Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Total Kalça Protezi Ameliyatı sonrası gelişmeler..?

ben teşekkür ederim. yalnız şu da var bazı kalça çıkıkları aşırı ağrı yapmayıp böyle ömür boyu gidebiliyormuş belki sizin de öyledir. benim çıkık yarımdı ki bu ağrı yapan çeşidiymiş yani tam yuva oluşmamış doğuştan ve kısalıkta 2,5 cm olunca belli bile olmuyordu ben çıkık oluşunu doktora gidince öğrendim. ve doktorum artık kaslarına zarar vermeye başlamış tek çare protez dedi ki zaten kemikten takır tukur ses geliyordu sürtmeye başlamış. sizde demek ki sorun yok ki doktorunuz bir şey demiyor umarım da olmaz ömür boyu böyle gider sağlıklı günler.

Arkadaşlar merhaba ben 10 gün önce sol kalça protezi oldum.suan volkirla yürüyorum günden güne dahada rahat kolay yuruyorum.allaha binlerce şükürler olsun agrım sizim yok olmadı da inanın..bende çok korktum bu sikayetlerinizi görünce ama başka çarem yoktu ..kazadan dolayı femur başı kemigim kırılmıştı ilk ameliyatim 2 ay önce olmuştum vida atmislardi yalniz kemigim kaynamadı protez olacaksin dedi doktorum..

tabi bu ameliyat kolay bir ameliyat değil ortapedinin en büyük ameliyatı doktor hastane araştırdım burdaki yorumları okudum ünlü profoser doktora bile ameliyat olanlar şikayetçi halinden. Vallaha ben amasyada mustafa usta op.dr.oldum çok uzun sürdü ama başarılı geçti sonuçta ve şuan çok iyiyim herkeze þavsiye ederim ..

banada taburcu olurken sadece eğilme bacağını içeri dışarı bükme dedi birde yukseltici kullan dedi tuvalet için hepsi bu ..burda tüm yorumları on kez okudum kimi olumlu kimi olumsuzdu kimse içini karartmasın onemli olan kendinize guvenmemiz ve tabiki doktorumuza da guvenmemiz sukurler olsun cok iyiyim umduğumdan cok daha iyi oldu hersey ..soracagiz soru olursa cevaplarim herkeze gecmis olsun

Merhaba arkadaslar adim gokhan turkiyede implan ve protez imalatcilarini hemen hepsini veya dolayli olarak tanirim tanimayada devam ediyorum.herkese gecmis olsun 3 yildir forumu pasif sekilde takip ediyordumki trajik kaza geçirene kadar ve kalca protezi piyangosu talihlisi olana kadar kim derdiki bir gun bu yaptigim isten kendime uygun olani sececegim diye

forumdaki bir cok arkadasin durumunu cok iyi anliyorum saglikli bir insanlar (engellli) demeyelimde hayati kisitlanmis insanlarin durumunu 10/1 bile anlayamazlar ben bile anlayamiyordum taki ayni kaderi paylasana kadar simdi engel durumuna gore insanlarla konusup hayat standartlarini yukseltebilecek neler yapilabilir diye doktorlar,muhendisler,teknikerler ve ilgili mercilere aktarmaya çalışıyorum bunun uzerine haftanin 5 gunu usandiracak sekilde ilgileniyorum

imla hatam varsa affola birde gordugum mesajlarda kendinizi aciz gormeyin bizler hayati kisitlanmis insanlariz cok uzattim kusuruma bakmayin sizi videoyla basbasa birakiyorum calismalarima devam etme musadesiyle hoscakalin kendinize iyi vakin https://youtu.be/DN8Q0YyMi_M

Merhaba arkadaşlar nasılsınız babam kalça protez amelyatı olacak İstanbul da on edebileceğiniz bir doktor varmı sağa kalçasından amelyatı olacak kireçlenmiş daha önce düşerek kalçası kırılmıştı kaynadı tabi amelyat oldu şimdi kalça protezi smelyatı olması gerekli kireçlemeden dolayı bu konuda yardımcı olabilirmisiniz çok teşekkürler şimdiden

Göktepeli63 geçmiş olsun bende sağ kalçama protez takıldı benim 4 ay oldu ameliyat olalı yaşım 48 aslında genç bi yaş ama artık yapılcak bişey kalmadığı için ameliyat oldum iyikide olmuşum evt çok kolay bi ameliyat değil çok zor bi ameliyat ama doktorunuz iyi olduktan sonra o zorluğuda düşünmüyonuz doktorunuza güvenceksiniz evt bende hep korktum ameliyattan ama şimdi diyorumki keşke daha öncesinde olsaymışım çünkü ağrılarım gitti çok şükür size şunu söyleyebilirim ameliyattan korkmayın ameliyat sonrasındaki süreç biraz daha zor ilk 15 gün fiziğe başlayana kadar hareketlerine dikkat etmek zorunda kalıyon 1 ayı geçtikten sonra zaten artık iyiden iyiye düzeliyon acil şifalar diliyorum

Kalca protezi ve Bel fitigi olanlar

Arkadaslar kalca protezi ameliyati oldum 4 yild önce ancak ameliyattan onceki sıkıntılarım ve hareket kisitliligi hic geçmedi. Beyin cerrahisine gittigimde L4 L5 fitik ve kanal daralmasi var demisti ama bacagi bu kadar etkilemez protez ameliyati ol demişti. Protezli bacağım ameliyat oncesi uzun gibi gelirken simdilerde kisa gibi geliyor ayni seyleri yasayan cozum bulan arkadaslardan yardim bekliyorum

Üst Alt