Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz 2026 dönemi 2022 aylıklarının ödenmesi!?

@Losdy,

Bende de yardım tutarı 0 tl olarak gözüktü sonra geri geldi.

Sistem biraz yavaş. Ben kaydetme işlemini ikinciye tekrarladım.

cift odeme cekmis karttan. ugras dur simdi.

@ZuhalYeşiltaş, bu konuda bilgisi olan yok mu acaba

Herkese günaydın e-devlet'te 2022 aylıkları bende 05.07.2026 yazıyor normalde hep ayın 7'sinde alırdım Bu sefer 5'i görünüyor dün bir arkadaş o sonradan değişiyor dedi Bu gerçekten böyle mi durum sizde de mi 5 temmuz'u görünüyor yani beşinde mi alacağım 7'sinde mi kafam çok karıştı

@Losdy, edevlete ,arama kısmına ailem yaz , uygulamaya yönlendir diyor yanliz e devletiniz mutlaka çift aṣamalı giriṣ olacak

@ZuhalYeşiltaş, evet çok zaman 5i veya 6 sı diyor ilk yazıldığında sonra ödeme gûnûne aktarıyor ,yani ödeme günü değiṣiyor bendede 5 yazıyor sonra hep değiṣiyor

Son düzenleme:
@muntada al ansar, ne zaman değişiyor acaba ben de hiç öyle olmamıştı hep ayın 7'si görünüyordu ilk kez 5'i göründü bu konuda kime danışabilirim en sağlıklı bilgiyi nereden alabilirim bilmiyorum

Bende mobil bankacilik var elektrik yardım aile karta para yatmış gözükmüyor sadece aile linkten yardimla ödeme yapılabiliyor atmden bakan varsa yazsin

2022 maaş arta aktarılması içinde o form dolmasımı gerekiyor.yoksa kartı çıkarttım.aktarılırmı

@ZuhalYeşiltaş Ayın 5'i pazar günü o gün zaten ödeme olmaz diye biliyorum, haftasonu olduğu için. Ben de 6 sında alıyorum, günü gelmeden 5'i diye yazıyor ama hep 6'sında hesaba geçti. Gece saat 00:15 civarında. Ama şimdi Halkbankta ne olur bilmem. Ben de başka banka hesabıma e-devlet üzerinden aktarıyordum. Elektriği de e-devlet üzerinden kolayca ödüyordum. Fatura fazlaysa kredi kartı ile kalanı ödeme imkanı vardı. Gerçekten düzenimizi bozdular. Bakalım daha ne icatlar çıkaracaklar. Aile Kart ile ödeme kolaylığıymış! Pöh!!!!

Her kafadan farklı ses çıkıyor doğum tarihime göre 2022 aylık günüm her ayın 7'si idi Bu cumartesi gününe denk geliyorsa cuma pazar gününe denk geliyorsa pazartesi alıyordum ancak bu sefer ayın 7'si değil de 5'i olarak ilk kez böyle bir şey gördüm sanırım herkeste 5'i olarak gerilmiş bazı arkadaşlar bunun sonradan değişeceğini söylüyor bazıları da ailem sitesinden formu doldurmazsan parayı alamazsın diyor dediğim gibi her kafadan farklı bir ses çıkınca insan ister istemez stres yapıyor

@neo2020, eziyetten başka bir şey değil yemin ederim,, ne güzel ptt yakındı gidip ödüyordum, sırf insanlara çile çektirmek başka bir şey bildikleri yok,, halkın hayrına ne yapmışlar ki bu zamana kadar şimdi yapacaklar..

@ZuhalYeşiltaş, ablacım ne fark eder ha 5i ha 7si, bu arada pazar günü de oluyor sonuçta atmden çekiyorsun, olmaz diyene bakma bu ay 5i diyorsa 5de çek..

@efebulent, hiç sorma ya içine ettiler yine her zamanki gibi...

Aile kartımı 1 ay öncesinde şubeden almıştım. Bir engelli maaşı hesabı, bir elektrik için hesap bir de vadesiz hesap açılmış gözüküyor. Elektrik destek hesabında bugün bir hareketlilik yok. Engelli maaşını da yatınca göremeyecek miyiz? Öyleyse mobil Halkbank'ın ne anlamı kaldı? ATM ve Şube seçeneklerinden başka şansımız yok herhalde. Aile Kart marketlerde geçer dediler, o da gerçekleşmezse tam bir fiyasko. Durup dururken iş çıkardılar başımıza. Kızılay yardımlarını kendi seçtiklerine veriyorlar zaten, kaymakamlığa e-devletten diğer aile yardımına başvurunca sürekli red yiyoruz, gıda yardımını da belli kişilere yapıyorlarmış. Yani burada bile torpil oluyorsa vay halimize!

