Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz'da 3 bin engelli alınacak

Arkadaşlar önümüzdeki kpssye girmeye gerek var mı, yoksa artık tamamen ekpss mi devrede, 2012 de ömss baz alıncak dendi ama kamu engelli iş ilanlarının bir çoğu 2012 kpss şartı aradı, şimdi yine böyle bir şey olur mu??

Gir emel gir hangi sınavı buluyorsan gir şansn artar :D

3.000 Rakamı Kötü bir rakam değil Eğer DİYANET kadrosu açıp engelli müezzin - Hatip - kurs hocası almayacaksa rakam güzel

zaten 3000 kadro açıp 2000 diyanet kalanı da hizmetli yapayım dersen valla kusura bakma TOMA filan da durduramaz garii

Kura + Sınav = 130 bin kişi ve alım 3000 söylenene göre inş öle değildir artacaktır bence ama suan az değilmi nagihan anlıyorum seni :D

biraz pozıtıf olun arkadaslar öncekı sınavda fatma sahın 20 000 alım demıs sonra acıklama yapmıstı yanlıs anlaılma felan festan dıye sımdıde 3000 felan acıklama yapan varsa ve her kımse belkı yarın öburgun 30 000 dıyıcektım yanlıs anlasılma olsun vs der bellımı olur burası Türkiye güzel memleketim hersey olur...

Haklarımızı arayacak kimse yokki..Herhangi bir kuruluş yok...Tamamen saçmalık...Alınması gerekn personel sayısı en az 7-8 bin olmalıydı.Engellileri süründürün bakalım..Bence örgütlenmeliyiz...Lisans,lise ortaöğretim ön lisans farketmez örgütlenelim yoksa gidişat kötü bence...

Nagihan07;

arkadaşlar bazı konularda diyanetin alcağı alımlarla ilgili bazı üzülerek okuduğum yazılar oldu.şunu belirtmek isterim ki biz o okulu bitirmek için gece gündüz kaç sayfa ezber yaptık.ne kadar zorluk çektiğmizi rabbim bilir bizde herkes gibi alanımıza yerleşmek istiyoruz.ama forumda öle yazılar var ki yok imamla,kuran kursu öğreticisiyle doldururlar alımları falan filan... bunlar hiç hoş yazılar değil lütfen bi de bizim açımızdan düşünün nasıl öğretmen arkadaşlar kadro istiyorsa bizde diyanetin alımlarını bekliyoruz amaç birbirimize destek olmaksa lütfen herkes kendi açısından değil de engelli kardeşlerimiz açısından da olaya baksın teşekkür ederim herkese. rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah....

maşallah diyanette dev kadroyla ne yapacaksa milletin ekmek kapısı oldu diyanet. geçen alımlarda engelli kadrosunu devasa şekilde işgal etti. 20 çeşit özellik isteyip yanında engelli olsun bi de diye yazmadığı kaldı. normal engellinin girme imkanı yoktu. hem zaten diyanetin, modern-çağdaş olduğunu iddia eden bir ülkede varlık sebebi nedir onuda anlamam. milli eğitimden bile fazla bütçeyle sanırsın ki uzay araştırmaları yapıyolar.

nagihan07;
nereye kadar daha imam alacak bu devlet imam hatipde okuyanları nereye kadar daha kadroya alacak normal mezundan alsın birazda .. Hem engelli imam mı olur en baştan saçma geliyor bi bakışta .. Doldursun tayyip imamları bakalım ne kadar daha sürecekse bu böyle

fiyasko 3 bin alım lise ön lisans 1000 er olarak mı dağıtılır

Arkadaşlar olur mu diyanetin kadroları tamam normal memur olarakta açıldıda murat kardeşim doğru demiş bu işin okulunu kim okuduysa o girecek ben hiç meb'e öğretmen olarak girmeye çalışıyormuyum adam öğretmenlik okumuşsa onun hakkın zaten diyanet o kadroların çoğunu normale çevirdi birde 3000 içinde kura olduğunu sanmıyorum adamın açıklaması 3 sınavla 3000 kişi yani ortaöğretim-önlisans-lisans daha durun bismillah o adam böyle dedi ama başbakanımıza allah zeval vermesin bu ülke için neler yaptı neler daha temmuzdan önce bu sayı başbakanın emriyle 5000 bulur yapmayın hemen devlet yıkılsın yerine başkası gelsin mantığı ile bakmasın tayyip'in imamları diyen arkadaş imamlık tayyip için yapılmaz imamlık ALLAH için yapılır... Şu an bu kadar pislik bu kadar ahlaksızlık artmışsa çocukların din eğitimi almadığı için konuyu farklı yerlere çekmeyelim isterseniz....

Diyanette bu işin eğitimini almadan memur olarak hangi görevler yapılabilinir ki .?

ferhat kurt;
Düz liseler memur eğitimi mi veriyor ? İdari kadroda din bilgisine ihtiyaç duyulduğunu sanmıyorum. Evrak takibi, arşivleme, kurumlar arası yazışmalar vs..

