Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Telekom internet engellilere indirim yapmıyor! Mevcut ve yeni abone ayrımcılığı

HakanEs26 ttneti bnde sevmiyom ankarada hepsi çekiyoda taşıdığımız yerde ttnet var tek

Yazın taşıyoz ama bazende modemden görüyom etrafta vadafonda yazıyo usb netmi acep bilemedim

Pluvia

Usb yani Wınn a sakın bulaşma derim alması dert vermesi iptal ettirmesi ayrı bi dert forumları gez oku. En cazip hangisi ise ona geçiş yap derim ;)

HakanEs26

Anlamadınki alt yapı olarak ttnet sadece yazlık yeri ben modemi açınca vadafon falanda gözüküyo belki winden giriliyosa ondandır

@Pluvia

Anladımmmm... Alt yapı sorunu kötü bişey Türk Telekom sabit telefon hattı üzerinden verdiği için her yerde maalesef onlar var. Umarım Turkcell en kısa zamanda hat çeker..

birde varsa Türksat Kablonet varsa o hepsinden iyi derim sadece internet alabilirsin ekstradan tv kanallarıda var bi araştır bence hemen TTNET e köle olma..

Pluvia

Turcell Süper Box var taşınabilir Modem bir de onu araştır derim.. yorumlarına bak araştır..

HakanEs26

Alt yapı istemiyomu peki

Tehatüt bitince sana yazarım olmasa

Pluvia

Yok altyapı istemiyor. 4.5G üzerinden data paylaşıyor. Yanında taşı götür plajda evde nerde istersen kur. Ama dediğim gibi yorumlarına bi bak memnuniyet nasıl ?

Pluvia
bana 67.25 geldi bugun dellendım aradım m hizzlerini.sordum nıe böle dıe cevaben.geçen ayın 20 sinde geçtiğim için son 10 günün indirimi uygulanmıs o yüzdenmıs bugelen kasım faturası dedı aralık faturasını hesap etti 51,90 gelecek dedı benm hesaba göre 53,75 gelmesı gerekıodu ii dedim aralık faturasında görüşürük artık kısmet olursa
sen 72 ödüodun gelecek ay faturanın 72 x 25 % : 18
72 - 18 : 54 tl gelmesı gerekıo.

-mka

72 değil 69du faturada 1hafta geç girmiş indirimi sanırsam oteki aya bakacaz artık😊

Ondan 59 gldi buay

Sisteme yeni girdilerya obir ayı bekliyecez

Gene 59 glrse soraruz 69un %25 kaç oluyo

Telekom %25 indirim başvurusunu ne kadar sürede cevaplıyor bilgisi olan var mı? Aynı gün diyenlerde var verilen belgeler inceleniyor sonra tanımlanıyor buda zaman alıyor diyenlerde var.

Pluvia
69 un %25 şu kadar eder
69 x 25 % : 17,25
bu durmda 69 - 17,25 : 51,75
ödeyecegın mıktar 51,75 tl

bu ay böleolması sıstemdenmı bılmıom öncekı mesajımdada yazdıgm gıbı bu ay ındırmlı olması gerekırken yüksek gelınce müş hiz.i aradım bana gecen ayın 20sında onaylatıgımızı o yuzden 10 günlük ındırm uygulandıgını 12.ayın fatruasının 51,90 gelecegını söledıler.bakalım nasıl olacak
senın durmdabenm gıbı tam ındırmı önumuzdekı fatırada alıcaksın sanırım

sukut
benm heaba göre bu ay tam ındırımlı olamsı gerekıodu demekkı anca ısleme koymuslar yetısmemıs 1,5 ay oldu ben başvur edelı

-mka

benim başvuralı 10 gün oldu, müşteri hizmetleri de 24 saat içinde onaylanır diyordu. yeni yıla kadar anca yetişecek demek ki. bir ay fazladan 20 lira alsalar kar diye bakıyolar. tesekkurler @-mka

-mka bu ay 54.25 gldi 51diyodun

Sana bişi sorcam bizim smart tv miz var internetli orda sinema bakıyom hiç biri açılmıyoya

Niye açılmıyoki

Pluvia
bana henüz gelmedı .bugun yarın gelebılır.smart tv derken wifili he mi.bizmde wifili varvestelın yan ürünü regal .kumandası nette dolasırken fıtık edıo o hariç iyi.tvde film izlemedıgım için bişi diemem.bizimkıler anca youtubeye giriolar odakı programları ızlıolar bide yiğenler ordakı cizgi filmleri izlio.dediğim gibi heç film izlemeyı denemedım.kumandada netfılıx var sanırm ücretli üyelıklı.gerçi film izlemedıgm için fark etmıo benm için :D
filimleri yotube üzerındenmı izlemye çalışıon normal tarayıcıdanmı arıon.bide net hızı nasıl donma takılma oluo mu

