Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz'da 3 bin engelli alınacak

O zaman tercihler temmuzdamı olacak umarım öyle olur o zamana diplomayıda alırız:)

2012de 4200dı. 2013de 5300. şimdı 3000 e duşmuş okadar alım yapmazlar dedık, sen mı alacan dedıler, dogrudur..hemde dpt başkanı soyledıyse tartışılmaz.5000-10000-15000iunutun..

sayı o kadar çokmuş ki ne diyeceğimi bilemedim :) herkes için hayırlısı olsun...

25 bin civarı açık engelli kadrosu var diye açıklama gelmişti umarım 2 sene içinde bu sayı tamamlanır..3 bin rakamı gerçektende komik olmuş

2012 de 30bin alım oluyordu hani alındımıki bu yılki 25 bin alınsın

bu 3 binin içinde lisansa 1000 kadro verilir mi

2012 DE 30 bin alınacak diye açıklama yapıldıysa ben bilmiyorum o sınava girmemiştim ben bu sınav için söylenilen rakamı yazdım..

2012dekı gibı lıseden cok alınırsa oakadar bıle olmaz.750kşi olur bu durumda...750+750+1500 gıbı yanı..

En üstte verilen linkte 3 sınav filan demiyor ama ekpss kpss iki desek 3, sınav hangisi:D

valla ben inanmıyorum bukadar az olacağına biraz relax lisans bi dünya adam var önlisansı var bunun lisesi var kurası var 3 bin hikaye görürsünüz.

Engelli kardeşlerimize ne yaparsak az ama imkanlar bu kadar." dedi.adım hıdır elımden gelen budur bu kadar demış adam daha nedesın .

temmuzda 3 bin ise 2. atamada 2 bine düşer... engellilerle alay eder gibi bir şey bu...bu sınavda daha çok alım beklerken iyice erritiler kontenjanları...

karargah ayrı sınav diyor nasıl yani sınava girmeyecegiz diyor

bıde yerını begenmeyen arkadaşlar emeklıler falan atanırsa tam komedı olur...

Hayır zaten memur olarak giren bi dünya insan var 3 bin kişi alıcaksan eğer onları sınava almıyacaksın böyle bi zihniyetleri varsa zaten oturmasınlar o koltukta istifasını sunsunlar.

3000 Kişi İse Assagi Yukari 1000 Lise 750 OnLisans 750De Lisans Olur Durum Boyle Olursa Muhendisler Muhendisligi Saglikcilar Sagligi Ogretmenler Ogretmenligi Nitelikli Alimi Unutun 2001 3001 4001 Den Alim Olur Ve Liseler 85 Puan Alti Onlisans Ve Lisans 80 Puan Alti Kesinlikle Atanamaz

İstanbul, Ankara, İzmir 90 üstü alır bu garanti gibi.

66 bin başvuru birde kuracılar gelecek 90 bini bulur bu sayı 90 binde 3 bin alım küfür etmekle eş değer..

arkadaslar burdan sanal delikanlılık yapmakla kimseye sesimizi duyuramayız madem biz 9milyon engelliyiz madem bizim secım zamanı ön planda tutup duygularımızla oynuyorllar buna bir dur deme zamanı gelmedımı dunyada ilk kez tek engelli memur alımı dıye reklamımızı cok guzel yapıyorlar her engel grubundan sadece 3bin adet bu demek oluyor ki 90veya 95 puan alsak bile atanma sansımız yok tabıkı hakeden kazansın ama bu ona benzemıyor nerde bizim TÜRKİYEDE SOSYAL SORUMLULUK DERNEKLER KONFEDARASYONLAR ARTIK SESIMZI DUYURALIM bir insanın elinden tek umudunu alırsanız geriye hiç bişey kalmaz biz susarsak bu böyle devam eder benimle birlikte hiçmi böyle düşünmüyorsunuz

ne 90.000.i otekıne 55000kşi basvurdu buna en ıyı 60000de.onları unuttuk 250-500kşide onlara yazın.3000den duşulecek..

2012,2013,2014 toplam kurayla beraber 16 kişi aldılar bu sınavda sayı çok az 3000 kişi fiyaskoooooooo

musty35;
Tepki verince işe yaradığını vurguluyorum. Anlamadınız mı?

mssql ;

Nerelere mail atmamız lazımsa paylaşırmısın başlıyalım.

Üst Alt