Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz'da 3 bin engelli alınacak

ferhat kurt;

Bu forumda sonuçları paylaşanlardan derledim. Sadece ortaöğretim sonuçlarını yazdım.
Puan hesaplamasını 50 + (0,86* Net ) şeklinde bir ortalamayla bulmuşlar. Genek yetenekte çok fazla yapanların 0,88 e çıkabiliyor, 0,84 e düştüğüde oluyor.

turan yılmaz;
kımse kımse ile dalga gecmiyo hele de ben sen gecenlerden hesabını sor bunu elbette inşallah hepiniz atanırsınız ama örnek veriyorum 200 kişi alınıcaksa 500 kişi alıpda diğer insanların emeklerini de boşa harcamamak lazım eşit olsun herkes heryere atansın hakkı ile

kardelenn;

Kesinlikle haklısın kafalarına göre yok şuraya 50 kişi şuraya 100 kişi ne bu çocuk oyuncağımı biz denekmiyim...??:mad:

Kardelen şundan dolayı kızdım
hepniz diyanete atanırsınız demene

evet hangi kurumlarda açık varsa adil eşit bi şekilde yoksa tüm açığı diyanete al açık engelli kadrosunu

bu doğru değildir

bu çözüm sunulan yerde çözümsüzlüktür zaten illa tüm açığı diyanetle kapatmak ta mantığım almıyor

herkesin okuduğu bölüm sectiği bölümlere yerleştirilmesi dir

ama en fazla hangi kurumda açık varsa oraya yerleştirecekler

nerden biliyosun turan gecen yıllarda da aynısı olmadımı:) senin dediğin gibi değil işte örnek veriyorum yine diyaneyye 100 yerleşmesi gerekirken 300 yerleştirip diğer meb 100 yada sağlı bölümlerine 50 şer kişi yerleşip toplam 450 kişi yerleştirdik demek haksızlık olur emin ol heryerde açık var

mssql;

Abicim vallaha helal olsun nerden buldun bunları ya süpermiş..;)

mssql;

BURALARA gecen yıllarda sınava giripde yerleşemeyenlerde yerleştiriliyomu peki

kardelenn;
KPSS türü sınavlarınhükmü yenisi yapılana kadar geçerli. Yani 2012 KPSS ve ÖMMS nin hükmü yenisi yapılana kadar geçerli. Geçmişte 70 barajı olarak lanse edilmişti. Fakat meslek liseleri hariç normal kpssde 85 üzeri bile zor atanmaktadır. 1.800.000 kişinin girdiği bir sınavdan bahsediyoruz.

Bu arada gönderdiğinde bulamadım ama Emniyete alınması söz konusuymuş doğru mu.?

ferhat kurt;
Eksik kadrolar gördükleriniz. Bende o kadar biliyorum.

mssql;

Bu listede belediyeler yer almıyor mu ?

Arkadaslar, 4857 sayılı kanunun 30. maddesine göre kamu kuruluşları %4 oranında engelli personel çalıştırmak durumunda.. mssql'nin yayınladığı tabloda %3 oranında hesaplama yapılmış. Devlet meclisin çıkarttığı kanunlara aykırı hareket ediyor ve bu durum madde 101'de kanuna aykırı hareket edenler için para cezası öngörülmüş ve kamu kurumları bu durumdan muaf tutulamaz denmiş.. bu durumda gariplik yok mu sizce?

mssql;

Pardon ya şimdi buldum Emniyet alım yapacakmış ama 1110 kişi alacak azmış...!:(

[FONT=Tahoma]Bu ülkeninn imkanlarına bayılıyorum, nasıl da mağduruz, nasıl.. :)[/FONT]

Bu listelerde gerçekten belediyeler yok hep üniversite bakarsanız başka bir gariplik var sanırım....

anlamadım şimdi atanmalar dahamı zorlaştı konuya uzak kaldım nasıl olcak şimdi? :D

engelli sınavı ve işleri hakkında

arkadaşalr engelli olarak memur alım sayısı açıklandı tahmidnde zayıf bir sayı bu.şimdi işkura gitsen gene alan yok.peki atanamayan develet engelli maaşıda vermiyor.

Düşün düşün psikolojim bozuldu.öyle bunalıma giriyorum ki.dayanamıyorum.geçim darlıgı,yanlızlık,yaşım 26 daha bir kız ile göz göze gelmişliğim yok kaldıki beni seven biri olcak.

Artık bunalıma girdim baktım atanamadım sıkıcam kafaya bir tane....

Fırat kenarında bir kurt kuzuyu kaparsa;ilahi adalet ömerden sorar bunu diye korkarım....

ben uzak kaldım ya alım derken nasıl bir alım oclak ne kadar olcak? ortaöğretim atamaları falan?

İntahar kesinlikle düşünme derim atamaların az sayıda olduguna bakma bu ilk atama daha 2. 3. atamalar var genel seçim yaklasıyor bu sayı artacaktır rahat ol aklından cıkar öle fikirleri.

atalamayanlar bana ulaşsın iş bulmasında yardımcı olabilirim...

ekpss sonuçumu acıklandı....

Eğer dışarıda bulamıyorsan kız arkadaş internet sitelerinde bak yani kızlar içindede yanlızlıktan yakınanlar çok fazla bulursun birisini

ne zaman açıklandı bu atama sayısı konu ile bilgisi olan rica etsem bilgi verebilirmi mesela geçen seneki atamalar ile bu seneki atamalar arasında nasıl bir fark olacak?

facebook eklemiyorlar bile nerde geçen biri ile konuşuyorum derdimi sıkıntımı bütün hayatımı analtıım.megersem ismi taklit isimmiş ne kadar üzüldüm güvenim sarsıldı

Engelliler adina cikip ses getirecek birisi yok bizde birlik yok biz anca burda klavye artistligi yapariz,engelliler toplanip meclisin onune gidip protesto yapilacak ses getirecegiz kardesim ses ,her sene 100 bin memur alan devlet engelliye gelince bir yilda 5,6 bin anca,hukumet onune geleni.sinava aliyor kim engelli bellideil ic hastaligi olanlar alinmasin sozum onlara deil,hukumet saolsun emekliyi engelsizi sinava aliyor agir engelliyi sinava aliyor bir cok yanlislar var,hukumet engelli sinavi acarak engellilerin gonlunu aldigini dusunuyor yaniliyor,engeller uzerinden prim yapmak istiyor yapiyorda,ortada hersey engelli uzerinden pirim yapiyor sinav aciyor 3 bin 2 bin alim...sustukca daha cok prim yapacaklar,bana kizacak olanlar var yorumlara acigim..

Üst Alt