Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası Aktüel Hesaplama detayları..?

Raporunuz sürekli ise kabul edilecektir. Ayrıca tedavi olduğunuz ve çalışamadığınız süreler için de %100 üzerinden tazminata hak kazanırsınız. Yukarıda örneklerle açıkladığım tazminat hesabını inceleyebilirsiniz.

S.a arkadaşlar emek sarf eden herkese teşekkür ederim. Yaş 26 maaş 4500 yüzde 15 sürekli rapor . meslek polis. Şirket benim maaşımın şuan son üç ayını istemiş yoksa geçen yıl kaza yaptığım tarihin mi son üç ayı onu anlamadım ama şirket öyle istemiş avukattan bi yanlış yok umarım. Sizin tahminiz nedir ne kadar alırım sizce 50 günde raporum var kazadan dolayı.

Cevapp

son 3 ay olacak, kazadan önceki aylar değil. avukatınız bunu size demiştir zaten. avukatınıza güvenin, unutmayın tazminatın yüksek çıkması hem sizin faydanıza hem de avunutanızın faydasına olacak o yüzden yüksek çıkması için sizin bir şey yapmanıza gerek yok avukatınıza güvenin.
ne kadar bir tazminat çıkar bilinemez ancak tahmini bir aralık söylenebilir.

Öğretmen maaşı alınırken bordro da gözüken ek ders hesaba alınıyor mu. Hiç bi yerde bilgi yok. Kaza yapıp tazminat almaya çalışan öğretmen bi biz mi variz Allah aşkına

İyi günler şirket benden adli tıp dan rapor istedi aldık 52.9 bilirkişi den çıkmış aktüerya hesaplamada şu an buradaki süreç tahmini ne kadar dir

Arkadaşlar,

Benim eşim trafik kazası sonucu %20 heyet raporu aldı. Araçta 3. Şahıstı. Aracı kullanan babamdı ve bir bayana çarparak yol kenarındaki ağaca çarparak durabildiler. Yani kusurun hepsi babamda. Bu durumda sigorta şirketine eşim için başvursak babama zararı olur mu? Alkol ya da uyuşturucu gibi bir neden yok. Kaza 2017 Haziran'da oldu ve eşim 1983 doğumlu. Çalışmıyor ve 2 çocuğumuz var. Ortalama ne kadarlık bir ödeme olur sigortadan.

Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler

Son düzenleme:
Eşiniz kaza yapan aracın sahibi değilse 100-130 bin lira civarında bir tazminat alabilirsiniz.

Ancak bahsettiğiniz heyet raporu da önemli, hangi hastaneden alındı? Rapor hazırlanırken hangi tablo, hangi yönetmelik esas alındı? Bunlar da önemli

Rapor devlet hastanesinden alındı. Açıkçası hangi tablo veya hangi yönetmelik esas alındı bilmiyorum ama biz vücuttaki kalıcı hasar için rapor aldık. Eşimin 10 kaburgası kırılmıştı ve bunların 7 tanesi üst üste kaynadığından ve ayrıca kırılan kaburgaların akciğere verdiği hasardan dolayı %20 lik bir kalıcı hasar oranı verildi

@ Arkadaşlar kolay gelsin,2012 yılında geçirdiğim trafik kazası sonucu 100000 tl çıkan tazminatım.Mahkeme hala devam ediyor.şimdi avukat bu sene yaza kadar nasip se biter dedi.2015 asliye ticaret mahkemesimden buyana 100000 TL olan tazminatım 2019 yılına kadar toplam yasal Faiz'i ile ne kadar geçer.bilgisi olanlar yazarlarsa sevinirim.selametle..

Üst Alt