Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Toki'nin hiç bi artısı yok, 6 ayda bi memurlara yapılan zam taksitelere zam olacak ortalama buda, %18 gibi bi oran yani 1500 TL aylık ödeyen kişi 1 yıl sonra 1770 TL ödeme yapacak, ama sözde faizsiz.
Selam, arkadaşlar ben hem engelli, hemde emekliyim, emekliler için fiyatlar daha cazip, ben engelli kurasından girsem ve ev çıkrsa , ben emeklilik şartlarından faydalanabilirmiyim
Fiyatlar herkes için aynı. (Engelli, emekli, normal.)
Sadece kontenjan ayrılıyor. Yani Engelli iseniz, engelli kontenjanına giriyorsunuz, olmazsa normal kontenjana giriyorsunuz. Şansınız daha fazla oluyor yani.
Bakın farklı yorumlama olmasın. TOKİ'nin kontenjanına giren ve ev almaya hak kazanan herkese fiyatlar aynıdır. Engelliye şu kadar, emekliye şu kadar diye bir durum yok.
2 kontenjandan girme diye birşey yok. Siz engelli kontenjanından gireceksiniz.
Eğer ki çıkmazsa, sonraki tarihte yapılacak genel kuraya otomatik girersiniz.
StratoS sağolasın kısmette ne varsa artık tekrarbteşekürler, dediğini anladım, tek başvuru yapıyorum önce engelli kontenjanı çıkmazsa normal kuraya tekrar girmiş oluyorum
[FONT=sans-serif]furkan-) bilgi edinmeyle yeni konuştum hem engelli hemde emekliyim dedim, engelli kontenjanından başvurmamı önerdi, sebebi olarakta, engelli kontenjanından başvurursam, ilk kura çıkmaz ise, ikinci kez yani normal vatandaşlarla birlikte ikinci kez kuraya girebilirsin dedi, her katagori için fiyatlar aynı değişen yok dediler, kolay gelsin
[/FONT]StratoS sizin dediğiniz gibi engelli emekli veya normal vatandaş fiyatta değişen yokmuş, bilgi edinme numarası sonunda düştü sağolasın
ömer gök ısrarla arayın 8-10 kez arka arkaya hızlı şekilde aradım ve bağlandım, dairenin toplam fiyatı, taksit veya peşinat konusunda hiç değişiklik yok, %10,%12,ve %20 olarak peşinat ödeniyor, ödediğin peşinatın çok veya az olmasına görede, aylık ödenecek rakam ve vade süresi değişiyor, peşinat olmadan, engelli veya emekli ev sahibi olması mümkün değil, StratoS sağ olasın inşallah, tüm ihtiyaç sahiplerinin işi görülür.
Mrb
Arkadaslar %48 engelli raporum var vergi indiriminden faydalanip emekli oldum toki yeni bir ev kampanyasi baslatti istanbulda kayasehir de ben basvuracam ama kafam karisik engelli olarakmi başvurayım yoksa emekli olarakmi hangisinin cikma yuzdesi fazladir toki ariyorum ilasamiyorum bilgili arkadaşlar yardimci olursa sevinirim.
Şimdiden teşekkürker