Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Telekom internet engellilere indirim yapmıyor! Mevcut ve yeni abone ayrımcılığı

Pluvia

Kablosuz internet sadece Turkcell Superbpx denen zımbırtıda var diğerleri fiber bile olsa kablolu.

Superbox Turkcell 20 GB MHS kullanıyorum paket fiyatı 179.90 ben indirim olarak 147.20 tl ödüyorum.

Çok teşekkür ederim sungate_ süperbox içinde 4.5 g desteği yokmuş biizm adreste :D

Uydu internet nasıl oluyor sağlıklı mi maliyeti ne bilginiz var mı acaba

mufto 27

Türkiye geneline geniş kapsamlı olduğunu iddia eden firma var telefonla ulaşıp danışabilirsin
sizin bölgeye de hizmet veriyor olabilir

uzaynet

Türktelekom 24 ay taahhütlü ilk 3 ay ücretsiz 12 mgbit sınırsız internet engelli indirimiyle 73 tl nasıl sizce

Tükcel superonline türktelekom aşağı yukarı hepsi aynı 70 ile 75 tl arasında

fener

ama Turkcell in ( fiber alt yapınız varsa binada ) hızı 25 Mbps 10 değil.. ve ben kasımda abone oldum 4 ay ücretsiz kullandım bu ay 57 tl fatura geldi. Tabii düşünce sizin istediğinize abone olabilirsiniz. Amacım fazla para verip az hizmet alacağınıza normal bir ücret verip daha iyi hız alabilmeniz.

fener

onu bilemiyorum dostum. bende 8 mbps ye 60 tl veriyordum fiber altyapı döşendi süper oldu valla.

Yakınında Türksat kablo tv varsa ordanda alabilirsin çok iyi avantajları var.

Zorro

Raporu birkaç ay evvel götürmüştüm ondan sebeb indirim yansıtıyorlar e-raporu maille yollamayı sor Belki kabul ederler

Tüm hizmetlerinde ayrı ayrı indirim yapıyorlar ev telwfınuna 32 tl geliyor evde net yok

Merhaba,
Dün kablonetten 16mb-50gb duran kotalı int başlattım.İndirimli fiyatı 48.75
Fakat modemleri çok kötü,diğer odalarda çekmiyor.Fiyat makul.Nakil yaparsanız ilerde ,yeni ikamet ettiğinşz yerde kablonet yoksa catma bedeli yok

Dün bunâ geçtim raporla
Aylık 75 yerine 56 TL gelir diyorlar.
Ev telefonunada 15 TL yerine 12 TL

Ya arkadaşlar şu turktelekom yerine netspeed kullanın.Tt altyapısını kullanıyor.35 MB hıza kadar limitsiz telefon zorunluluğu yok engelli indirimi ile aylık 50 TL oduyorum.

Zorro
teli ekledınmı 68 tl olur o.telekom çokkurnaz ses kaydı edıok dıolar.dinletın deyınce dinletmıolar.kolayca yalan söyluolar.fena kandırdılar benı

TTNet benden11 lira bağlantı ucreti istiyor her ay .27 ay( 3ay bedava)taahhütlü.
8mb hipernet limitsiz yalin kullanıyorum modem parası dahil 68.75 gelmiş.

Herşey dahil fiyat olması gerekmezmi 12lira yalın ,11 lira bağlantı ucreti cikarmislar herkezin fayirasi aynımı?

Bizimkide 61tl oldu yeni tarife ttnet

Kablonet : 100 mbit hız , 500 gb kota için 81 tl ödüyorum.
Vodafone: 15 gb kota , her yöne sınırsız konuşma için de 65 tl ödüyorum.

Üst Alt