Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Testis kanseri için % kaç rapor alabilirim?

Casher

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Hayirli cumalar. Ben testis kanseri hastaligi gecirdim. Metastaz yapmisti omur ilik sinir ucuna sicramisti mide ye. Ve karaciger. Ameliyatla sag testis alindi. Daha sonra 15 gunde. 1 kul olmak uzere. 4 kul kematerapi gordum. Ve kanseri atlattim daha sonrasinda. Midemde. Yara olustu ilac kullaniyorum. Testisimde siddetli varikosel rahatsizligim var raporum mevcut. Sperm testi yaptirdim. Devlet hastanesinde. Ozel hastanede. % 93 olu hucre var dediler ancak tup bebek yoluyla cocugum olma sansi var dedi doktorlar sizce. % kac rapor alirim vergi indirimden yararlanip. Erken yaslilik emekli olmam icin gecirdiyim hastaliklardan kac rapor verilrler. Heyete girecem bilgisi olan arkadaslarim yardimci ola bilirmi

55% bulur bana göre kardeşim gecmiş olsun ALLAH yardımcın olsun.

amın cumlenızden abı cım ne ye gore oran hesap ladınız yuzde 55 oranı

Saglil kurulundan %kac rapor ala bilirim. Sizce

Iyi aksamlar.

Ben 2012 bel agriyla gittiyim cerrahpasa tip fakultesi hastanesinde yapilan testler sonucu. Testis kanserine. Yakalanmistim. Kanser turu ( germ hucreli metastaz. Testis kanseri. Sonucu cikti ) sonrasinda sag. Testisim ameliyat alimdi. Omur ilik mide ve karaciger sicramisti 15 gunde bir olmak uzere. 4 kul. KEMATERAPI GORDUM.
PISIGOLOJIM BOZULMUSTU. Olum korkusu antidepresyon ilaci kullaniyorum halende. Kullaniyorum.

2013 tedavilerim bitti saglima kavustum 6 ayda bir kontrollere gidiyorum. Sonrasisinda sperm testi yaptirdim %93 olu hucre var. Sonucu cikti doktor normal olarak cocuk olmaz dedi. Tup bebek yontemiyle. Anca bir sansiniz var dediler.

Midemde de unser gaztrit yara olusmustu sindirim sistemim yavas calisiyor. Testisimde gecen sene agri oluyordu doktor dediki siddetli varikosel. Var dediler.

Sormak istediyim sizler daha iyi bilirsiniz bana saglik kuruluna girersem. Ayni rahatsizliklari geciren arkdaslar var ise % kac rapor aldilar. Yada bu hastaliklardan siz editor abim. Arkdaslarim. Bana cevap yazarmisiniz 1 testis kanseri gecirdim. 2sag testis alimdi. 3 kisirlik olustu 4 siddetli varikosel. 5. Sindirim sistemimde sorunlar. Unser yara. Gibi 6. Pisiyatri ilaclari kullaniyorum.

Bunlar dan yuzde kac rapor alabilirim 5560 pirim gunum 1998 girisliyim. Ayni hastaligi geciren arkadaslarim emekli olan var mi erken yaslilik emekliliyi cevaplarinizi bekliyorum iyi aksamlar

Rapor ortalamasi. Ne cikar

Bu gun saglik kurulunda heyet te girdim. Uruloji. % 40. Arti testis alindi diye %10 ilave rapor verdi. Onkoloji. %20.rapor verdi buna gore. Rapor sonucum kac oran cikar vergi indirimden yararlanip emekli olabilirmiyim

Bende testis tümörü tedavisi gördüm.Ve tedavim sürdüğü için birinci derece vergi indirim belgem var.seneye 6. Ayda emekliliğim doluyor ve müracaat etmeyi düşünüyorum.Benim tahminim %46 gibi bir rapor alırsınız.Vergi indirim belgesi için müracaatı izi yaparsınız.sureniz dolduysa emekli olursunuz.Ssk li misiniz

Vergi indirim belgesi içinde defterdarliğa müracaat edersin.Tabi bir işte çalışıyor olmanız lazım.2 ay gibi bir sürede vergi indirim belgen gelir.ve emekli olursun.benim daha bir Senem var.emeklilik sürecini banada yazarmisin .Tşk.