-mka tarayıcıdan operadan dolu site var açmıyo hiç birini😐😐nefliks falan deneme dolandırıcılar sen 51gelir diyodun 54 gldi

Bide sendene açılcakmı filim felan

Sinema sitelerine bak

Bakmak istyom bişi açılmıyoya

Turcell Süper Box var taşınabilir Modem bir de onu araştır derim.. yorumlarına bak araştır..

ben de şuan o var. engelli indirimi de oluyor ama benim gsm hattım da olduğu için sadece tek hatta veriyorlar indirimi.bana indirimsiz olarak aylık 100 tl tam olarak. her yerde kullanma şansı çok iyi bişey. yazlığa götür köye götür turkcellin çektiği her yerde çekiyor. iş yerine getiriyorum bazen odada takıyorum fişe sınırsız wifi :D

Ttnet 3ay bedava yalin 8 mb hız 81 lira 7 lira modem parasi dahil (taksidi bitince modem benim olucak) 27 Ay ayni fiyat. İndirimli 61 lira gibi.hiz dusuk ama isimi görüyor.

ben de şuan o var. engelli indirimi de oluyor ama benim gsm hattım da olduğu için sadece tek hatta veriyorlar indirimi.bana indirimsiz olarak aylık 100 tl tam olarak. her yerde kullanma şansı çok iyi bişey. yazlığa götür köye götür turkcellin çektiği her yerde çekiyor. iş yerine getiriyorum bazen odada takıyorum fişe sınırsız wifi :D[/QUOTE

İndiirm alabilmek icın belgeleri nereye teslim ettin. Nasıl indirim aldın . Bende superbox aldım bugun. engelli indirimini nasıl işetecem acıklarmısın

adil12 kurulum yapmaya gelen adam engelli kimliğinin fotosunu çekip merkeze attı indirim aktif oldu. sen o ara yaptırmadıysan herhangi bir türkcell bayiye gidip engelli kimliğini sisteme işlet. Türkcell de şöyle bir güzellik var. kimliği işledikten sonra tüm tarifeler otomatik %25 indirimli görünüyor online işlemlerde. ama sadece tek bir aboneliğe izin veriyor. süperbox da türkcell hizmetiymiş süperonline değil o yüzden hem süperbox hem de gsm indirimi olmuyormuş. ben de çok fark yok diye gsm hattına indirim tanımlattım

fatih_123

Adam resmini cekti merkeze attı mı bilmiyorum. Ne zaman sürede aktif oldu .ben bayiye gittim ama genellikle merkez bayiye gidin dedi orada işleme alıyorlar dedi. Ben yine bayiye gidiyim. Benimki 179. 90 TL. Acaba engelli indirimi olursa ne kadar gelir. Senin tam %25 indirim uygulanıyor mu ek fiyat cıkarıyorlar mı ?

Turkcell bayiye gittim Data numaramı verdim. içeriye baktılar aktif olmuş.

ya arkadaşlar bende bir şey sorucam :

Turkcell mobil interneti paylaşınca para kesiyor falan denildi doğru mu ? Bayii ye gidip soramadım belki burda bilen biri vardır . Türk Telekom kullanırken kalan GB ları pc ye bağlayıp kullanıyordum para falan işlemiyordu ??

Son düzenleme:
Pluvia

sana gene eyi gelik florya.bana 57,75 geldi geçen ay aradım 51,90 dediydiniz dedim yok dedıler 57,75 dogru dedıler bu ay da 57,75 geldi
not: 54.25 dogru senınkınde hata yok banada aynısı gelmesı gerekıodu görevlıye yanlıs hesap edıon 54 dedimo ısrarla 51.90 dedi eyi dedim 57,75 geldi itiraz ettıkca yuksek gelıo ses kaydı var dıolar dınletın ben öle demedım dıom dınletmıolarda.nıyetı bozdum daha ucuza olan yerlere bakacam sözlesme bıtınce.

not:telekomda işi olanlar telle halletmesın işini bizzat gidip bürolardan yüzyüze yapsın yoksa öpüolar:mad:

-mka babam hesapladı 2.5 tl fazla kesiyolar

Müdürlüğe sorun dedi müştri hizmeti

İndirimsiz 69 ödüyoduk yüzde 25 indirim 51küsür ediyo

Senin indirimsiz kaçtı

Üst Alt