Benimkide 05/07/2026 daha öncede hep 5inde alıyordum pazar gününe denk geldiği için 6. güne pazartesiye güncellenmesi lazım

@neo2020 @ZuhalYeşiltaş Merhaba konuda daha önceki sayfalarda konuşulmuştu. Bugün Halkbank a gittim aile kartını vermediler bana tanımlı bir hesap yokmuş sms gelmeden gelme dediler aile kartı için. Yani sms gelmeden gidecek olanlar varsa bugün yaşadığım deneyim bu şekilde idi.

@efebulent, Daha önce sormuştum ama cevap alamadım. Elektrik yardımı nakit çekilebiliyor mu? Benim elektrik faturam başka bir bankada otomatik ödemede tanımlı bozmak istemiyorum. Nakit alabilirsem o hesaba eklerim parayı oradan ödenir. Bu şekilde olmuyor mu?

@Istanbuladair, nakit çekilemez daha önce elektrik yardımı ile fatura ödeme e devlet sayfasından yada pttden ödeniyordu şimdi ailem sayfasından ödenicek

Abonelik beyanı yaparken sözleşme no başına 00 ekleyerek yazdım yoksa ödeme sayfasında gözükmüyordu fatura

@Istanbuladair Benim de bilgim yok. Halkbank mobilde elektrik hesabı olarak görülen hesapta hareket yok. e-Ailem portalında sözleşme no ve kurum onaylandı ama bana bu ay elektrik faturası çıkmadığı için ödeme yapamadım. Yapan arkadaş varsa bizi de bilgilendirsin. Engelli maaşı da benim için ayın 6sında. Bakalım aile kartını markette kullanabilecek miyim? Yoksa mecbur ATM'den çekecez, kredi kartına yatıracaz. Uğraşıcaz yani sıcakta.

@Istanbuladair, sen daha önce 2022 alıyordun değilmi ,hayret nasıl vermediler ,bi e devletten 2022 yi kontrol et devam ediyor yazıyormu,mesaǰ herkese çoktan gitti

Halk bankasından bugün kartımı aldım ben de, kart şifresini görevli belirledi şifreniz ne olsun diye, mobil bankacılık için kullanılmıyormuş blokeli hesap geçtiği için. Elektrik yardımı içinde e devlet > ailem uygulamasından fatura kaydı yapılmalıymış.

Ben 10 gün önce ailem kartı Halk bankası'ndan alırken bir kağıt verdi orada şifreyi sms ile kendim belirledim 34 04'e kart numarasını ve şifreyi yazdım şifre bana sms olarak geldi Halk bankası'nın söylediğine göre herkesin ödemesi 5 temmuz pazar günü yapılacakmış

Evet az önce Alo 144 sosyal yardım ile görüştüm 5 temmuz pazar günü engelli maaşları atm üzerinden çekebilirsiniz dedıler ödeme günleri değişmiş herkes ayın 5 alacakmış bundan sonra ben daha önce 8 nde alıyordum herkese hayırlı olsun

@Murat053, ya zaten yıllardır memurlar emekliler cumartesi pazar günü alabiliyordu bir engelli maaşı alanlar bizler alamıyorduk bende öyle düşünmüştüm yani zor birşey değil ama güzel oldu yarın gece yarısından sonra maaşı çekince haber ederim bu arada size teşekkür ederim hayırlı olsun

Oncelikle selamlar 144 u aradim ayligim.normalde 9undaydi ama su an 5 i gozuktugu soylendi ama pazara geldigi icin pazartesi yatabilir dendi ve bundan sonrakiaylarda yine 5 ile 9u arasinda dedi yani dedigine gore herkes inde alacak diye bisey su an yokmu yine 5 ile 9u dedi. Benim bir merak ettigimde eskiden e devlete ptt yazinda kurum odemelerini goruyorduk kacinda ne kadar diye simdi o gozukmeyecekmi acaba ??

İyi günler engelli aylıkları e devlette ödeme tarihi ayın 5 gösteriyor herkese ayın beşindemi yatacak halk bankasına normal ödeme günüm dokuzuydu bu ay pazara gününe denk geliyor..

Merhabalar, engelli aylıklarının her ay için belirli bir günde ödeneceği ile ilgili 144'ü arayıp sormak istedim herkesin bundan sonra ki aylar için 5'inde alacağı yönünde bir bilgi verilmedi belirtmek istedim.

Günü değişmedi. Doğum yılınızın son rakamına göre yine yatacak önceden aldığınız şekilde.

Üst Alt