Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@muntada al ansar, tesekkurler. gordum, bilgileri girdim, islem basarili, ama islemin kendisini nereye kaydetmis belli degil. artik zamanla duzelir. yarin belli olur.
Saçma sapan amatör bir e-Ailem Portalı. Kayıt yapmaya uğraştım hata verdi. 10 kere denetecekler anlaşılan. Ödemeler nereden yapılıyor hiç belli değil. Hizmet anlayışı yok ki! Biz yaptık oldu!
@ZuhalYeşiltaş, 1 temmuz değil normal gününde ödeme yapılacak ben ayın 8 de alıyorum planlanan ödeme tarihi 05-07-2026 olarak görünüyor şuan yani bu demek oluyor ki ödeme günlerinde değişiklik yok keşke her ayın 1 ödeme yapılsaydı daha iyi olurdu
@Murat053, ben de her ayın 7'sinde alıyordum 5 temmuz olarak güncellenmiş nato zirvesi yüzünden mi yoksa artık herkesinki ayın beşinde mi bilemedim doğum tarihine göre birinden başlıyordu ödeme tarihleri
Yani neden yedisi değil de beşi 5 temmuz pazara denk geliyor
@ZuhalYeşiltaş, yok hanfendi ödemelerin ayın 5 itibariyle başladıgını göstermektedir 1 kaç gün sonra ayın 7 si olarak yansır sisteme ilk güncelleme bu şekilde oluyor sonra düzeliyor takipte kalın ara ara e devletten kontrol edebilirsiniz iyi akşamlar hanfendi