Casher heyetten 66 oran çıkacaktır diye düşünüyorum. Bu tabloya göre geçmiş olsun.

Tesekkurler benim tedavim biteli 4 sene oldu. Bugun kontrule gittim. Ordada. Uroloji. %40 verdi testis alindi %10. Yazdi. Onkoloji %20 yazdi. Germ hucreli testis kanseriydim atlattim calisiyorum 1998. Ssk girisliyim. 5600 prim gunum. Var. Rapor sonucu 10 gune cikacak insallah % 40 alirim ustude alirsam cok iyi olur tani heyet ne vercek bilmiyorummm

Şartların uygun gibi emekli olursun büyük ihtimalle heyet sonucunu paylaşırsan sevinirim ben %66 oran bekliyorum senin için

Bu oranlar duzeldi diye degistirirler mi acaba. Saglik kurulu. Heyet de. Cok endise ediyorum rapor dusururler mi acaba.

Benim bildiğim heyet oranı yükseltip düşüre biliyor %40 atına düşmez endişe etme yanlız 1yıl kontrol verebilirler benim sonuçlarda iyi çıkmasına rağmen %94 oran verdiler 2senedir 1yıllık rapor veriyorlar hayırlısı

Bilmiyorum. Valla ne olcak gorecez. Insallah. Verirler

Süreci buraya yazarmisiniz.İnsallah alırsınız raporu istediğiniz oranda

Testis kanseri

Iyi aksamlar ben dun istanbul egitim arastirma hastanesi osmaniye poliniginde. Saglik kurulunda heyet girdim uroloji. Metastaz tumor icin. %40 yumurtaligim. Alindigi icin % 10. Onkoloji doktoru %20 rapor verdi. Bana 10 gun icinde rapor sonucu verilceyini soylediler

acaba heyet baskani verilen oranlari sizce dusururler mi birde. Yuzde kac rapor alirim sizce. 1998 ssk girisliyim. 5600 prim gunum. Var. Vergi indiriminden yararlanip emekli ola bilirmiyim bilgileriniz varsa paylasa bilirmisiniz

Arkadaşlar merhaba ;

Testis kanseri ile igili başımdan geçen tecrübeye istinaden bilgilerimi paylaşabilirim

2008 -2017 9 bitti 10 seneye girdim senelik kontroller devam evre 2 c vergi indirimi -sağlık kurulu-ve hastalık ile ilgili sorularınız olur ise bildiğim kadarı ile paylaşabilirim özeldende yazabilirsiniz

Geçmiş olsun.Vergi indirim belgeniz ile emeklilik müracaatı yaptınız mı.sgk yada maliye bir problem cikardimi.Tşk.

Daha rapor almadim. Siz. Rapor aldiniz mi. Yuzde kac cikti. Sizin rapor orani bilgi verirmisin

Bana soruyorsanuz.%82 sürekli vergi indirim belgem var.4 kemoterapi ve 2 ameliyat sonunda aldığım rapor oranı bu.

Bende 1 ameliyat. 4 kul kematerapi aldim. Germ hucreli. Testis. Kanseriydim. Omur ilik mide. Ve karaciger sicramisti. 4 evre. Deydim simdi duzeldim alti ayda bir kontrule gidiyorum.

