Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mulu %40 da ala birsin ilk 5 yıl için yüzde 60 da ala bilirsin.bes yılı fordurnadıgı için %60 oran verilirse rapor süreli olur ikinci girmene surekliye döner muhtemelen geçmiş olsun
Kontrol muayenesi %64 verdiler üç yıl süreli 60 onkoloji 10 da dahiliye verdi hipertroidi için. Hayırlısı bakalım üçüncü raporda inşallah devamlıya döner herhangi bir yeni yasaya takılmadan.
merhaba
ben geçen ay özel hastanede ameliyat oldum, tüm testlerim raporlarım özelden
bunlarla devletten engelli raporu almak istesem sıkıntı çıkar mı ?
Alakası yok, testis timörünün dış etkenlerle yakından uzaktan alakası yok, tamamen şansına bağlı. Ben şuanda teknolojiyle uğraşıyorum radrasyona fazla marus kalıyorum fakat nerdeyse hippi diyebiliceğim arkadaşlarımda var testis kanserine sahip olan.
Merhabalar sizin sadece testis mi alındı kemoterapi görmediniz sadece onkoloji kontrol mü denildi.Sundan soruyorum benim hikayem bu şekilde de bende ona göre rapor almak istiyorum
İlk öncelikle selâmun aleyküm derttaşlar
2018 Şubat ayında bende sağ testisimi kaybettim, akabinde karın içi lenflerde de toplamları 6 cm lenf metastazı vardı. Onkoloji doktoru 3 kür BEP uygun gördü. Kemoterapi sonrası bhcg filan sıfırlandı fakat karın içi lenfler küçülmeye gitti 3 cm kitle kaldı. Hala kontrollere devam . Bir de sağ ayağımda hareket ettiğim için ağrılar olmaya başladı ameliyat sonrası.
Girdiğim işlerde artık yorulmalarım arttı zorlanmaya başladım. Bu sebeple engelli raporu için başvurmaya karar verdim. Sizce engellilik oranı ekpss için yeterli olur mu ya da kaç verirler.
Bilgilendirirseniz sevinirim.
Merhabalar
Bu yıl ilk defa engelli oranına başvurmayı düşünüyorum. 2018 yılında sağ testis ameliyatı geçirdi ve patoloji raporum seminom çıktı. Karın içersinde büyüklüğü toplamda 6 cm olan lenf bezlerine metastaz vardı. 3 kür BEP kemoterapisi aldım sonrasında karın içi metastazlar toplamda 3 cm geriledi, 2018 Haziran'dan beri kontrollere gidiyorum. Sizce engellilik raporu için başvuru yaptığımda oran kaç olur. Beni bu konu hakkında bilgilendirebilir misiniz ve ya önerirsiniz var mı
KCC2018 kanser hastalıkları için en düşük oran %40 üroloji doktoru verir oran ameliyat olmuşsun en az %10da genel cerrahi verir. Doktorundan durum bildirim raporu al farklı hastanede heyete gireceksen
Merhaba herkese geçmiş olsun 2022/6. Ayda karın agrısı ve testiste şişlik nedeniyle haseki eğitim araştırma hastanesine üroloji bölümüne başvurdum yapılan muayeneler film ve ultrasonlar sonucu testis tm tanısı kondu bir hafta içersinde radikal orşiektomi ile sağ testisim alındı sonrasıda onkolojiye sevk oldum akciğer metastazı bulundu 3 kür bep ve 3 kür vip kemo aldım çapa onkoloji bölümü 3 aylık takip süreci verdi gecen hafta sağ kolda uyuşma ve fokal nöbet ile ambulans ile acile kaldırırldım beyinde metastaz bulundu ameliyat ile içeriden tümör ve ödem alındı bu şeikilde kurula başvursam %kaç rapor alırım.. nöbetleri engellemek için epilepsi ilacı keppra kullanıyorum