Herkes çalışamaz diyanette ferhat kurt..:) Hiçbir iş yapamazsın..:) Diyanet olayına çok takılmamak lazım bence...Önemli olan puanların doğru düzgün hesaplanması..:)

ferhat kurt;
Normal masa başındada çalışılabilinir ama diyanetin imam hatipleri seçmek istemesi çok normal bence arkadaşlar yıllarca meslek liselerinin hakkın yenilde öss sınavlarında eee bu işin okulunu kim okumuş diyanette ondan alması normal ben ticaret lisesi çıkışlıyım bende kadro açarlarsa benim girmem çok normal onada mı itiraz edeceksiniz... :) Engelli öğretmen mi olur bunada itiraz edelim hepsini normal memur alsın engelliysen öğretmenlik okumasaydın kardeşim mantığı ile bakalım....

directorm;
katılıyorum diyanet olayına fazla takılmayın ama diğer memurluklar nitelik istemesin dua edinki ondanda olmayalım :) ben dış ticaret önlisans mezunuyum ama benden kod açılmıyor ne yapalım bizde 3001'den gireriz...

Yoksa bizi bir camiye atayıp cami görevlisi mi olacağız.?

Evet din eğitimi olmadan sure yerine türkçe dua okursunuz :)

sevgili kardeşlerim benim size anlatmak isteğim herkes alanına yerleşsin bildiği işi yapsın birbirimize destek olalım bizde açıktayız şu anda geçen alımlarda diyanet düz memur aldı ikl şartı aramadı noldu biz açıkta kaldık napalım hayırlısı ama çıkıpta ihl hiçbir kardeşim demediki onları niye aldınız lütfen biraz anlayış allah hepimizin yardımcısı olsun.

murat444;

Murat bu işin okulunu okuduysa öncelik muratın ahmet öğretmenlik okuduysa meb'de öncelik ahmetin ben dış ticaret okuduysam dış işleri bakanlığı gibi bakanlıklarda öncelik tabiki benim olmalı arkadaşlar....

Ya tamamda açıkta kalmıyalım diyede '' memur diyere'' bizide cami tuvaletini temizletmesinlerde...:D

musty35;
2012 de 4200 ve 2013 te 5300 kişi . peki bunun kaçı lisans kaçı ön lisans kaçı liseydi. biliyor musun

kardelenn;

sayın kardelen kimseyi aşağılama hakkınız yok

evet herkes bildiği bi iş okuduğu bölüm vardır herkes inşallah istediği bölümlere kurumlara atanır

şunu eleştirmemiz gerekirken konuyu nereye çekmişler

diyanetin açığı varsa aramıza imamhatipli kimse yokmu

asıl tartışmamız gereken hangi kurumun açığı daha fazla

devletin engelli açığını herkesi diyanete alarak kapatmak doğru bi uygulama değil

niye kurumlara alımlar eşit değil birine çok birine az

herkesi diyanete yerleştirmek çözüm değil çözümsüzlüktür sadece

Kesinlikle asıl sorun bu ama devamıda önemli memur olupta memnun olmayan arkadaşlarda varmış buradaki amaç daha çok bilinçlenme (ama ben atandım tamam gerisi önemli demiyelim arkadaşlar....!)

Ondan sonra gelmişiniz dalgaya alıyorsunuz sonra yok niye bu kadar az atama var diye böbürleniyorsunuz....:mad:

[FONT=sans-serif]3.000 rakamında ki 1.000 ortaöğretimin ne anlama geldiğini somutlaştıralım. Muğlak terimler yerine, bu rakamlarla az çok tahmin ettiğimiz netlere göre yeşillenelim :)
Ortaöğretim[/FONT]

[FONT=sans-serif]SIRA - PUAN[/FONT]
[FONT=sans-serif]102 - 95[/FONT]
[FONT=sans-serif]220 - 93,30[/FONT]
[FONT=sans-serif]247 - 92[/FONT]
[FONT=sans-serif]424 - 91,70[/FONT]
[FONT=sans-serif]771 - 89,39[/FONT]
[FONT=sans-serif]788 - 89,23[/FONT]
[FONT=sans-serif]909 - 88,59[/FONT]
[FONT=sans-serif]1.200 - 88,00[/FONT]
[FONT=sans-serif]1.133 - 87,59[/FONT]
[FONT=sans-serif]1.198 - 87,33[/FONT]
[FONT=sans-serif]1.326 - 86,81[/FONT]
[FONT=sans-serif]1.570 - 85,99[/FONT]
[FONT=sans-serif]1.647 - 85,73[/FONT]
[FONT=sans-serif]1.900 - 84,00[/FONT]
[FONT=sans-serif]3.170 - 82,12[/FONT]
[FONT=sans-serif]3.854 - 80,89[/FONT]
[FONT=sans-serif]6.771 - 77,01[/FONT]
[FONT=sans-serif]7.440 - 76,20[/FONT]
[FONT=sans-serif]8.151 - 75,00[/FONT]
[FONT=sans-serif]9.070 - 74,68[/FONT]
[FONT=sans-serif]9.701 - 74,10[/FONT]
[FONT=sans-serif]11.776 - 72,40[/FONT]
[FONT=sans-serif]12.088 - 72,14[/FONT]
[FONT=sans-serif]12.980 - 71,53[/FONT]
[FONT=sans-serif]16.043 - 69,38[/FONT]
[FONT=sans-serif]31.825 - 60,36[/FONT]
[FONT=sans-serif]34.966 - 58,30[/FONT]
[FONT=sans-serif]35.896 - 58,02[/FONT]

MSSqL bu bilgiye nereden ulaştın acaba.?Rica etsek bilgi verirmisiniz.?

Üst Alt