Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz 2026 dönemi 2022 aylıklarının ödenmesi!?

@ZuhalYeşiltaş Ben fast yapayım dedim İş bankasına para transferi sayfasında diğer vadesiz hesap gözüküyor, engelli aylığının yattığı hesap değil. Halkbankası hesapları arasında transfer yapayım dedim o da olmadı. E-devlet Ptt hesabı gibi yapamıyoruz herhalde. Yarın ailekartı markette denemek lazım, pos cihazlarında geçiyor mu? artık onu kredi kartı gibi kullanacağız. ATM bana çok uzak birkaç gün gidemem sıcaklarda.

Diğer ziraat yada vakıftan atmden de çekim olması lazım.deneyip çeken olursa yazabilirmi?Bakalım sadece halkbankası atmsindenmi?

Evet an itibariyle bende çektim maaşı normal maaş günüm ayın 8 di bende erken aldım hayırlı olsun

Sayın MU** KO **, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Engelli Aylığı (%40-69) hizmeti kapsamında hesabınıza destek ödemesi aktarılmıştır. Aile Kartınız ile tüm TAM ve Halkbank ATM'lerinden nakit olarak çekebilir veya alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.Bilgi için ASHB İl Müdürlüğü Sosyal Hizmet Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Mersis: 0456000468500132 B002

Buda az önce geldi

Hiçbir yerden yattığını göremiyorum buradan takip ediyorum.kartımı bankadan aldım ama tel mobil indirmedim.yattıgına dair msjda gelmedi.gün içinde bakayım.acaba diğer (ziraat ve vakıfbank)atm sindende çekebiliyormuyuz?onuda deneyimleyip bildiririm buradan.

ATM'den şifre değiştirme bölümünü bulamadım Bir bilgisi olan var mı hangi adamları izleyeceğim mobil şube üyeliğim yok

Bir de ATM'den para çekenlere şunu sormak istiyorum ekranda engelli aylığı aile sosyal hizmetler Bakanlığı sosyal yardımı gibi bana göre diğer insanların o anda görürken incitici şeyler yazıyor mu

@Defans1965, cevabınız için teşekkür ederim eğer ekranda sadece maaş ödemesi yazıyorsa bu içimi çok rahatlattı diğer insanların bana engelli gözüyle bakması çok rengi de ediyor çünkü toplumumuz insanlarda kusur arayan bir felsefe ya da bakış açısına sahip ve buldukları kusurla ya acıyarak vah vah diyerek ya da dalga geçerek bir nevi tatmin peşindeler hoş devlet büyüklerimiz bile bizlere karşı omuzlarındaki yük fazlalıkmış gibi davranıyorlar içinde bulunduğumuz durum ortam yaşadığımız hayat bunu gösteriyor ATM'de engelli özürlü sosyal yardım ya da kurum ödemesi gibi şeyler yazmıyorsa bu beni çok mutlu eder

Kartı internet alışverişinde deneyen var mı? Online alışveriş oluyor mu? Yoksa o da mı yok?

Aile kart posta geçiyor ben alış veriş yaptım normal banka gibi yani okut öde sistemi var

Maaş bugün yatmış olması gerekiyordu ama benim Halkbank aile hesabı yok. Bu durumda para nereye yatmış olabilir? Ptt menüsünden bakıyorum ama yatan para gözükmüyor. Not: İlk kez alacağım

Son Ödemenin DurumuÖdemenizi planlanan ödeme tarihinden itibaren teslim alabilirsiniz.

Planlanan Ödeme Tarihi: 05/07/2026

@Istanbuladair, herkes gibi halkbankasına gidip hesap açtırmanız lazım aile kartını almanız lazım.ancak o kartla atmden çekeceksiniz elden verilmiyor çünkü

@Kırmızıı, Bu konuda daha önceden de yazdım, Halkbank a gittim ben. Adıma açılmış bir hesap olmadığını ve tarafıma sms gelmeden bankaya gelmemem gerektiğini söylediler. Böyle bir sms tarafıma ulaşmadı. Görevli kişi dedi ki sana bir hesap açılıyor otomatik para oraya yatıyor dedi. Senin durumunda bu hesap yok şu an dedi yani açılmamış. Alo 144 ü aradığımda bana o sms bilgisinin ne zaman geleceğini söylemediler sadece bekleyin dediler.

Üst Alt