Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Istanbuladair, kesinlikle SMS bekleme hemen bir Halkbank şubesine git çünkü önümüzdeki hafta nato zirvesi yüzünden tam bilmemekle beraber kapalı olabilir banka
@alfa, herhangi bir Halkbank şubesi oluyor örneğin ben şu an ikametimin olduğu evden farklı bir ildeyim buradaki en yakın Halk bankası'na uğradım üstelik bana SMS bile gelmedi bakanlık otomatik olarak hesap açmış ancak o kart olmadan 2022 aylığını ve diğer yardımları alamazmışız ve para yatırıldığında kartı aldıktan sonra sms ile şifre oluşturulacak
@muntada al ansar, öncesinde şifreyi belirlemişsiniz ki değiştirmişsiniz şifre belirlemek için bankadan yapamayanlar sms ile yapacaklar bana verilen yazılı kağıtta aynen öyle yazıyor şifreyi aldıktan sonra ATM'den tabii ki değiştirebilirsin
Ödemeleri erken alan arkadaşlar bilgi verirse iyi olur. Engelli maaşı ve elektrik ödemesi hakkında bir belirsizlik var. Başka hesaba para aktarımı, e-devlet üzerinden elektrik fatura ödeme vs. Bu arada vatandaşlık maaşı farkı Ocak 2027'de engelli maaşı alanlara verilecek mi?
01.07.2026 tarihinden itibaren tahsis edilen Elektrik Tüketim Desteği ödemeleri Halkbank üzerinden gerçekleştirilecektir.Hak sahibi olduğunuz elektrik desteğinden faydalanmaya devam edebilmeniz için hanenize ait elektrik aboneliği bilgileriniz ASHB e-Ailem Portal adresi üzerinden kayıt ettirmeniz/güncellemeniz gerekmektedir.Güncelleme sonrasında Temmuz dönemi itibarıyla tahsis edilen elektrik desteğinizi Ailekart ile Halk Bankası/TAM ATM'lerinden ve/veya ASHB e-Ailem Portal adresi üzerinden kullanabilirsiniz.Fatura ödemelerinde gişe kullanımı olmayacaktır. B001
01.07.2026 tarihinden itibaren tahsis edilen Elektrik Tüketim Desteği ödemeleri Halkbank üzerinden gerçekleştirilecektir.Hak sahibi olduğunuz elektrik desteğinden faydalanmaya devam edebilmeniz için hanenize ait elektrik aboneliği bilgileriniz ASHB e-Ailem Portal adresi üzerinden kayıt ettirmeniz/güncellemeniz gerekmektedir.Güncelleme sonrasında Temmuz dönemi itibarıyla tahsis edilen elektrik desteğinizi Ailekart ile Halk Bankası/TAM ATM'lerinden ve/veya ASHB e-Ailem Portal adresi üzerinden kullanabilirsiniz.Fatura ödemelerinde gişe kullanımı olmayacaktır. B001
Kurum eklemede hata cikiyor. Kurum listesi bombos..........
@muntada al ansar, kurumu girdim sözleşme no girdim 12 haneli olmalıdır diyor sistem başa dönüyor rakam 10 haneli bende başına 2 tane sıfır koyuyorum yine olmuyor birşeyde düzgün olsun be valla