Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Telekom internet engellilere indirim yapmıyor! Mevcut ve yeni abone ayrımcılığı

Nasıl olur yalın internet mı?
Ben ayrıyeten 15 TL ev telefon ücreti
İnternet içinse 50 TL ödüyom
Ayrıyeten telefon ücreti kaç TL ödüyonuz -mka

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!
Sanada her yerde indirim var

Pluvia
haklsın 69 ise sizin 51 küsür yuvarlarsak 52 ödemenız gerekıo benım kı 65 idi 71 olmustu 54 gelmesı gerekıodu görevlı 51 dedi yanlıs hesap edıon 54 olacak dedıgm halde 51 dedi ben 54 beklıodum 57.75 geldı aradım yanlışlık yok dedıelr laf ebelıgı ettıler konusmayı dınleyım dedım dınletmedıler kısaca 2 3 yıldır hep öptuler sözleşme bitince ayrılmayı düşünom ordakı 3 4 t lfazla almaları değıl enayı yerıne koymaları ağır gelıo.ayrıca bi ton müşterisi var herkesten bu kadar haraç alsalar çalışanların maşları beleşe gelır:mad:

Zorro
yalın değil.55 net 10 tl tel 65 öduodum telın süresi bıtınce 65 olan 71 e çıktı .%25 indirien başvurdum 54 gelmesı gerekırken 57.75 gelıo.
sen bu 65 ödemene %25 indirim dahılmı değilse başvur

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!
tarifeni ve tele nekadar ödedıgını yazarmısn

-mka bide müdürlüğe gidiversen

Müşteri hizmetleri bilmiyo normal fiyato görür ekranda bide indirimliyi görür

Arap TELEKOM da engelliye indirim değil bindirim var. Türksat kablo TV yi tavsiye ederim hem interneti hem paket TV yayınını; Arap TELEKOM un yarı fiyatına alırsınız üstelik Türksatın hazine sermayeli olduğunu sanıyorum.

-mka
Yok yüzde yirmi beş indirimli değil. Nereye başvuruluyor?
Telefon ya da e-mail ile başvuruluyor mu?

@Pluvia
il müdürlüğü uzak bana kaldı kı süre bitince yenı taahhüt imzalamak için gettiğimizde mudurlukten etmedıler müş hiz arayın ordan edıolar dedıler demekkı mılletı kandırmak için böle ettıler.kısaca müdürlükte bişi edemez.

@Zorro
engellı raporun ve kımlık fotokopısı nüfusdan vukuatlı aile tablosu alıon ve telekom müdürlüğüne başvuruon.

55 tl sadece internet var 44 ödüyom %25 indirim yaptılar

-mka
Engelli kimlik kartı geçmezmi rapor yerine?
Kendi adıma internet, aile vukuat tablosu çıkartmasam olmaz mı?
Teşekkürler bilgi için 🙋

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!
55 TL ye yalın internetmi var Türk Telekomda,atma lütfen.

gidişin olada dönüşün olmaya zorro bir ara kayboldun tekrarmı geldin foruma

Zorro
kımlık kartıda olabılır sanırm tel açıp sorabılırsın. ben gıtmedım tüm işleri kardeşim yaptı benım adıma.kaldıkı vukuatlı nufus belgesını e devlettende verıolar dıe bılıom

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!
55 x 25 % : 13,75
55 -13,75 : 41,25 ödemen gerekıo niye 44 alıolar 2,25 tl fazla alıolar bendede yaklasık 3 tl fazla alıolar aradım sordum yanlışlık yok dedıler öpmeye devam edıolar.fark çok deil gibi görunsede bı ton abone var vurgunu hesap et artık
not: senın kı hangı tarıfe bi sölemedın.

İnternet taahhüt sona erecek
Yokmu yeni kampanya Türk Telekomda

Vukuatlı nüfus kagidinin istenmesinin sebebi nedir acaba arkadaslar.Bende engelli olan abimin üstünden internet baglatcam evime.fakat abim farkli adreste oturuyor.bu durumda baglatamazmiyim

Selamün aleyküm arkadaşlar , ben yeni bağlattım türk telekomdan sadece engelli raporu ve kimlik fotokopisi istediler. iki gün içinde de bağlandı. tivibu ile beraber 35 mhz. aylık 90 TL. engelli indirimli fiyat budur arkadaşlar bilginiz olsun..

Ben milenicom internete başvurdum 27 ay taahhüt sınırsız internet 35 mgb se kadar ayda 67 tl onlarda ttnet altyapısını kullanıyor

Valla Türk.Net alt yapınız ne kadar iyiyse o kadar megabit internet kullanırsınız yani yüksek hız. Benim alt yapı çok eski olduğundan ne telekom ne de türk nete geçebildim. 11 Mbps hız çıktı bende mecburen Turkcell e geçtim. 25 Mbps hız ayda 60 tl ( engelli indirimi ile ) ama bence ve daha iyisi kablonet diye düşünüyorum.

yesilsy
Hayır 25 Mbps limitsiz ve 4 aydır ücretsiz kullandım. şuan 57.2 TL fatura geldi 4 ay sonunda. Gayette hızlı film izlerken veya video izlerken donma kesinlikle yok. Şimdi herkes reklam yapıyor zannetmesin ben çok memnunum artı üst komşum ile paylaşıyorum internetimi o da gayet memnun.

Türk Telekomda ev internetinde yeni kampanya varmı indirimli olarak?
PTT şubesi kapalı gidemem.
Mecburen telefon arayacağız müşteri hizmetlerini.....
Geçen varmı lütfen bilgi veriniz

Zorro

Dostum dün gece taahüt yeniledim 16 mgbt sınırsız internet 2 ay bizden dediler 24 ay taahütlü ayda 85 tl engelliyim dedim %25 de inidirm var ızaman dediler 70 tl civarında türk telekomda devam edeceğim bilgin olsun

Arkadaşlar evimizi yeni inşa ettik yeni adresimizde hiç bir türlü ınternet bağlanmıyor alt yapı olamadığından dolayı yapılabilecek birşey var mı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

mufto 27

superonline superbox kullabilirsiniz tek cihaz kullanılıyor telefon gibi düşün
100 gb kotalı olan 129 tl den başlıyor

diğer bir seçenek de Uydu İnternet kullanabilirsiniz çanak anten ile kuruluyor.

EN İYİ Seçenekleri sıralıyorum :

1. Kablo.net
2. Superonline Fiber
3. Türk.net
4. Turk Telekom

Benim en iyiden aşağıya doğru sıraladım seçenekler bunlar arkadaşlar. Alt yapınız çok önemli ona göre tercihiniz yapın bence.

Pluvia
istiyor. Bölgenizde fiber alt yapı varsa kurulum 10 dk sürüyor.

Türksat kablo tv varsa da kablo net alabiliyorsun. Bunların hepsinde %25 engelli indirimi uygulanıyor.

mihayum
Sağlık raporunu nasıl belirledin onlara, Telekom şubesine raporu götürün diyorlar
Ama kapalı koronadan dolayı.
Ve ayrıca ev telefon ücreti ne kadar

Zorro
Ne gerek var hıza.
İnternet zamlanmış
İyiki yaptırmışiniz @-mka ile şanslısınız

Üst Alt