Gecen hafta heyet girdim sizce kac. Rapor orani. Cikar. Uroloji %50 verdi onkoloji %20 verdi ama heyet den ne cikar bilmiyorum. Sizce sonuc ne cika bilir

vergi indirimi olarak 1 derece vergi indirimi aldım ama emeklilik iç,in başvurmadım çalışabildiğim kadar çalışacağım

saglık rapor ıtırazı

ıyı gunler ben saglık kurulunda heyet gırdım urolojı doktoru yuzde %40 + testıs alınmdı dıye yuzde %10 vermıstı onkoloji doktoru yuzde %20 vermıstı noroloji doktoru %10 vermıstı uruloji nın verdıyı %40 oranı heyet de hıc yazmamıs

ıtırazda bulunmak ıstıyorum bana yardımcı olurmusunuz
suanan onkoloji %20 uruloji %10 norulojı %10 olarak rapor yazılmıs ortalaması yuzde %35 cıkıyor bana yardımçı olurmusunuz nereye ıtırazda bulunacam nasıl bır yol cızmelıyımmm

Son düzenleme:
Casher

Alınan raporlara İl Sağlık Müdürlüklerinde itiraz edilebilmekte bunun neticesinde ise İl Sağlık sizi hakem bir hastaneye sevk edecektir. Hakem hastanenin verdiği karar kesindir. Ona da itiraz etmek isterseniz o zaman mahkemeye gitmek zorundasınız.

Iyi aksamlar ordaki memur sizin oranlarinizsa bir tuhaflik var dedi bulundugunuz. Ilce saglik mudurlugune. Itirazda bulunun dedi. Ilce saglik mudurlugunde basvuruda buluna. Bilirmiyim. Yoksa il saglik mudurlugune mi gidecem

@Casher

İlçe sağlıkta itirazların değerlendirildiğini bilmiyorum. Zira itirazlarda il sağlık görevli. Daha önce bir çok arkadaşım itirazda bulurken hep il sağlığa gittiler.

Istanbul il saglik mudurlugune mi gideyim aldigim rapor mu sadece goturecm acaba

Arkadaslar selam
Ben de 2003 yilinda testis kanseri tedavisi gordum. sol testis alindi. 2 hafta da radyoterapi aldim. evre 1 seminoma klasik tip cikti. 2 sene kontrolleri duzenli yaptirdim sonra hicbir kontrolu yaptirmadim.

simdi hem kontrolleri yaptirmak hem de emeklilik hakkim varsa bunu kullanmak. 8000 gunum var. 23 senedir calisiyorum. Buradan yuzde 20 alirmiyim ? konustugum 3 onkolog alirsin dedi.

testis orsiektomi %10
sag bobrek alindi 2004 de %10
kalici hipotoriodi hashimato gunluk 150 mcg %10

sol gozde cok az gorme kaybi var gozlukle duzeltilemiyor. Bunu almasam bile %41,6 yapiyor.

onkoloji bu durumda benim icin kritik.
sizce cok eski deyip oran vermezler mi yoksa organ kaybi ve radyoterapi var deyip verirler mi ?

2013 ozur oran cetvelinde zamanla %0 olur ibaresi de yok. evre 1 ise direkt yuzde 20 metastaz olursa yuzde 80 diyor.

tesekkurler

Benim sag testisim alindi. Metastaz yapmisti. 4 kul. Kematerapi aldim. 4 evre deydi.

Gecen hafta. Heyet girdim. Onkoloji %20verdi uruloji %10 verdi. Yurume bozuklugundan nuroloji %10 verdi. Bolunce. %35 cikti.

Sizinki evre 1. Mis fazla rapor cikmaz. Sen yine basvur istersen

Casher sizin baltzhard di sanirim hesaplayinca dedigin gibi yuzde 35 cikar.

Yalniz ben onkolojiden yuzde 20 alirsam 41.6 cikiyor.

tiroid endokrin 10
sag bobrek yok 10
testis biri yok 10
onkoloji 20

kac yil once tedavi gormustunuz ? kalici hasar birakti mi ?

bu arada engel cetvelinde evre 1 ve 2 icin direkt yuzde 20 yaziyor. bunda doktorun yorum sansi yok diye anladim.

yukarida yazdiklarimin hepsi de engel cetveline gore cikiyor.

Sizin metastaz yapmis miydi acaba

Evre 4 kac yaziyor. Engel cetveline gore acaba

Üst Alt