öncelikle herkese geçmiş olsun Allah herkese tez zamanda şifa versin,
Ben bundan yaklaşık bir ay önce testis kanserine yakalandım ve sol testisim alındı, kemoterapi görmedim 5 yıl takibi gerekli denildi ve ilk yıl her 3 ayda ilaçlı tomografiye giriyorum.
Sonuçlarım iyi çıktı çok şükür ,fakat testesteron seviyesinde düşüklük var, normalin altında, hastalığımı farketmem sol göğsümdeki hassasiyetle başlamıştı, bu bir yıllık süreçte sol göğsümde belirgin bir büyüme oldu şimdi sabitlendi fakat inme olmadı, hassasiyet bir nebze geçti ilgili bölümde göğsümle alakalı yapılan tetkiklerde bunun meme dokusu olduğuna karar verdiler istersem cerrahi operasyonla alabileceklerini söylediler şu an için beklemekteyim.
Bir doğu ilinde şark görevimi yapıyorum, polis memuruyum,Operasyonel bir birimde çalışıyorum, uzun yıllar meslekte motosiklet kullanmamdan kaynaklanabileceğini düşünülen ortopedik bir rahatsızlığımı bundan yaklaşık 3 yıl önce farkettim, Sol kalça femur başında bir bozukluk olduğu söylendi ilerisi için sol kalçadan kitlenebileceğim, bu sebeple protez takılması gerektiği ifade edildi, kilo vermeye dikkat ediyorum şu an için uzun süre koşamıyorum, sol bacağımı dizden içe kıvıramıyorum, sol ayak tırnaklarımı kendim kesemiyorum, fakat bir raporum vs yok, bir arkadaşım bu problemlerimden dolayı engelli rapor alabileceğim yönünde bana telkinlerde bulundu,
internette bu konu ile ilgili bilgilerin araştırırken siz değerli insanların bulunduğu bu siteyi buldum, bu konuda bana fikir verebilecek arkadaşlara selam ederim.