Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz 2026 dönemi 2022 aylıklarının ödenmesi!?

@Losdy,

Bende de yardım tutarı 0 tl olarak gözüktü sonra geri geldi.

Sistem biraz yavaş. Ben kaydetme işlemini ikinciye tekrarladım.

@ZuhalYeşiltaş, bu konuda bilgisi olan yok mu acaba

Herkese günaydın e-devlet'te 2022 aylıkları bende 05.07.2026 yazıyor normalde hep ayın 7'sinde alırdım Bu sefer 5'i görünüyor dün bir arkadaş o sonradan değişiyor dedi Bu gerçekten böyle mi durum sizde de mi 5 temmuz'u görünüyor yani beşinde mi alacağım 7'sinde mi kafam çok karıştı

@Losdy, edevlete ,arama kısmına ailem yaz , uygulamaya yönlendir diyor yanliz e devletiniz mutlaka çift aṣamalı giriṣ olacak

@ZuhalYeşiltaş, evet çok zaman 5i veya 6 sı diyor ilk yazıldığında sonra ödeme gûnûne aktarıyor ,yani ödeme günü değiṣiyor bendede 5 yazıyor sonra hep değiṣiyor

Son düzenleme:
@muntada al ansar, ne zaman değişiyor acaba ben de hiç öyle olmamıştı hep ayın 7'si görünüyordu ilk kez 5'i göründü bu konuda kime danışabilirim en sağlıklı bilgiyi nereden alabilirim bilmiyorum

Bende mobil bankacilik var elektrik yardım aile karta para yatmış gözükmüyor sadece aile linkten yardimla ödeme yapılabiliyor atmden bakan varsa yazsin

2022 maaş arta aktarılması içinde o form dolmasımı gerekiyor.yoksa kartı çıkarttım.aktarılırmı

@ZuhalYeşiltaş Ayın 5'i pazar günü o gün zaten ödeme olmaz diye biliyorum, haftasonu olduğu için. Ben de 6 sında alıyorum, günü gelmeden 5'i diye yazıyor ama hep 6'sında hesaba geçti. Gece saat 00:15 civarında. Ama şimdi Halkbankta ne olur bilmem. Ben de başka banka hesabıma e-devlet üzerinden aktarıyordum. Elektriği de e-devlet üzerinden kolayca ödüyordum. Fatura fazlaysa kredi kartı ile kalanı ödeme imkanı vardı. Gerçekten düzenimizi bozdular. Bakalım daha ne icatlar çıkaracaklar. Aile Kart ile ödeme kolaylığıymış! Pöh!!!!

Her kafadan farklı ses çıkıyor doğum tarihime göre 2022 aylık günüm her ayın 7'si idi Bu cumartesi gününe denk geliyorsa cuma pazar gününe denk geliyorsa pazartesi alıyordum ancak bu sefer ayın 7'si değil de 5'i olarak ilk kez böyle bir şey gördüm sanırım herkeste 5'i olarak gerilmiş bazı arkadaşlar bunun sonradan değişeceğini söylüyor bazıları da ailem sitesinden formu doldurmazsan parayı alamazsın diyor dediğim gibi her kafadan farklı bir ses çıkınca insan ister istemez stres yapıyor

@neo2020, eziyetten başka bir şey değil yemin ederim,, ne güzel ptt yakındı gidip ödüyordum, sırf insanlara çile çektirmek başka bir şey bildikleri yok,, halkın hayrına ne yapmışlar ki bu zamana kadar şimdi yapacaklar..

@ZuhalYeşiltaş, ablacım ne fark eder ha 5i ha 7si, bu arada pazar günü de oluyor sonuçta atmden çekiyorsun, olmaz diyene bakma bu ay 5i diyorsa 5de çek..

@efebulent, hiç sorma ya içine ettiler yine her zamanki gibi...

Üst Alt