, kalp zorluyor. Bunlar da engellileri nasıl zora koşarız, nasıl yıldırırız diye düşünmüşler. Her ay ilçe merkezine gitmek zorunda mıyız? 2 km mesafe. Yürüyemiyoruz.

Üst Alt